bankacı olanlara sorum var :)

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
Yaz okulu için halk bankasını para yatırmam gerek ancak gece 12 den sonra aktif olacağı için o anda yatırıp dersi onaylamalıyım. İş bankası kartım var ondaki parayla halk bankasına internetten yatırmam mümkün mü nasıl yapacağım ??

İnternet bankacılığından yatırabilirsiniz diye biliyorum ayıptır söylemesi hiç yaz okuluna kalmadım ama okulla ilgili bütün ödemeler atm'lerden de yapılıyordu bu yapılmıyor mu bence yapılıyordur bi bakın derim ben.

İnternet bankacılığından yatırabilirsiniz diye biliyorum ayıptır söylemesi hiç yaz okuluna kalmadım ama okulla ilgili bütün ödemeler atm'lerden de yapılıyordu bu yapılmıyor mu bence yapılıyordur bi bakın derim ben.
atmlerden yapılıyor ama yakınlarda halk bankası atm si yok gece 12de de yatıramam atmye gidipte :KK43:

iş bankasından eft yaparsınız ilgili hesaba ama ertesi gün hesaba geçer. yahut halkbankasında parası olan birinden rica edin sizin adınıza havale yapsın. ancak havale ile aynı anda yatırabilirsiniz. madem bankamatiğe gidemiyorsunuz. bu yolu deneyin.

X