Bantlarım alındı kendimi görünce tanıyamadım :(

Barbie2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
130
15
98
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım var :( bugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo :( şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...:110::110:

Benim de 10.günüm kocaman burnum var yandan ince önden kocaman

Inceledim hep canım ama ben bir şeye benzemek istiyoum makyajı silincede :(

Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım var :KK43: bugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo :KK43: şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...:110::110:
Daha cok yenisin toparlanacak korkma. Kemer alindi diyorsun. O kemerin alinmasi bile insanin ifadesini cok degistiriyor. Eminim eskisinden daha guzeldir. Zaman gectikce hem toparlanirsin hemde yeni goruntune sende alisirsin.

Daha cok yenisin toparlanacak korkma. Kemer alindi diyorsun. O kemerin alinmasi bile insanin ifadesini cok degistiriyor. Eminim eskisinden daha guzeldir. Zaman gectikce hem toparlanirsin hemde yeni goruntune sende alisirsin.
1 aya düzelir miyim ben de 10 gün önce oldum

Cildiniz kalin derili ise en az 6 ay. Eger normal deri ise 3 ayi bulur. Ilk zamanlar burun hamur gibi oluyor. Gercekten daha cok yenisiniz bir sure incelemeyin burnunuzu.
Evet ama 40 gün sonra düğünüm var en azindan dışardan görünmesin:((

Back
X