- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Mavi turna
-
Bugün öğleden sonraonay mesajı ne zaman geldı ?
Kredi onayı mi banka mobil islem onayı mionay mesajı ne zaman geldı ?
bende basvurmustum cevap gelmedı , subeye gıtmeye gerek varmı bu donemde neden cagırdılarBugün öğleden sonra
kredı onay mesajını sormustum ..Kredi onayı mi banka mobil islem onayı mi
Hangi bankadan basvurdunuz ve hesabınız olan bir bankamibende basvurmustum cevap gelmedı , subeye gıtmeye gerek varmı bu donemde neden cagırdılar
Arama düşmüyor ki direk kapanıyorkredı onay mesajını sormustum ..
vakıfbank cagrı merkezı berbat bır banka malesef musterı temsılcısıne baglanmak ıcın 1 saat ugrastrıyorlar resmen
bende vakıfbanka basvurmustum ,Hangi bankadan basvurdunuz ve hesabınız olan bir bankami
Lütfen konuşabilirseniz aktivasyon kodu ne oluyor bi sorarmsnzbende vakıfbanka basvurmustum ,
sızın konunuzu gorunce bı arayayım sonucu sorayım dedım,
daha calmadan kapandı 5 -6 kere aradım sımdı dustu 20 dk dır hattayım
acmadılar bende kapattım 25.dk da ..Lütfen konuşabilirseniz aktivasyon kodu ne oluyor bi sorarmsnz
Evet bi kod geldi ama eksik kalıyor kod iki tane daha numara istiyoracmadılar bende kapattım 25.dk da ..
aktıvasyon kodu sızın telefonunuza gelen kod dıye bılıyorum ben
Acaba başına bisey falanmi eklenecek offf ne gıcık işler yaacmadılar bende kapattım 25.dk da ..
aktıvasyon kodu sızın telefonunuza gelen kod dıye bılıyorum ben
Kodu dogru okudugunuzdan emınmısınız ?Evet bi kod geldi ama eksik kalıyor kod iki tane daha numara istiyor
Aynen 6 haneli bi numara ama girince eksik kaliyorKodu dogru okudugunuzdan emınmısınız ?
Tmm cevap verdiğiniz için tesekkurlerBazı mesaj lar spam a falan geliyor diğer mesaj ayarlarına bakın bir de bankayı aradığınız da yönlendirmede kart iptal deyin daha çabuk bağlıyorlar oradan ulaşamadığınızı söylersiniz hemen bağlıyorlar
Rica ederimTmm cevap verdiğiniz için tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?