Banyo hakkında fikirleriniz

Selam bayanlar. Duşakabinimi değiştireceğim ve çok kararsızım. Kapak açılma biçimi olarak klasik sürgülü mü olsun yoksa kapı gibi açılanlardan mı? Hangisi daha kullanışlı pratik ve uzun ömürlü olur tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Hangisinden neden memnunsunuz veya değilsiniz? Camını düz cam istiyorum hem temizlemek daha kolay olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur? Yaptırmışken iyi bir şey olsun istiyorum.
Sürgülü ve buzlu cam kesinlikle

cok sasırdım burda cok kısının basına gelmıs benım 3 ev degısıklıgım oldu 1 tanesınde plastık dıgerlerınde hep cam kullandım
damperlı cam degıl mı dusakabın nasıl patlıyor oyle parcalanıyor cok sasırdım o damperlı camın ozellıgı tehlıkelı olmasın dıye halbukı ... ınanılmaz tehlıkelı , buyuk tehlıke atlatmıssınız allah korumus resmen

Evet damperli cam, bende patladığını çok duydum. Bu camın özelliği büyük parçalar halinde değil, patladığında ufalarak dökülmesi. Sanırım tehlike derken bundan bahsediyorlar.
Ben o sırada eğilip küvet temizlediğim için direkt sırt bölgeme döküldü camlar. Bir arkadaşım patlarsa kendi içinde kalsın diye film tarzı bir şeyle kaplatmaktan bahsetmişti, şimdi aklıma geldi oda. Evinde kullanan varsa bir araştırsın derim.

Evet damperli cam, bende patladığını çok duydum. Bu camın özelliği büyük parçalar halinde değil, patladığında ufalarak dökülmesi. Sanırım tehlike derken bundan bahsediyorlar.
Ben o sırada eğilip küvet temizlediğim için direkt sırt bölgeme döküldü camlar. Bir arkadaşım patlarsa kendi içinde kalsın diye film tarzı bir şeyle kaplatmaktan bahsetmişti, şimdi aklıma geldi oda. Evinde kullanan varsa bir araştırsın derim.
bızımkısı kendınden fılmlı gıbı bırseyle kaplı demek kı bundanmıs tırstım sımdı

Benim gerizekalı banyom yarı cam, yarısı açık.
Bunu yapan üstün zeka herhalde suyun sıçrayan bir şey olduğunu tahmin edemedi😂
Değiştirmek istesem de uzun mesele ondan idare ediyoruz sanki otel banyosu.
Ama değiştirmeye yeltenirsem kesinlikle dıştan siyah çıtalı ve kapılı olanlardan alacağım.
O kare alanlara da kabin içinden buzlu kesitleri karışık yapıştıracağım.
055225E6-06CF-44AA-AC45-0EA659333EA8.webp

Benimksii kumlama cammış ne bir leke ne bir iz alın aldırın diyorum başka da bir şey demiyorum cam şekli bu şekilde

Eklentiler

• 384A0194-CE27-446B-912F-73C2AF475F44.webp
    384A0194-CE27-446B-912F-73C2AF475F44.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
Düz camda çok su lekesi görünür gibime geliyor. Sürgü kapı yer kazanmak açısından daha iyi bence.

Back
X