Bankacim...

araya şu soruyu kaynaştırayım; eksi artı ne yaa herkes söylüyor bende eksi artı yapmak istiyorum

bende bilmiyorum .farkinda olmadan Eksi yapmisim arkadasa:1:

mesaj çerçevesinin altındaki yıldız sembolüne tıkladığında yoruma katılıyorum düğmesi "artı puan", yıldız butonuna bastığında "yoruma katılmıyorum" düğmeleri "eksi puan" butonlarıdır. içinde ünlem olan üçgen ise kötü içerik butonudur :34:
konu sahibi arkadaşım, bu adam yolunu yapmaya başlamış haberin olsun, nerde çalışıyorsun izinlimisin öğle arası hiç geçmiyor falan filan derken sen de bir adım atsan sanki muhabbet ilerleyecek gibi ben olabilirlik gördüm yani. hayırlısı olsun :34:

Son düzenleme:
bende bilmiyorum .farkinda olmadan Eksi yapmisim arkadasa:1:

whatsapptan yazma. arama. canım o sana numarasını vermeden öyle biraz değişik olur yani, haksız mıyım?

adam zaten sana demiş sıkılıyorum diye, bir öğle arasında gidip kahve içelim demekten bir şey olmaz. ne kaybedersin? hem bence bir şeyler olacak belli 😊

eşi/birlikte olduğu biri yoktur herhalde inşallah maşallah

mesaj çerçevesinin altındaki yıldız sembolü "artı puan", içinde ünlem olan üçgen ve yıldız butonuna bastığında "yoruma katılmıyorum" düğmeleri "eksi puan" butonlarıdır :34:

sağol arkadaşım ben bilmiyordum, bilgisayardan girince oluyor sanırım, bir iki kere anca girdim görmedim hiç. teşekkürler🙏🙏

mesaj çerçevesinin altındaki yıldız sembolüne tıkladığında yoruma katılıyorum düğmesi "artı puan", yıldız butonuna bastığında "yoruma katılmıyorum" düğmeleri "eksi puan" butonlarıdır. içinde ünlem olan üçgen ise kötü içerik butonudur :34:
konu sahibi arkadaşım, bu adam yolunu yapmaya başlamış haberin olsun, nerde çalışıyorsun izinlimisin öğle arası hiç geçmiyor falan filan derken sen de bir adım atsan sanki muhabbet ilerleyecek gibi ben olabilirlik gördüm yani. hayırlısı olsun :34:

vallahi tek ümidim o yani insallah es/sevgili vs birseysi yoktur :31:

whatsapptan yazma. arama. canım o sana numarasını vermeden öyle biraz değişik olur yani, haksız mıyım?

adam zaten sana demiş sıkılıyorum diye, bir öğle arasında gidip kahve içelim demekten bir şey olmaz. ne kaybedersin? hem bence bir şeyler olacak belli 😊

eşi/birlikte olduğu biri yoktur herhalde inşallah maşallah

insallah yazmam .icimdeki sapik yada deli yada seytan konusup duruyor ama :36: nafile :34:

vallhi bu gazla ben galiba ilk firsatta karsi karsiya gelirsek kesin derim .öglen kahve icelim mi diye:1: ne var yani Bunda masum bi kahve hem o ara kesin ögrenirim biri var mi yok mu diye :17::1:

cok merak edeıyorum neler olacak banka ısın dussede gıtsen keskem:1:

inan bende merak ediyorum ne olcak diye :1:

fakat isin kötüsü ne biliyormusunuz .her Zaman bu subede olmuyormus eleman eksik olunca geliyormus:105:
veee benim yarin oraya bi sekilde gitmem gerek ama ne sekilde :44: cünkü yarin aksam son is günüm ve iki hafta izinliyim :43:
izine cikan insan hic üzülürmü demeyin üzülür ya geldigimde Burda olmazsa :ssz:

vallahi tek ümidim o yani insallah es/sevgili vs birseysi yoktur :31:

insallah yazmam .icimdeki sapik yada deli yada seytan konusup duruyor ama :36: nafile :34:

vallhi bu gazla ben galiba ilk firsatta karsi karsiya gelirsek kesin derim .öglen kahve icelim mi diye:1: ne var yani Bunda masum bi kahve hem o ara kesin ögrenirim biri var mi yok mu diye :17::1:

sana numarasını vermemiş bir insana yazmak mı yoksa kahve içmek istediğini çıtlatmış birine kahve içelim demek mi?

ilki hoş değil bence. adamın haberi yok bile numarasının sende olduğundan. iyi düşünnn 😊

inan bende merak ediyorum ne olcak diye :1:

fakat isin kötüsü ne biliyormusunuz .her Zaman bu subede olmuyormus eleman eksik olunca geliyormus:105:
veee benim yarin oraya bi sekilde gitmem gerek ama ne sekilde :44: cünkü yarin aksam son is günüm ve iki hafta izinliyim :43:
izine cikan insan hic üzülürmü demeyin üzülür ya geldigimde Burda olmazsa :ssz:

ben buldum hesap numaramı gondereyım bana para yollayın boylelıkle ıslem yapmıs olursunuz:1::1::1: saka bır yanada bu tur bırsey yapabılırsın mesela aılenden bırıne :27: yada daha oncekı ıslemlerın dekontunu kaybettım dıyıp yenı bır tane ısteyebılırsın

