Kredi kartını şimdilik düşünmüyorum pandemi nedeni ile işten çıktım borç takıntısı olmasını istemiyorum kafamda .bankamatik ile yapabilir miyim diye merak ettim dediginiz gibi başkasına söyleyerek olmuyor bu işler yanıt için teşekkürlerkredi karti ile daha cok rahat edersiniz aslinda, limitini falan ayarladiginizda cok risk almamis olursunuz.
Yine bnka karti icin de internet alisverisine limit koyabiliyorsunuz zaten, actirin direk, baskasina soyleyerek olmaz.
ek ucret oder miyim kismi ise tamamen bankaniza bagli, bazilari bu hizmeti ucretsiz verirken bazilari her ek ozellige ucret istiyor.
Bilindik yerlerde kullanmayı düşünüyorum trendyol ,Gardrops gibi bi de ek bir ücret, fatura vs oluyor muBen yıllardır banka kartımı kullanıyorum. Bilindik ve güvenilir sitelerde kullandığınız sürece hiçbir şey olmaz
Yıllardır kullanırım hem banka kartı hem kredi kartı, öyle internet alışveriş için ek ücret vs. gibi bir durum zaten yok.Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar hiç kredi kartı kullanmadım aslına bakarsanız bundan sonrada kullanmayı düşünmüyorum.internetten bisey alacagim zaman kardesime rica ediyorum parasini verip aldırıyorum ama kendim halletmek istyorum artik .bi tane bankamatik kartım var onu internet alisverisine actirsam herhangi bir sıkıntı olur mu ek bir ücret veya faturası gelir mi ?yada dolandirilicik olayına falan kurban gider miyim? Aslında kartı internet alışverişi kullanımına açmak istememin asıl sebebi gardropsa üye oldum hem alış hem satış yapabilmek için kart no bilgileri yazdigimda internet alisverisine acmam icin mesaj geldi .bu kart konularında çok cahilim bilgi verirseniz sevinirim
Hayır olmuyor merak etmeyin :)Bilindik yerlerde kullanmayı düşünüyorum trendyol ,Gardrops gibi bi de ek bir ücret, fatura vs oluyor mu
Cevap için teşekkür ederim. Benim kullanacağım yerler kısıtlı olacak zaten o konuda sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ücret almama konusu her bankada aynı midir?Yıllardır kullanırım hem banka kartı hem kredi kartı, öyle internet alışveriş için ek ücret vs. gibi bir durum zaten yok.
Güvenilir sitelerde kullandığınız sürece hiç bir şey olmaz.
Dolandırıcılıklarda zaten gelen linklere tıklama, şifre sorma vs. gibi durumlarda oluyor. 3D güvenlik açık olsun onaysız işlem yapmayın içinizde rahat olur.
Teşekkürler bu konuların acayip cahiliyim ama pandemi döneminde de internet alışverişi gerekli oluyor o yüzden açtırmak istedimHayır olmuyor merak etmeyin :)
Rica ederim.Cevap için teşekkür ederim. Benim kullanacağım yerler kısıtlı olacak zaten o konuda sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ücret almama konusu her bankada aynı midir?
Bu arada şimdi aklıma geldi bu kartların aylık aidatları oluyor diye biliyorum. Ben banka kartımı çıkarttırırken online bankacılık uygulamasını kullanırsam aidat almayacaklarını söylemişlerdi. Aklınızda bulunsunTeşekkürler bu konuların acayip cahiliyim ama pandemi döneminde de internet alışverişi gerekli oluyor o yüzden açtırmak istedim
Evet alışmanın zamanı geldide geçiyor bile her açıdan kolaylikYıllardır cüzdanımda para taşımıyorum. Hatta bir çok yerde nakit ödemesi kalktı burda . Bence alışın çok büyük kolaylık bence .
Bunu da araştırayım bilmiyordum teşekkürlerSanal kredi kartı kullanabilirsiniz.
Ana kredi kartına bağlı bir sanal kart oluşturuyorsunuz. Bu sanal karta aktaracağınız limiti ve bu limitin kartta kalma süresini kendiniz belirliyorsunuz.
Örneğin 24 saatliğine kartınıza 200 TL attıysanız bu kartla sadece bu tutarda alışveriş yapılabiliyor ve kalan limit 24 saat sonra kalkıyor.
Böylece kart bilgileriniz yanlış ellere geçse bile sadece sizin belirlediğiniz zaman limitinde ve belirlediğiniz tutar kadar harcama yapılabilir.
Maaş kartimdi fakat şu an işim pandemi dolayısıyla sona erdi yani kullanırsam belirli miktarlar yatırıp öyle alışveriş yapacağımSanal kartla daha rahat edersiniz. Her alışveriş öncesi istediğiniz kadar limit aktarıp sonra sıfırlayabilirsiniz. Bilgileriniz ele geçse bile limiti olmadığı sürece bir şey olmaz. Belli aralıklarla da kapatıp yenisini açıyorum ben. 10sn sürmüyor. Atm kartından daha güvenli gibi. Hele ki maaş kartınız falansa, ben olsam kullanmam. Olası bir sıkıntıda Fiziksel kartı iptal edip yenisini çıkarmak daha eziyetli.
Hayır herhangi bir ücreti yok. Güvenilir sitelerde işlem yaparsanız sorun olmazMerhaba arkadaşlar şimdiye kadar hiç kredi kartı kullanmadım aslına bakarsanız bundan sonrada kullanmayı düşünmüyorum.internetten bisey alacagim zaman kardesime rica ediyorum parasini verip aldırıyorum ama kendim halletmek istyorum artik .bi tane bankamatik kartım var onu internet alisverisine actirsam herhangi bir sıkıntı olur mu ek bir ücret veya faturası gelir mi ?yada dolandirilicik olayına falan kurban gider miyim? Aslında kartı internet alışverişi kullanımına açmak istememin asıl sebebi gardropsa üye oldum hem alış hem satış yapabilmek için kart no bilgileri yazdigimda internet alisverisine acmam icin mesaj geldi .bu kart konularında çok cahilim bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?