Bant Sonrası estetikli görünüş

ladyclara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
14
5
3
33
Merhaba kızlar 15 gün once ameliyat oldum gectigimiz carsamba bantlarim cikti , sadece kemer duzeltildi eski burnumdan tek farki kemerin olmamasi fakat inanilmaz derecede estetikli parlak bir goruntu var , iki gozumun arası acik sisiliklerden diye umuyorum bu görüntü 1. Ay oldugunda degisir mi ? Lutfen yardim edin cok tesekkur ederim simdiden

Canim bana doktor bant yapistirmadi alcidan sonra benim de 15. gunum . alci ilk acildiginda iki goz arasi benim de cok sis duruyodu ama gunden gune azaliyo merak etme senin de gecer

Canim cok tesekkur ederim insallah iner 2 haftaya inan en ufak iyi bir dusunceye inanilmaz ihtiyacim var . Belli bi doğallik kazandi mi burnun peki duyduguma.gore bant takmayinca daha cabuk daha orantili dagiliyormus sislikler.

Canım benim kas arasi ve burnumun üst tarafındaki sislikler gecti ama sanki butun sislikler burnumun ucunda toplandi bugun doktorla konustum bu sisliklerin de zamanla inecegini soyledi.

Daha çok yenisiniz merak etmeyin hepsi geçiyo burun zamanla kendini göstermeye başlıyo birazcık sabır keyfini çıkarın yeni burnunuzun:)

Aynen bende ameliyat oldum benim sadece burun ucunda sislik var doktor dediki 1 ay sonra gider ...

Bakalim bir kac ay sonra nasil degisiklikler yasiycaz ?:) burun ucumuz bir kac aya kalmasin tabi olabildiğince hizli incelsin

Back
X