Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar banyoda sac dukulmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

samelin evren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
33
13
3
32
Arkadaslar son 1aydir banyoda saclarim dukuluyor asiri derece de banyo sonrasi islak yada kuruyken her taradigimda tutam tutam dukuluyor cogunlukla mevsim degisikligi deniliyor ama degil benim sacim dukulmezdi hic lutfen sac dukulmeyi nasil durdurabilirim suana kadar hic saclarim dukulmedi bildiginiz bir bakim yada kur varmi? Simdiden tesekurler

Arkadaslar son 1aydir banyoda saclarim dukuluyor asiri derece de banyo sonrasi islak yada kuruyken her taradigimda tutam tutam dukuluyor cogunlukla mevsim degisikligi deniliyor ama degil benim sacim dukulmezdi hic lutfen sac dukulmeyi nasil durdurabilirim suana kadar hic saclarim dukulmedi bildiginiz bir bakim yada kur varmi? Simdiden tesekurler

Canim benimde ciddi derecede 1 yıldır süren bi sac dokulmem var gunde 700 1000 adeti buluyor. Dokulme icin endkronolojiye bi gorunmen lazm butun hormonlarina baktir. Dokulecek oldktan snra hic bir sekilde ne kür fayda eder ne de yağ. Ben hic bir sekilde bi cozum bulamadm. Bir tutam sacim kaldi kel kalmama az kaldi umarim sifa buluruz

İlk önce hastaneye git vitaminlerin hormonal durum kontrol ettir.Prp mezoterapi mayonez bunları bir dene umarım kesilir dökülmeleriniz.

Bir hastaneye gözük sen kalanları koru biran önce[/QUOT gitmedigim yer kalmadi butun tahlillerim normal ckyor. Dermotolog kadindogumcu dahiliye bolumlerine gittim. Hic bir sekilde bi sebep bulamadm. Son çare olarak endkronoloji bolumunden sira aldm onumuzdeki hafta gidicemhic umudum yok ama umarim Rabbim bir an once derdimize derman olur sinirlerim asiri bozuk. Sac buun hayati etkiliuormus bnu ogrendim

Issa
Canim benimde ciddi derecede 1 yıldır süren bi sac dokulmem var gunde 700 1000 adeti buluyor. Dokulme icin endkronolojiye bi gorunmen lazm butun hormonlarina baktir. Dokulecek oldktan snra hic bir sekilde ne kür fayda eder ne de yağ. Ben hic bir sekilde bi cozum bulamadm. Bir tutam sacim kaldi kel kalmama az kaldi umarim sifa buluruz
İssallah dukulmesi durur. Tesekurker

Back
X