Saç Rengi ve Saç Boyama Banu Güven'in Saçları sizce ne renk?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar banu güven'in saçlarına bayılıyorum...sizce nasıl...siyah mı bu renk???:sm_confused::sm_confused:fisfisfisfisfisfis

banu_guven_yeni1.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CBANU%20G%C3%9CVEN%5C11.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CBANU%20G%C3%9CVEN%5C4.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CBANU%20G%C3%9CVEN%5C6.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CBANU%20G%C3%9CVEN%5C7.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CBANU%20G%C3%9CVEN%5C5.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CBANU%20G%C3%9CVEN%5C1.jpg

koyu kestane canım bu kolestonun boyasıyla elde edersin bende boyamıstım aynı böle olmustu koyu kahve veya koyu kestane ıkısınden bırını almıstım tam hatrlamıyrm..

bana da mavi siyah gibi geldi ısıkta uansıması var

güzelmiş....sondan bi önceki resmen siyah duruyo ama baştan ikincide de kızıllık var canım...şakkıdışakkıdışakkıdı

ikinci resim patlıcan moru gibi duruyor

sondan üçüncü de mavi siyah

bu saç rengi koyu kestane bende yaptırmıştım

yer yer siyaha yer yer kızıla çalıyo....kestanede kızıllık varsa evet o ton olabilir fakat baya bi koyu şakkıdı

Merhaba Arkadaşlar.Saçlarımı Banu Güvenin saçı gibi kestirmek istiyorum berbere nasıl tarif etmem gerekiyor bilen varmı?

bence patlıcan moru veya mavi siyah diyeceğim ama mavi siyaha boyanmış saçı ne kadar yıkarsan yıka kızıl gölgeler oluşmaz.sadece bir takdirde kızıl gölgeler oluşur.sarı ve kumral saçın üstüne mavi siyah boya uygulanırsa.yani bence patlıcan moru.

Bence çok sıradan ve özelliği olmayan bir saç.Benim fikrim tabiki.

Bence doğal saç rengi olabilir boyaysa kesinlikle koyu kestane olduğunu düşünüyorum.
Evet sıradan bir saç modeli rengi de çok doğal önemli olan yüz hatlarını değiştirmeyen en doğal halde güzel olabilmek herkes olamaz.

güzelmişş amaa her fotoda ne kadar farklı çıkmışşş
bendee kızılll hastasıyımmm ama 2. fotoo çok güzelmiş

banada mavi siyah geliyor ama istediğin bu rengi büyük marketlerde satılan boya standı katalog falan var ordan numarasına bak kuaföre yaptırcaksan sölersin o rengin numarasını yada alıp evde dene tatlım

mavi siyah gibi geldi ama tavsiye etmem bi zamanlar denemiştim. pişman olunca açması da çok zor oluyor.

Back
X