Bardak Modelleri ( Fiyatları ve Markalarıyla )

Çok güzel bi konu olmuş ellerine sağlık canımm..
Renk renk çeşit çeşit çook güzel bardaklar var artık bence de çok şanslıyız.. Ben paşabahçe ve bernardodan günlük aldım birkaç takım. Asıl derdim misafir yemek takımına uygun olanı bulmaktı.. Onu da bernardodan yemek takımının kendi modelinde olanını aldım.. Şu aralar indirim çeki veriyorlar ya 12 kişilik bardak setim 250ye geldii..

ninfacam.jpg

yemek takımı da aynı yapraklı desende. bir de sürahisini aldım misafir masası için yeterli olduğunu düşünüyorum..

diğerlerini göremedim malesef imageshack hata vermiş diğer topiklerde de bütün resimler yalan olmuş
bu bardak takımı çok hoş çok sade bende gidip bakayım nasıl bir kampanya var acaba?

diğerlerini göremedim malesef imageshack hata vermiş diğer topiklerde de bütün resimler yalan olmuş
bu bardak takımı çok hoş çok sade bende gidip bakayım nasıl bir kampanya var acaba?

Canım şuan bernardoda 100 tl lik alışverişe 50 hediye çeki var. Bu setlerin fiyatı da 6lı olarak 225. 12ye tamamlarsan 350ye geliyor. Ama ben yemek takımıyla aynı anda aldığım için ordan 200 tllik indirim kazandım. 12li sete 250 verdim bi de üstüne 100 lik hediye çeki kazandm. :66: İhtiyacın varsa uğra bene bundan daha güzel modellerde var ama ben takımımla aynı olsun diye bunu aldım.

Resimler düzelmiş... Hepsi birbirinden güzel... Bardak hastasıyım bende bernardoda da ındırım varmıs mutlaka giderım bu hafta =)

Emeğinize sağlık:34:

Back
X