Banu Çiftçi hastaları bilgi verir misiniz lütfen?

kim banu çiftçi mi asık suratlı? imkansız asla inanmam. hem hastalarıyla ilgisi ve takibi hemde doktorluğu harika

medicalpark döneminden beri tanırım ben onu, asla öyle biri değil işinde çok iyi, kızımın doğumunda birliketeydik, şimdi muayenehanesi var ama hiç de pahalı değil, 300-350 lira ve işinin ehli bir dr.

şimddi ikinci bebeğim olabilsin diye uğraşlardayız kendisiyle. ama kesinlikle üstüne başka dr tanımam..

kim banu çiftçi mi asık suratlı? imkansız asla inanmam. hem hastalarıyla ilgisi ve takibi hemde doktorluğu harika

medicalpark döneminden beri tanırım ben onu, asla öyle biri değil işinde çok iyi, kızımın doğumunda birliketeydik, şimdi muayenehanesi var ama hiç de pahalı değil, 300-350 lira ve işinin ehli bir dr.

şimddi ikinci bebeğim olabilsin diye uğraşlardayız kendisiyle. ama kesinlikle üstüne başka dr tanımam..
Peki anlaşmalı olduğu hastaneler ve doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı? Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Oraya da geliyor mu? Bi de siz normal doğumu destekliyo mu? Ben çok normal doğum yapmak istiyorum. 16. haftadayım.

Banu ablam diyorum çünkü o bana bir doktor değil olmayan ablam oldu. İlk kıımın doğumundan sonra ikinci kızıma gebe kaldığımı öğrendiğimden itibaren korkudan uykularım kaçmaya başlamıştı.ilk doğumumda uyandığımda ağrıdan inliyodum. ilki sezeryan olduğu için ikincide sezaryen oldu. Oysa İkincide narkoDan uyandığımda Banu ablam elimi tutuyordu. o gülümsemesi ve güzel yüzü hala aklımda. çyle üzwl uansımmi ertesi sabah kalkmış ve eve gitmek isriyodum

Banu ablam diyorum çünkü o bana bir doktor değil olmayan ablam oldu. İlk kıımın doğumundan sonra ikinci kızıma gebe kaldığımı öğrendiğimden itibaren korkudan uykularım kaçmaya başlamıştı.ilk doğumumda uyandığımda ağrıdan inliyodum. ilki sezeryan olduğu için ikincide sezaryen oldu. Oysa İkincide narkoDan uyandığımda Banu ablam elimi tutuyordu. o gülümsemesi ve güzel yüzü hala aklımda. çyle üzwl uansımmi ertesi sabah kalkmış ve eve gitmek isriyodum
öyle güzel uyandımki. allah ondan razı olsun. ne sonda taktı ne de ilkimdeki gibi lavmam yapıldı.

İlk sayfalarda yazılanları ağzım açık okudum doğrusu hatta isim soyisim benzerliği herhalde diye geçirdim içimden..yüzyüze tanışmadığım ama hastası olmayı çok istediğim-her halinden her tavrından insanlık akan bir kadın bence bütün hastaları çok çok şanslı, bir kere Banu hanım kova burcu kadını yani ne kadar sessiz olabilir ki ha belki muayenesi çoktur o gün bunalmıştır insanlık hali olabilir .. kendisinin güncel tuttuğu hem video kanalı var hemde kendi adına açmış olduğu sitesi orda merak edebileceğiniz birçok bilgi,tıbbi terim açıklamaları mevcut :)

Şimdilerde yazılanları şaşkınlıkla okuyorum ben de. 2010da doğurdum ben oğlumu Banu hanım Medical parkda, gerçekten tarzı çok sert, sorularda tersleyen trip atan tuhaf biriydi. Eşim istediği için dr değiştiremedim de. Ayrıca oğlum makat geliş idi, 38. haftada beni korkutarak zamanı dolmasını beklemeden sezeryanla aldı, kendisine hala kızgınım, o an oğluma birşey olacağından gerçekten korkutulmuş olmasam, herşey yolunda olduğu halde neden doğumun kendi kendine başlamasını beklemiyoruz derdim:(

