Saç Kesim Şekilleri Banyo sonrası saçlarım kabarıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
demek bi bende değilmiş bu dert :)
benimde banyodan çıkınca güzel kuruyunca Alllaaaaaahhh tiftik keçisi gibi oluyorum mafoldumben
birde çok kuru benim saçlarım buklelerim önceden güzeldi şimdi onlarda bozuldu parlakta değil mecbur fönlü geziyorum sürekli yada maşa yapıyorum oda yıpratıyo püfffffffff valla peruk alıcam bitane tak etti canıma

Aynı sorun bende de var kızlar,

Saçlarım dalgalı ve kalın telli, yıkayınca kupkuru oluyor ve yabarıyor, adlarını sayamayacağım bir sürü krem denedim pek işe yaramadı, bir çoğu saçı kirli gibi yağlandırıyor ve dökülmesine neden oluyor.

Islak tutamıyorum çünkü sinüzütüm var.
tek çözüm banyodan sonra kuaför
çaresiz bir sorun bence bu.. -tatlicadiarzu-

arkadaslar bende aynı sorunla uqrasıyodum ama artık bittiii ! sırnaşık şey .
Magicare şekillendirici ve koruyucu krem'le halloldu bütün sorun. benim saçım kıwırcık deil daa doqrusu üstleri düz altları anormal. xD. bu ürünü nemli sacınıza uyquluyosunuz we durulamıyosunuz sonuc bence mükemmel ! btn kk üyelerine tawsiye ederim !

kabarmanın en büyük nedeni saç boyaları o güzel lüleler gidiyo zamanla boyadan ağırlaşmış saç yumağı haline geliyor.çözümü bir süre saçı dinlendirip bakım yapmak ve az işlem uygulamak saça

ne yaparsam ne sürersem süreyim kabarmayı önleyemedim sadece jöle bana iyi geliyor buklelerim belirginleşiyor hoş duruyor jöleyle ama sert olsun istemiyorum artık yumuşak bukleli ve kabarmayan saç istiyorum ben ya ve bebek yağı kullanmaya karar verdim bakalım nasıl olacak. ıssız adamdaki kızın saçı mükemmeldi kabarmamış ve kıvırcıkdı.

bebe yağından iyi sonuç alırsan söylermisin çiçek? işe yaradı dersen ben de alıp deniyim.. bıktım bu kabarık kıvırcık saçlardan

kızlar dayanamadım ve denedim. bebek yağı işe yarıyor. diğer kremlerden jölelerden ve köpüklerden daha iyi... ama fazla sürmeyin lmaz: herkese bol kıvırcıklı günler opuyorumnanaktan

bende bu konudan dertliyim herpinizin yorumlarını okudum.. ben banyodan sonra ıslak halde saçıma önce az biriyantin daha sonra da krem 7/24 sürüyorum önceleri ipek kullanıyordum çok memnundum doğal bi şekilde kuruyordu şimdi hoby aldım ama memnun değilim ertesi gün saçım yağlı gibi oluyor ve tekrar yıkamak zorunda kalıyorum ne yapıcağımı da hiç bilmiyorum... ayrıca örgü yöntemi bende hiç işe yaramıyor daha da çok kabarıyor... bu dert için tek yapacağımız briyantin ve krem7/24 ler malesef

bende deniyeceğim bunu valla hiç aklıma gelmemişti böyle kremle kurulamak başka bir konudada bebek yağı okudum hepsini deniyeceğim ben ençok düzleştirince yağmur feln yağıyoryaa kızlar görmeyin ozman anında bonus oluyorum hehe:))

pantenın kremını kullanıyorum ben durulanmayan ıslakken suruyorum hafıf hafıf cokda guzel kokuyor zaten kuruyunca ıslakken nasılsa ole oluyor hafıf dalgalı ve kabarmıo

