banyom

Sanırım ilk yorum benden güle güle otur maşallah banyon nerdeyse benim mutfak kadar herşey çok güzel ve tertipli

Nasıl banyo yapıyosunuz? duşakabin ,perde vs. yokmu?

evmde iki banyo var... yatak odasindan acilmli olana dusakabin yaptirdm.. orayi kullaniyoruz o banyomda bu buyuklukte ... burayada ilerde yaptiracagim.. bu banyoda banyo yapmiyoruz..

hıı anladım :))

Herşey çok güzel olmuş... Huzurla yaşayın eskitin ailenizle

tesekkurler.. aslinda banyomu daha ack istemstim ama mebran katalogunun en acik krem buydu.... elestirilere acigim bu arada...

orta sehpanı cok begendım tam renklerı ıstedıgım gibi böyle bişiy arıyorum nerden aldım acaba..evınde cok guzel gule gule otur

Herşeyin çok güzel canım güle güle otur ailenle hepsini çok beğendim koltuk takımın harika bu arada )::)

cok güzel sade ve huzur dolu görünüyor eviniz güle güle sağlıkla oturun.mutfağınızla benim mutfağımın şekli aynı,balkona doğru daralıyor bizim mutfakda.ayrıca banyonuzuda cok beğendim.

rabbim huzurla oturmayı nasip etsin
umarım benimde birgün öle bi evim olabilir
ev konusunda bi entereesanım sevmediğim böle nefret ettiğim biri bile ev sahibi olsa ben almısım gibi seviniyorum
resim acılıp banyonuzu gördüğümde tepkim sadece vay vay vay vay vay oldu
güle güle oturun

Allah size esinizle huzurla mutlulukla paylasableceginiz daha guzel evler almayi nasip etsin.. tesekkurler...

cok güzel sade ve huzur dolu görünüyor eviniz güle güle sağlıkla oturun.mutfağınızla benim mutfağımın şekli aynı,balkona doğru daralıyor bizim mutfakda.ayrıca banyonuzuda cok beğendim.
tesekkurler... belkide komsuyuzdur...

canım merhabalar,öncelikle huzurla güzel günlerin olsun,güle güle otur,izninle eleştirimi yazmak istiyorum,kullandığın renkler birbirinin çok yakınında,yani ton farkları çok yakın,salon banyo ve mutfakta hep aynı rengin tonlarını kullanmışsın,bu monotonluk kargaşaya sebep oluyor,çocuk odasında ise bunun tam tersi pembe ve yeşil birbirinden çok uzak renkler,aslında zıtlık bazen uyumu yakalarr ama burda tamamen uzaklaşmış.Yani bir mimar oalrak eleştirim seçtiğin renkler üzerine.Çocuk odasında duvar rengi,kese kağıdı,şampanya,kum rengi falan olsa mesela.,Banyoda dolaplar krem olmasa gibi aklıma gelenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…