dün uzun zamandır arşatırdığımız banyo dolabını nihayet aldık koçtaş tan. ayy vallahi düüşünmek araştırmak bize sadece zaman kaybına yol açıyor, eşim de ben de bir şey alacakken ıcığını cıcığını araştırıyoruz, sonra kararsızlıklar yaşıyoruz, sonra pişmanlıklar yaşıyoruz, sonra almaktan vazgeçiyoruz, ya da aptalca bir şey alıyoruz.
banyo dolabı da buna dönecekti neredeyse, dün ansızın hadi koçtaş a gidelim dedim eşime. çıktık gittik, banyo dolabını beğendik, fiyatını özelliklerini vs. sorup sorgulamadan bir baktım eşim bunu alıyoruz dedi ve parayı ödedi ohh bee işte bu, düşünmeden taşınmadan araştırmadan soruşturmadan beğendik ve aldık
ama çok tuhaflar, taşımaya ayrı ücret alıyorlar, montee ayrı ücret alıyorlar, ve aynı zamanda evde mevcut bulunan lavaboyu çıkarmıyorlar, sen ayrıca su tesisatçısı çağırıp çıkartacakmışsın. monte ederken de sadece dolabı monte ediyorlar, çeşmeyi bağlamıyorlar yarım yamalak iş mi yapılır yahuuu, dün bunları bile sorgulamadan eşim pattadanak aldı yaa, şaştım kaldım