aslinda benimde hep aklima takilan soru baskalari nasil temizliyor diye.burda banyoda su gideri yok acaba kapagi oturagi nasil duruluyorsunuz bende bunu merak ettim?
bende hamile oldugum icin su natural banyo temizliyici aldim onda durulamaya gerek yokmus onu fisfisliyorum her tarafina icine disina.icini fircaliyorum disinida kagit havluyla siliyorum.sonrada siseye sirkeli su doldurdum bide onu fisfisliyorum onla tekrar siliyorum.
canım bide temizlik harici sifonun içine küp deterjanlar çıkmış..kokulu :) ondan at su dolan yere her sifon çektiğinde iç kısım dezenfekte olur hemde mis gibi kokular yayılır...çok memnunum ben klozetin içinde biriken suda mavi renge dönüyoır :)) deniz suyu gibi yanii
canım bide temizlik harici sifonun içine küp deterjanlar çıkmış..kokulu :) ondan at su dolan yere her sifon çektiğinde iç kısım dezenfekte olur hemde mis gibi kokular yayılır...çok memnunum ben klozetin içinde biriken suda mavi renge dönüyoır :)) deniz suyu gibi yanii
hmm duvarı delelim :) dert etmee :))) bide bimden almıştım ben klozetin tuvalet yapılan deliğine atıosun yarım saat hiç tuvaleti kullanmıosun sonra sifonu çekiosun giderdeki tıkanıklıkları falan temizliyor....onlari biliorum canim cokta seviyorum amma bizim sifon duvarin icindeee:97::97::97::97:sadece basma dugmesi var:97:
hmm duvarı delelim :) dert etmee :))) bide bimden almıştım ben klozetin tuvalet yapılan deliğine atıosun yarım saat hiç tuvaleti kullanmıosun sonra sifonu çekiosun giderdeki tıkanıklıkları falan temizliyor....
aklıma geldikçe,gün aşırı falan oluyor genelde,gece çamaşır suyu dökerim sabaha kadar bekler.kapağını ve dışını silmek için de atacağım bezlerden kullanırım ve her seferinde atarım.
bende lozet te ve banyoda çok ürün dnedimm sarrmasın hem parlak hem temiz olsun diye marc aldım banyo için
clenperg aldım sonra kolzet içne sıkılan sonra yapışan detarjanalrdan aldım hçbirinide sevmedim sonra koyu kıvamlı çamaşır suyu domestos hıynei aldımm gayete memenunumm tertemizz kapagınıda ciflerim sonrada havlu peçeteyle durularımm bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?