banyo ve klozet temizligi...

aslinda benimde hep aklima takilan soru baskalari nasil temizliyor diye.burda banyoda su gideri yok acaba kapagi oturagi nasil duruluyorsunuz bende bunu merak ettim?

aslinda benimde hep aklima takilan soru baskalari nasil temizliyor diye.burda banyoda su gideri yok acaba kapagi oturagi nasil duruluyorsunuz bende bunu merak ettim?

sende bendensin yani ben kapak icin ayri bi bez kullaniyorum yikayip yikayip silip duruluyorum bizdede su gideri yok...parlak dursun diede bazen cam sil skp rulo kagitla kuruluyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de klozetimi şu şekilde temizliyorum. fısfıslı bir şişeye domestos su karışımı yaptım. onu oturak yerine her yerine sıkıyorum. iç kısmına da domestos ve çamaşır suyu katkılı cif döküp fırçalıyorum.oturak kısmını da sıkmış olduğum domestoslu suyu bezle siliyorum. lavovada cif ve domestos karışımı yine.
Gideri var ama ben pek banyoyu ıslatmayı sevmiyorum. o yüzden temizliğim bitince siliyorum

bende hamile oldugum icin su natural banyo temizliyici aldim onda durulamaya gerek yokmus onu fisfisliyorum her tarafina icine disina.icini fircaliyorum disinida kagit havluyla siliyorum.sonrada siseye sirkeli su doldurdum bide onu fisfisliyorum onla tekrar siliyorum.

ayy hamilemisin canim insALLAH SORUNSUZ SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN BEBEGIINI...ALLAH BANA VE ISTEYEN HERKESEDE KISA ZAMANDA SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP EDER INSALLAH...AMIN

Banyo ve klozet temizliğini her gün sabah düzenli olarak yaparım.

vazgeçilmezim domestosu içine dökerim fırçalarım bekletirim.

Kapak kısımlarınada yine domestos sıkarım kagıt havluyla siler atarım.

Bez ve süngeri pek hijyenik bulmuyorum wc'lerde...

canım bide temizlik harici sifonun içine küp deterjanlar çıkmış..kokulu :) ondan at su dolan yere her sifon çektiğinde iç kısım dezenfekte olur hemde mis gibi kokular yayılır...çok memnunum ben klozetin içinde biriken suda mavi renge dönüyoır :)) deniz suyu gibi yanii

onlari biliorum canim cokta seviyorum amma bizim sifon duvarin icindeee:97::97::97::97:sadece basma dugmesi var:97:

onlari biliorum canim cokta seviyorum amma bizim sifon duvarin icindeee:97::97::97::97:sadece basma dugmesi var:97:

aklıma geldikçe,gün aşırı falan oluyor genelde,gece çamaşır suyu dökerim sabaha kadar bekler.kapağını ve dışını silmek için de atacağım bezlerden kullanırım ve her seferinde atarım.

hmm duvarı delelim :) dert etmee :))) bide bimden almıştım ben klozetin tuvalet yapılan deliğine atıosun yarım saat hiç tuvaleti kullanmıosun sonra sifonu çekiosun giderdeki tıkanıklıkları falan temizliyor....

denemek lazimmmmmmm

çamaşır suyu ve domestos brothers tabi ki döküyorum içine çamaşır suyunu fırçalıyorum bekletiyorum bi süre ve sora çekiyorum sifonu,kapağı içinde cif olur ama ben sürekli temizlediğim için ciflik bi durum olmuyo.içine de klozet jeli yapıştırıyorum her sifon sorasında güzel kokması için gayet de başarılı memnunum mr musclenin.banyo teknemi de cifle ovarım süper parlatır.

hergun bezmi dayanir bacim bari camasir suyuna koy tekrar kullan...

bende lozet te ve banyoda çok ürün dnedimm sarrmasın hem parlak hem temiz olsun diye marc aldım banyo için

clenperg aldım sonra kolzet içne sıkılan sonra yapışan detarjanalrdan aldım hçbirinide sevmedim sonra koyu kıvamlı çamaşır suyu domestos hıynei aldımm gayete memenunumm tertemizz kapagınıda ciflerim sonrada havlu peçeteyle durularımm bukadar

ben klozet kutusuna marketten bref aktif temizleme küpleri var onları atıyorum kutusuna sonra sifonu çekince hep masmavi renk oluyo suyu tabi. bu hem temiz görünüyo hemde kiri pası vs gideriyo her sifonu çekince.tabi temizliğimi kıvamlı çamarsuyu ile yapıyorum ondan vazgeçemem :)

cifin kalintilari olmuormu normal cif yani suyla durulamak gerekmezmi ben kapag cifin banyo kuvet icin olani var onu skp bezi yikayip duruluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…