Bebek Beslenmesi Banyo yaptirmaktan korkanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
Agzina burnuna su gidrcek diye korkuyorum en son esimle yaptirdik ama biraz usuttuk galiba siz nasi yaptiriyosunuz

Agzina burnuna su gidrcek diye korkuyorum en son esimle yaptirdik ama biraz usuttuk galiba siz nasi yaptiriyosunuz
küvetine file kullanıyorum suyu dökerken de elimin üzerinden doğru döküyorum, böylece ağzına yüzüne su gelmiyor suyun akışı benim kontrolümde oluyor.. :)

Zaten suyun içinden çıktı bu kadar korkmanıza gerek yok dikkatli olun kulaklarına kalmamasına özen gösterin yıkanacağınız odayı önceden ısıtın yazın lavaboda yıkıyordum ben kuzenimi annesi de hep öyle yapardı çok sıcaklarda onu tavsiye ederim daha kolay pratik

Agzina burnuna su kacirmamak icin biriniz bebisi tutacak yuzu koyun birinizde sabunlayip su dokecek yikayacaksiniz. Basindan su dokuncede elinizle yuzunu yukardan asagi silin hic bir sey olmaz. Yuzu koyun yikadiginizda burnuna kulaklarina su kacmaz.

Küvetine filesini gerin eşiniz bebeği tutsun siz de azar azar suyu dökün önce ayaklardan başlayın sonra yavaş yavaş bacaklar gövde ve sonra ters çevirin sırtını ve en son başını yıkayın ve sonra hızla havluya sarıp her yerini kurulayın. Hızlıca bir masaj giydirin sıkıca ve hemen emzirin. Duşta enerji kaybedermiş bebekler emzirin ve zaten uyur onaralıkta. Duş aldığı günler bebeği sıcak tutun mutlaka.

Filesini küvetinin içne koyuyorum sonrada biraz su dolduruyprum,biraz oynuyoruz vucudunu yıkıyorum önce önünü,sonra arkasıno ve en son başını çünkü kıyamet koparıyo kafasını yıkarken,kafasını arkasını çevirip yıkayın ve su dökerken düz tutun kolay kolay kaçmaz su merak etmeyin,bizimki şapur şupur suyu içiyo yapacak birşeh yok.bende göğsüne ve sırtına pazen bez koyuyorum kafasınada o akşam için şapka geçriyorum.3 ay bitti çok şükür üşütmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…