kimsenin bir fikri yok mu ?
merhaba menkul kıymetlerr ve sermaye piyasası öğencisiyim.Bu bankalara giderek ödeme planında değişiklik yapmak istediğinizi belirrtebilirsiniz.
Teşekkür ederim cevabınız için merak ettiğim olay şu. Yani kardeşimin kullandığı kredi mevcut kredi çeşidinin maksimum vadesiyle kullanılmış. Banka normalde atıyorum 120 aylık olarak hizmete sunmadıgı bu kredi çeşidini (ihtiyaç) istisna bir durum olarak alıp vadesini uzatır mı tabi gerekli faizini üzerine koyarak? Merak ettiğim bu aslında
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inanın. Hayatı mahvolmak üzere bu sebeple inş dediğiniz gibi olur
tez vakitte bitirmeniz dileğiyle bende çerkezim bu arada :)
çok sevindim kibarlığınız burdan geliyor sanırım :)
sanırım öyle :) cidden gece gece içimi ferhlattınız uyku tutmuyordu bu yüzden yarın ilk işimiz bankayla bu konuyu görüşmek olacak
Tabi sonucu mutlaka yazarım iyi gecelergörüşmeniz sonucunda benide bilgilendirirsnz sewinirim melek hanım.iyi geceler.
Bankacı olarak iyieştirme yapmazlarr
şu seçeneği kendim için denedim anaparam 16,000 tl dedim bu vadeyi tekrar 60 aya uzatalım bana söyledikleri şu arkadaşım :) tekrar 16,000 sıfır kredi çıkartalım ben 1,5 yıl önce 0,89 la kullanmıştım bana şuan 1,35 kullandıracaklarmış :) dosya masrafıda var tabiki :d aylık taksitler şimdide 475 ödüyorum çekeceğim şimdiki kredide 476 tl geliyoo :d güldümm gerek yok dedim kapattım.
o bankanın insiyatifiyle alakalıdır ben bir devlet bankasında çalışmıştım müşteriye geekli yardımı yapıyorduk ayrlardır krredi taksidini ödemeyen bir müşterimiz vrdı adam çk içleniyordu yani ödemeye hevesliydi bizde ona yardım ettik taksitlerini 2 ay geriden gelerek ödüyordu.
böyle durumlarda genelde özel bankalar zorluk çıkartıp işi yokşua çk sürerler.banka yönetiminin de suçu yk çnkü onlar yukarıdan bastırılarak sürkli kapıdan geçene kredi kullandırılmak için programlanmışlar.. insiyatif kullanamadıkları zamanlar çk çk oluyor ancak kafamı karıştıran durum maaşınızı bu kdr aşan bir kredi nsl kullandırtılmış anlayamadım yni hngi akıllı bnka ve kredi komitesi onaylamış şaştım doğrusu.
şube hedeflerini gerçekleştirmek için zor şartlar altında insanlara kredi kullandırmayı kabul ediyolar ancak müşterinin zor zamnnda yanında olmuyorlar siz gidip talep etiğiniz takdirde ödeme olanı değişikliği yapmk mecburiyetindeler yni bunu ypmayan bnka bnka olmaz herhlde :) ödemesini düznli almk istiyorsa yapmalı bnce de..
Komite direk devlet işinde çalışanlara veriyor.ben kendim şuan bir bankada çalışıyorum adam müşterilerimizden biri tanıdığını getiriyor 1000 tl maaş alıyo 10,000 tl kredi istiyoruz diyo çıkartıyoruz herşey faso fiso :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?