evlencekmişiniz bence kırdırın fayansları falan yeniden yaptırın. tekneyide sökün. şimdi iş çıkmasın diye bişeye dokunmayacaksın. zamanla arıza verecek.evin içine girmeden yaptırın. bizde taşınırken çoğu yeri yaptırdık banyoyu bıraktık.şimdi keşke yaptırsaydık diyoruz. eve taşınınca zor oluyor tadilat.bende banyomu yaptırıcam. konu da açmadım seninkini görünce hangi renk fayans alsam ki.
bende nisan-mayıs gibi düşünüyorum.
Antrasit-beyaz kombinasyonu,metalik gri veya bronz-beyaz kombinasyonu yapabilirsiniz.
Biz de yeni yaptırıyoruz,2 banyoya da bu renkleri seçtik.Ayrıca 30x60 ebatlarda rektifiyeli hatta sırlı porselen seramikleri araştırmanızı tavsiye ederim..
resimlerini ekleyebilirmisin.netten şu siyahla belirtitiğim yerimi araştırayım.
kızlar selam,
ben de banyomu yeniliyorum (daha doğrusu bütün evi()
acaba çinili lavabo satan bir yerler biliyor musunuz;çanak,tezgah altı,tezgah üstü..fark etmez..
teşekkürler
evlencekmişiniz bence kırdırın fayansları falan yeniden yaptırın. tekneyide sökün. şimdi iş çıkmasın diye bişeye dokunmayacaksın. zamanla arıza verecek.evin içine girmeden yaptırın. bizde taşınırken çoğu yeri yaptırdık banyoyu bıraktık.şimdi keşke yaptırsaydık diyoruz. eve taşınınca zor oluyor tadilat.bende banyomu yaptırıcam. konu da açmadım seninkini görünce hangi renk fayans alsam ki.
bende nisan-mayıs gibi düşünüyorum.
Mesajları ikiye böldüm ki karışmasın diye.
Bu da; Kütahya Seramik ''Selen Serisi''
66x33 rektifiyeli
beyaz ve bronz
ilk 2 resim kendi sitesinden alıntı olduğu için gerçekçi durmuyor,''shine'' gibi parlak değil ama ışık yansımasıyla parlıyor (3.resimdeki gibi),ışık kapalıyken daha mat duruyor.
Eğer daha hareketli veya daha klasik seviyorsan başka onlarca model var Kütahya seramik'in,bakmanı tavsiye ederim ayrıca alternatif olarak Ege Seramik de çok iyi,çok hoş modelleri var
Kolay gelsin!
merhabalar
ev tadilatına başladığımız için forumda dolaşırken kütahya seramikten selen serisini eklediğinizi gördüm. ben de banyo için selen serisini beğendim metalik ve beyaz renkleri,,,siz bu seriyi yaptırdınız mı ve eğer yapırdıysanız resim eklemeniz mümkün olur mu acaba?? duvarlar yatay mı dikey mi olsun karar veremiyorum. bir de kullanım olarak memnunmusun sırlı seramikler pek tavsiye edilmiyor genel olarak ama görüntüsü de çok güzel.. aslında özel mesaj yazdım ama mesaj sayım nedeniyle gönderemeim dilerim burdan görürsünüz mesajı..))
Selam arkadaşlar kuzenim banyosunu daha yeni yaptırdı. Oldukça şık oldu. Herkesin aksine banyosunu yapan firma tekne kullanmadı. Zeminlerde ve duşunb zemininde traverten görünümlü seramik kullandı. Çanakları da yine traverten yaptılar. Çok otantik ve doğal birşey çıktı ortaya. Bir de inanır mısınız, bir haftalık bir sürede bitirdiler koca banyoyu.
Selam arkadaşlar kuzenim banyosunu daha yeni yaptırdı. Oldukça şık oldu. Herkesin aksine banyosunu yapan firma tekne kullanmadı. Zeminlerde ve duşunb zemininde traverten görünümlü seramik kullandı. Çanakları da yine traverten yaptılar. Çok otantik ve doğal birşey çıktı ortaya. Bir de inanır mısınız, bir haftalık bir sürede bitirdiler koca banyoyu.
mrb dün mutfağım için kütahya seramikten shine serisinin seramiğini beğendim.nette bakınırken sizin mesajınızı gördüm sanırım sizde mutfağınızda kullanmışsınız.2 sene olmuş.nasıl memnunmusunuz parlaklığında bi bozulma oldumu? Su izi sıkıntısı vb. Oldumu? Yani tavsiye edermisiniz.birde eğer zahmet olmayacaksa şu anki halinin fotosunu görebilirmiyim?evet canım bu söylediğim seramikte en son teknik ve moda diyeyim.
Yani artık çok renkli,desenli çiçekli seramikler tercih edilmiyor.ben çok gezip çok araştırdığım için,ben de gezme aşamsında öğrendim aslında hepsini.
Rektifiyeli seramik de,kenarları düz kesilmiş,biribirine sıfır döşenebilen veya 1mm.lik derz aralığı ile bile bitişikmiş gibi duran seramikler oluyor.
Ben aldığım serilerin resim ve adlarını ekleyeyim sen gidip bir gör beğenmezsen yine de fikir olmuş olur.
Kütahya seramik-shine serisi
66x33 ebatlarında
metalik ve sedef(beyaz)
refktifiyeli.
3.resim;seramiği aldığımız yerde duvara uygulanma modeli..
Yatay döşeniyor.biz de bu şekilde döşedik; alttan üste doğru 2 sıra beyaz+ metal çıta + 3 sıra metalik + metal çıta + tavana kadar beyaz.
4.resim mutfağa döşenmiş hali,rektifiyeli olduğu için,seramiklerin birleştiği yerler belli olmuyor,tek parça panel gibi duruyor
mrb dün mutfağım için kütahya seramikten shine serisinin seramiğini beğendim.nette bakınırken sizin mesajınızı gördüm sanırım sizde mutfağınızda kullanmışsınız.2 sene olmuş.nasıl memnunmusunuz parlaklığında bi bozulma oldumu? Su izi sıkıntısı vb. Oldumu? Yani tavsiye edermisiniz.birde eğer zahmet olmayacaksa şu anki halinin fotosunu görebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?