Peki anlaşmalı olduğu hastaneler ve doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı? Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Oraya da geliyor mu? Bi de siz normal doğumu destekliyo mu? Ben çok normal doğum yapmak istiyorum. 16. haftadayım.
canım benim tüm yakın çevrem onda doğum yaptı, onun dediği bir şey var, adı üstünde normal doğum diyor, ddiğeri anormal, gecenin kaçı olsa sıkıntı yok. ben akşam 22.10 da doğum yapmıştım ama uzun sürmüştü 18.00den 22,10a kadar beni bekledi kadın. görümcem gece 3 de doğum yaptı hastaneye bizden önce gelmişti ve geç kaldık diye bizi fırçalamıştı :):)

anadolu yakasında medistate ve medicalpark ile çalışıyor, avrpa yakasında acıbadem, dora, kadıoğlu gibi hastnelerle çalışyor. rakamına senin talebine göre hastane ayarlıyor yani.

ben medicalpark / göztepe de doğum yapmıştım

Şimdilerde yazılanları şaşkınlıkla okuyorum ben de. 2010da doğurdum ben oğlumu Banu hanım Medical parkda, gerçekten tarzı çok sert, sorularda tersleyen trip atan tuhaf biriydi. Eşim istediği için dr değiştiremedim de. Ayrıca oğlum makat geliş idi, 38. haftada beni korkutarak zamanı dolmasını beklemeden sezeryanla aldı, kendisine hala kızgınım, o an oğluma birşey olacağından gerçekten korkutulmuş olmasam, herşey yolunda olduğu halde neden doğumun kendi kendine başlamasını beklemiyoruz derdim:KK43:
2010 hangi ayda doğum yaptın, çünkü kendisi o sene ayrıldı medicalparktan.. sanırım mart ya da nisanda.. ben ağustosta kendisiyle doğumu gerçekleştirdim, muayenehanesini o sene açmıştı, ve hastaları ortada kalmasın diye hastane ile aynı muayene ücretine kendi muayenehanesinde devam etmişti,, ben doğum yaptıpım dönemde hastane ile ilişiği kalmamıştı.

aynı dönemde doğum yapıp iki farklı yorumumuzun olması çok garip geldi.. ben ne zaman muayenehanesine gitsem hep medicalpark hastaları doluydu çünkü, hepsi de memnundu

Şimdilerde yazılanları şaşkınlıkla okuyorum ben de. 2010da doğurdum ben oğlumu Banu hanım Medical parkda, gerçekten tarzı çok sert, sorularda tersleyen trip atan tuhaf biriydi. Eşim istediği için dr değiştiremedim de. Ayrıca oğlum makat geliş idi, 38. haftada beni korkutarak zamanı dolmasını beklemeden sezeryanla aldı, kendisine hala kızgınım, o an oğluma birşey olacağından gerçekten korkutulmuş olmasam, herşey yolunda olduğu halde neden doğumun kendi kendine başlamasını beklemiyoruz derdim:KK43:

Ben de 2010 yılında doğum yaptım ve Medical Park Göztepe'de Banu hn. yaptırdı doğumumu. Size cevap verme ihtiyacı hissettim çünkü benim bebeğim de Makat gelişli idi. Son ana kadar beklemeyi bana teklif eden, beni normal doğuma ikna etmeye çalışan kendisi oldu. Ancak benim Klostrofobim olduğundan ve bebek bir türlü kanala girmediğinden normal doğuım da panik yaparım kaygısı ile kesin fikrimi ben açıkladım. Yine de 38+5'e kadar kendisi bekletti. Baktı ki bebek kanala hala girmemiş buna göre sezeryan kararını aldı. Size yaşadıklarınız yanlıştır demiyorum ancak mutlaka sizinle hamilelik psikolojiniz kaynaklı paylaşmak istemediği doktor sırları olabilir ve sezeryan doğuma bundan sebep karar vermiş olabilir. Tarzı çok sert ve insanı tersleyen birisiydi sözünüze ise hayret ettim doğrusu. Bu güne kadar kendisi ile ilgili bu mana da duyduğum ilk olumsuz yorum.

