- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
- Konu Sahibi be your selff
sen hesabını biliyor musun yani harcamışsında unutmuş olamazsın değil mi? o zaman bi karışıklık vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam. o zaman vadesiz hesap sadece avans kadar asabilir limiti. avans hesabiniz yukseltilmis olabilir. varsa bi kart borcunuz kredi borcunuz vs. gecikmede olan. o odenmis olabilir yukseltilip limit. kontrol ettirin hesap detayini.Normal maas kartı canım - 300 lımıtı olan bı kart, artık maas kartı olarak degıl kısisel kullanıyorm
tamam. o zaman vadesiz hesap sadece avans kadar asabilir limiti. avans hesabiniz yukseltilmis olabilir. varsa bi kart borcunuz kredi borcunuz vs. gecikmede olan. o odenmis olabilir yukseltilip limit. kontrol ettirin hesap detayini.
Harcamadım kız korkarım ben eksılere dusmekten. Icıne para atıyorum oyle harcıyorum. Bazende -300 den kullanıyorumsen hesabını biliyor musun yani harcamışsında unutmuş olamazsın değil mi? o zaman bi karışıklık vardır
Harcamam kesinlıkle-7400 de görünen bakiye sana eksiden verilen limittir sen ne harcarsan onu ödersin aman çok para var diye aşma kendini faiziyle geri kat be kat çıkarıyorlar
Harcamadım kız korkarım ben eksılere dusmekten. Icıne para atıyorum oyle harcıyorum. Bazende -300 den kullanıyorum
Harcamam kesinlıkle![]()
İnşallah canım öyledir. Öğreneyım sonuc yazarımİŞte o -300 limiti arttırmış olabilirler söylediğim bu benim de