BANYODAN CIKAN SEY

kafkaokur

Aşk deliliktir biz delinin delisiyiz.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
405
199
Hanımlar bugün sürekli kullandığımız banyodan bi böcek turu gibi bişey çıktı böyle iki kibrit kalınlığında ince bir sürü ayağı olan bişey biz buldugumuzda olmustu napabilirim acil yardıminiza ihtiyacım var
IMAG1017.jpg

Hanımlar bugün sürekli kullandığımız banyodan bi böcek turu gibi bişey çıktı böyle iki kibrit kalınlığında ince bir sürü ayağı olan bişey biz buldugumuzda olmustu napabilirim acil yardıminiza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1559191
Kirkayak o canim, evinizi ilaclatmak gerekebilir cikmaya devam ederse

Nerden girmiş olabilir banyodaki cami da sinekligi olmadığı için hiç açmıyoruz banyomuz kirli de değil hergün temizler annem ama görünce şaşkına ugradik

Kırkayak bu korkarım bu zehırli olabilir dikkatli olun yuvasıda vardır muhtemelen

kırkayak galiba ama yeşil mi o be ? genelde sarı oluyor bu başkaymış zararsızlar diye biliyorum

Ay ben cok korkarim kirk ayaktan. Biz de bi kere piknige gitmistik. Haliyi iyice silkelemistim ama demekki koskocaman bu gosterdiginden daha buyuk ve daha kalin kirk ayak haliya yapismis ve baktim duvara tirmaniyordu. Allahim cok fenaydi. Belki sizin de oyle olmustur..

Giderden yada havalandirmadan giriyor olabilir. Tablet ilaçlardan alin ilk etapta tekrar gorurseniz ilaclatirsiniz evi

Kucukken ben uyurken benim kulagima giriyormus bu, son anda babam gormus kurtarmis beni:KK17: cok urkutucu. Zehirli tabletlerden koyun evin her odasina.

X