• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo basamağı

ferayegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
3.596
5.314
158
Arkadaslar merhaba, bu da dert mı demeyin gerçekten su an benim için bir dert. kirada oturduğumuz evimizin küveti aşırı yüksek dusakabinin üzerine küvet yapmışlar haliyle yerden bayağı bayağı yüksek ve eğimli. Küvetin içine kaldırmaz koydum o sorun değilde inerken ayağım takılacak diye endişeleniyorum ve hamileyim. Ayağımı o kdr yukarı kaldiramiyorum. cocuklar icin yapilan alti kaydirmaz basamaklardan aldım ancak onlar plastik ve ince beni taşıyacak gibi değil esniyor üstelik kayma ihtimali de var. Aklınıza gelen bir çözüm ya da sizin uyguladığınız aldığınız bir alet var mıdır ?

O kaydırmazlardan bir tane de basamağın altına alsanız? O basamakların tartmayacağını da sanmıyorum ya :KK64:

Katlanır balıkçı tabureleri var 250 kg ya kadar taşıyor bildiğim kadarıyla altına kaydırmaz koyarsanız olur :KK66: ama oda pek alçak değil yani dizinizi koyabilirsiniz

Bu tabure
tbrs_pl2.webp

Kızlar banyo fayans ya sanki kaldırmazda koysam kaydıracak gibi geliyor. ici dolu esnemeyen ve fayansa yapıştırılabilecek bisey sanki daha güvenilir olur. Yapabilir miyim böyle bir şeyi kendim. ya da hazır satın alabileceğim birşey var mıdır ?

Size özel mesajla bir kaç link attım, onlar tam da bunun için üretilmiş basamaklar.. 120 kiloya kadar taşıyabiliyormuş, ayakları da özel kaydırmaz.

Kızlar banyo fayans ya sanki kaldırmazda koysam kaydıracak gibi geliyor. ici dolu esnemeyen ve fayansa yapıştırılabilecek bisey sanki daha güvenilir olur. Yapabilir miyim böyle bir şeyi kendim. ya da hazır satın alabileceğim birşey var mıdır ?
Küvetin yanından asılılabilecek merdiven tarzı birşey bulabilirsiniz belki o_O

Screenshot_20170905-230649.webp
Resmini buldum ekliyorum. Benimki bunun aynısı birebir.
Yapı marketlerde kaymaz tabanli basamaklar var,tabure tarzında ama daha geniş ve kalın ayaklı. Ayaklarının altında vakumlar var,yapışıyor zemine asla kaymıyor.Üzeride kaymıyor ama ben garanti olsun diye üzerinede kaydırmaz serdim. 7 sene olacak alali hala sapasağlam kullanıyorum evimde.Bizimde küvet yüksek hamileykende kullanıyordum sorun yaşamadım. Bir bakın isterseniz.

Yapı marketlerde kaymaz tabanli basamaklar var,tabure tarzında ama daha geniş ve kalın ayaklı. Ayaklarının altında vakumlar var,yapışıyor zemine asla kaymıyor.Üzeride kaymıyor ama ben garanti olsun diye üzerinede kaydırmaz serdim. 7 sene olacak alali hala sapasağlam kullanıyorum evimde.Bizimde küvet yüksek hamileykende kullanıyordum sorun yaşamadım. Bir bakın isterseniz.
Öyle mi nasıl birşey internette görsellerden elinizdeki ürünü bulup gönderebilir mısınız. dediginiz tarzda var ama pek sağlam değillerdi sağlam birşey varsa bende alirim

Eki Görüntüle 2040654 Resmini buldum ekliyorum. Benimki bunun aynısı birebir.
Çok teşekkürler ağır bir şeye de benziyor inceliyorum hemen

Rica ederim.
Çok sağlam emin olabilirsiniz. 7 sene olacak alalı,hala sorunsuz kullanıyorum. Fayansa yapısıyor hatta silerken kaldırmak istediğimde zorlanıyorum. Bayada kalın,ağır taşır yani.
Sağol cnm bir arkadaş daha göndermiş bir ürün ı da güzel bir şeye benziyor 2 sini de bir yapı markete gidip bakayım. Koçtaş gibi yerlerde vardır sanırım

Back
X