“Ben de hamileliğimi yeni öğrendim. Henüz sadece kese göründü. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Doktorun söylediğine göre 5 haftalıkmışım. Doktorum Banu Çiftçi, 3 yıl önce myom ameliyatımı yapmıştı. O zamandan beri hep korktum, hamile kalabilir miyim diye ama. Bana sorun yok acele etme demişti. 2. ayda hamile kaldım Allahıma şükür. Çok güzel bir gebelik programı başlattı websitesinde. Oradan takip ediyorum. Ücretsiz hem de. Çok detaylı her haftayı kendi videoyla, animasyonlarla anlatıyor. Websitesine girip, üye olmanız gerekiyor. Her hafta e-mail geliyor. Sosyal medyadan takip eden varsa bilir, doktorcum, işini aşkla yapan biri. Gülüşü yetiyor muayeneye gittiğimizde zaten. İnsanlara hizmet olsun diye Afrika’ya bile gönüllü gidiyor. Bence bir bakın. Çok güzel anlatıyor. .....websitesine girdiğinizde hemen kayıt formu çıkıyor. “

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hamileliğimi yeni öğrendim. Henüz sadece kese göründü. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Doktorun söylediğine göre 5 haftalıkmışım. Doktorum Banu Çiftçi, 3 yıl önce myom ameliyatımı yapmıştı. O zamandan beri hep korktum, hamile kalabilir miyim diye ama. Bana sorun yok acele etme demişti. 2. ayda hamile kaldım Allahıma şükür. Çok güzel bir gebelik programı başlattı websitesinde. Oradan takip ediyorum. Ücretsiz hem de. Çok detaylı her haftayı kendi videoyla, animasyonlarla anlatıyor. Websitesine girip, üye olmanız gerekiyor. Her hafta e-mail geliyor. Sosyal medyadan takip eden varsa bilir, doktorcum, işini aşkla yapan biri. Gülüşü yetiyor muayeneye gittiğimizde zaten. İnsanlara hizmet olsun diye Afrika’ya bile gönüllü gidiyor. Bence bir bakın. Çok güzel anlatıyor. ... websitesine girdiğinizde hemen kayıt formu çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banu çiftçi gibi bir doktor var mıdır acaba , doktor olmasını geçtim onun gibi bir insan var mıdır bu dünya da..İnsanlığını , gülüşüne , bilgisine, işine olan sevgisine, hayranımm .. o kadar net söylüyorum..

Dr Banu da şimdi sizin hikayenizi paylaşmış..karşılıklı dövüş :))

Aynen :) dün kontrolümüz vardı 12+0 olduk şükğrler olsun. Uzun yıllardır bu konuda yoldaşım benim o.
Bu kadar olur..dr Banu nun sizle ilgili yorumunu okudum..çok etkilendim..sonra Google da onunla ilgili yorumlara bakarken sizin yorumunuza denk geldim..yazamadan duramadım..sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun..

Canım merhaba Banu hanım hangi hastanede acaba bana bilgi verir misiniz ? Birde muayene ücreti nedir?
Canım muayenehanesi var, Vital Fulya Plaza da, hastane olarak da anadolu yakasında Medistate ile çalışyor, avrupa yaakasında Dora, Liv, Acıbadem ile.

başka hastane var mı bilmiyorum. ben Allah izin verirse Medistate de doğum yapıcam..

muayene ücreti 400 lira

Canım muayenehanesi var, Vital Fulya Plaza da, hastane olarak da anadolu yakasında Medistate ile çalışyor, avrupa yaakasında Dora, Liv, Acıbadem ile.

başka hastane var mı bilmiyorum. ben Allah izin verirse Medistate de doğum yapıcam..

muayene ücreti 400 lira
Bir aylık ücreti mi peki ? Ekstra istediği testleri nerde nasıl yaptırıyoruz ekstra ücreti oluyor mu

Bir aylık ücreti mi peki ? Ekstra istediği testleri nerde nasıl yaptırıyoruz ekstra ücreti oluyor mu
geç gördüm kusura bakma canım, haftasonu giremedim hiç. aylık ücret derken gebeliğin sonralarına doğru 15/1 kontrol oluyor ya o zaman bi daha almıyor.

testleri derken? ikili, üçlü, ayrıntılı ultrasonları kendisi yapıyor, ek ücret alıyor, kanı da muayenahanesinde alıp dışarıya bir lab gönderiyor. diğer başka istediği tahlilleri her yerde yaptırabilirsin, ben gebelik başı testlerimi devlet hastanesinde yaptırdım mesela.

Back
X