Son düzenleme:
ben buldum hesap numaramı gondereyım bana para yollayın boylelıkle ıslem yapmıs olursunuz:1::1::1: saka bır yanada bu tur bırsey yapabılırsın mesela aılenden bırıne :27: yada daha oncekı ıslemlerın dekontunu kaybettım dıyıp yenı bır tane ısteyebılırsın

aaayyyy sen aklinda bin yasaaaa:46:

bugün dekont aldim aslinda onu kaybettim diyip yarin gidip ikincisini cikartiriyiiim .seyahat acentasi istiyoru fln derim .oldu bu is:23::1:

Günaydin kizlar:43:

dün 35nur35 arkadasimizin verdigi fikir sayesinde :21:güle oynaya icim rahat eve gittim .-tabi aklim havalarda, Leyla leylaa:16:-

az önce tüm cesaretimi topladim gittim bankaya bide ne göreyiim:53:
benim bankacim yok:43: daha kötüsü iki yeni eleman almislar yaaaa:43::43::43::43:
artik gelmez:43:
kac sene aradan sonra kalbim bir atti ondada sans yada Kismet yok :ssz::ssz:

ben böyle sansin icine tüküriiim ya:((

Son düzenleme:
kizlar merhaba,
burda yazilanlarin yaninda benim ki tabikide dert dgl fakat akil verin ne olur

kisaca olay su: Iki üc hafta öncesinde bankaya gittim veee bankaciya resmen vuruldum:17::26::16: Bi kac kez ayni hafta icinde gittim .durum hep ayni gulümsüyor sadece. Bi hafta kadar yoktu fakat bugün yine gördüm .sanki beni gördügüne sevindi gibi geldi bana yine gülümsedi ve yan yan bakis atti .durum bu .

Bu platonik aski ben napiim bacilar yaaa. Ilk kez böyle oldu hayatimda yaaa :17:

Yasimi merak edenler icin ergen fln dglm. Yas 27

aklimin bi ucunda hep su var "beklemek baskasina sans vermektir" gibi birsey..ooof karisik oldu neyse idare edin artik

aklıma adile naşitin elektrikçimde elektrikçim repliği geldi...
Hatırlatma(gülşen bubikoğlu tarık akan):1::1::1::1::1:

Günaydin bayanlar:) :KK24:
neler oldu neleer
bir hafta önce ,yani tatile cikmadan önce ,br arkadasim durumu biliyordu.biraz delidir kendisi :KK53:aradi pat diye sordu sevgilin fln var mi benim bi arkdasim seni begenmis dedi .
neyse sonra cocuk bana msj atti fln .tabi benim aklim yine havalarda tam Leyla :KK68:

ama hayal kirikligi yasadim resmen .o_Obildigin cocuk cikti bu bebek ya 23 yasindamis :KK14: bide diyor ki senin icin insallah sorun dgldir :KK14:yerin dibine gectim :oops:
cocuk yazmaya devam ediyor fakat ben bu sefer istemiyorum .böylelikle bu durumda Burda kapandi galiba:) bir ögle arasinda yanima gelince yanlis anlasildi ben sadece hos biri oldugunu söylemistim arkadasima o da abartmis fln derim cikarim isin icinden:KK48:

simdi belki dersin bu kiz nasil fln diye ama tatilde yaz aski gibi birseyde oldu .cok ilgili biri bakalim:KK37: ,ne cikacak onu zorlu bir sinav bekliyor:KK48:
insallah yardima ihtiyac duydugumda destek olursunuz :):KK39:

Günaydin bayanlar:KK66: :KK24:
neler oldu neleer
bir hafta önce ,yani tatile cikmadan önce ,br arkadasim durumu biliyordu.biraz delidir kendisi :KK53:aradi pat diye sordu sevgilin fln var mi benim bi arkdasim seni begenmis dedi .
neyse sonra cocuk bana msj atti fln .tabi benim aklim yine havalarda tam Leyla :KK68:

ama hayal kirikligi yasadim resmen .o_Obildigin cocuk cikti bu bebek ya 23 yasindamis :KK14: bide diyor ki senin icin insallah sorun dgldir :KK14:yerin dibine gectim :oops:
cocuk yazmaya devam ediyor fakat ben bu sefer istemiyorum .böylelikle bu durumda Burda kapandi galiba:KK66: bir ögle arasinda yanima gelince yanlis anlasildi ben sadece hos biri oldugunu söylemistim arkadasima o da abartmis fln derim cikarim isin icinden:KK48:

simdi belki dersin bu kiz nasil fln diye ama tatilde yaz aski gibi birseyde oldu .cok ilgili biri bakalim:KK37: ,ne cikacak onu zorlu bir sinav bekliyor:KK48:
insallah yardima ihtiyac duydugumda destek olursunuz :KK66::KK39:
annaaaaaaaaammmmm sen kac yasındaydın kı

Back
X