en çok yıpranmış kırıklı saçlar kabarır. yani saçınız düz bile olsa normalde , o kırıklı saçlarla istediğiniz şekle sahip olmanız çok zor olur. ki biz dalgalı veya kıvırcık saçı olanlardanız.
mesela kırıklı saçlara fön de tutmaz hemen bozulur uçları kıvrılmaya başlar.
diyeceğim o ki :) saçlarınıza bakım falan yapın bu sitede çok güzel doğal saç bakım kürleri var. ben 1- 1,5 senedir yapıyorum nerdeyse inanın çok faydasını gördüm.son durulama suyuna da hep sirke koyarım bu da suyun kirecini çözüp saçların parlamasını sağlıyor yumuşatıyor.e tabi banyodan sonra durulanmayan kremler köpük vs. ben de kullanıyorum onlar olmazsa olmaazz =)

banyodan çıkınca ıslak yada hafif nemliyken köpük sürdüğümde saçlarım tutam tutam kalıyo, yani tel tel düşmüyo eee tabi ben bu görüntüye tahammül edemiyorum.:sm_confused:

ama banyodayken saç kremi mutlaka kullnılyorum o olmazsa saçlarım taranmıyo yani o kadar gerisini siz düşünün. CADIARZU

jöle, biryantin, köpük, durulanmayan krem neler neler denedim olmuyo saçlarımın kabarmasını önleyemiyorum. bendeeee uğraşmıyorum hep topluyorum topuz yapıyorum özelim olursa fön çektiriyorum

napim tel tel çıkıyolar asaplarım oynuyoo eeee bide sinirlenirsem gün içinde karikatür dergisinden çıkmış gibi oluyorum kaydirigubbakcemile2

ya benim saçlarım ıslakken çok güzel bukle bıkle ama kuruyunca resmen bukleler kayboluyor..
sinir oluyorum ..kurumadan önce muhakkak jole vs kullanmam gerek..hep sem sert dolaşmak sorundayım...yokmu bunun bi çaresi..defrize yaptırayım diyorum tekrar ama artık cesaretim yok..kuaföre fön çektirmeye gitsem bi kurutuyorlar herkes dönüp saçlarıma bakıyor =)) of kurutmada çekseler keşke şu fönü..

ya birde kızlar salınık saç inanımaz yakışıyor bana resmen değişiyorum ama hayatımda birkere salıp çıkmadım...kuruyunca felaket kabarıyorlar..of ya offf.. yokmu bunun bi çaresi..bende özgür bırakmak istiyorum saçlarımı ama yaaa..

arkadaşlar banyodan sonra taramayın o zaman kabarmıyor..

arkadaslar geceden banyo yapın nemli, yatın uyuyun
sabah süper oluyo hiç de bişi sürmeyin zaten kendi dalgalanıyo..

arkadaslar ben dove durulanmayan bakım kremı var banyodan sonra onu kullanıyorum, hatta tatılde banyodan sonra onu kullandım saclarım gunes ve denızden gecen seneye gore yıpranma solma donuklasma yasamadım, tavsıye ederım deneyın pahalı bıseyde degıl ustelık

sac kurutma makınası kullanmayın arkadaslar bıde saç kremı kullanın kabarmaz......

kesinlikle katılıyorum, yazın saçlarım kendi halinde kuruyor ve hiç böyle bi problem yaşamıyorum ne zaman kurutma makinasıyla kutursam kaktüs gibi diken diken ve kabarık oluyor saçlarım. saç makinasını çok düşük düzeyde açıp yavaş yavaş kurutmak lazım illa kurutulcaksa bile.
bir de dibine kadar kurutmamak hafif nemli bırakmak gerek.

kaydirigubbakcemile3 ayyy aynı bennn...benimde öyle kuaförde bi kurutuyolar ilkel kabile kadınları gibi oluyorum...fön çekince çok güzeelll...banyodan çıkıncada çok güzel bukle bukle kurutma makinasıyla bi kurutuyorum ovvvv görmesin kimseeakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…