Bardak takımları

yesildiyar

Babasının Markvelası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
559
4
318
Arkadaşlar yemek takımımın yanına bardak istiyorum fakat gönlüme yatan cok begendıgım bir takım bulamadım . Bernardo da denk geldım ama pahalı geldı .

Füme Kadeh&Bardak Seti - 18 Parça
6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı

195,00 TL

Yemek takımım 12 kişilik o yuzden 2 takım almak zorunda kalıcem oda 400 tutacak bardak için pahalı geldı .

2q82dr5.jpg

ÖNEREBILECEGİNİZ TAKIMLAR VAR MI?

Son düzenleyen: Moderatör:
bence fiyatı uygun ama yemekte alkollü bir yemek vermiyeceksen yemekte kullanacağın parçaları 12 adet al tabi parça parça satılıyorsa

bence fiyatı uygun ama yemekte alkollü bir yemek vermiyeceksen yemekte kullanacağın parçaları 12 adet al tabi parça parça satılıyorsa

bencede..ben öyle yapıcam sürahisi su bardakları ve meşrubat bardağı alıcam 12 kişilik olacak...diğerlerini zaten kullanmıcam...sende öyle yapabilirsin diğer bardaklara ihtiyacın olmayacaksa...çünkü vitrine kaldırıp kullanmamakta gereksiz...

bende gülşene katılıyorum .. alkollü davet olmayacaksa viski bardagının vs. geregi yok..
ben takım aldım ama içinde gereksiz bulduklarım var.. viski bardagı, kültablası ,gondol ,vazo vs..

Canım ben daha önce paylaşmıştım bilmiyorum gördünmü ben tekrar paylaşayım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...adece-resim-payla351al305m-yorum-yok-459.html
bence takım alma eğer ki bütün bardak çeşitlerini kullanmayacaksan, gereksiz bardakların olmasın. Bende yemek takımımla uygun parça parça 12 li bardaklar aldım bu siteye bakabilirsin; xxxxx
hem bütçene göre, hem yemek takımına göre, hem ister takım, ister parça parça bulabileceğin bir sürü seçeneğin olur. Şimdiden kolay gelsin :93:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bernardonun takımında öyle fazla bişey yokkı n18 adet bardak sadece .
Ben üçünden almak yerıne 12 adet meyve suyu falan için 12 adette su bardagı alayım dıyorum . böyle olunca 240 tl ye denk gelıyor . Ben züccacıyelere daha hiç bakmadım belkı daha güzel bişeyde bulabılırım .Sade ve şık bişey olsun istiyorum .

Son düzenleme:
ıkeada gördüm bardak takımı tek tek satılıyordu yani su bardaklar ayrı viski bardakkarı ayrı çok sade ve şık alıp takım yapabilirsin kendine
fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama uygundu

kızlar bende sizin gibi kullanacağım bardakları alcaktım..ama aldığım bardaklar öyle viski bardağı vs gibi değil..kadeh uzun tombul bardak ve kısa tombul bardakları var..ha bide çay bardağı..ben 2 takım aldım..netten baktım resimleri bulamadım..karaca x5 yemek takımının bardakları bahsettiğim..hem o yemek takımını aldım hemde bardakları..eğer bardakların resmini bulabilirsem eklerim buraya..günlük kullanmak içinde çok uygun ayrıca..
şimdi buldum ekliyorum hemen foto biraz küçük yalnız

118kucuk.jpg

Son düzenleme:
kızlar bende sizin gibi kullanacağım bardakları alcaktım..ama aldığım bardaklar öyle viski bardağı vs gibi değil..kadeh uzun tombul bardak ve kısa tombul bardakları var..ha bide çay bardağı..ben 2 takım aldım..netten baktım resimleri bulamadım..karaca x5 yemek takımının bardakları bahsettiğim..hem o yemek takımını aldım hemde bardakları..eğer bardakların resmini bulabilirsem eklerim buraya..günlük kullanmak içinde çok uygun ayrıca..
şimdi buldum ekliyorum hemen foto biraz küçük yalnız

118kucuk.jpg

aaa bu benim alıp geri verdiğim takım alırken çok beğenmiştim eve geldim çok sade dediler vitrine almıştım ben geri bunu verip diğer takımı aldım ve ben o takımı üçyüz küsüre almıştım..... şimdiki aldığımı vitrine koycam yemekte kullanmak içinn 12 li takım alıcam burda çok çeşit yok o yüzden evlenince almayı düşünüyorum bu takımın bütün bardakları kullanılır ben eve getirip gördüğüm için biliyorum..orda ne kadar uygunmuş Ayrıca diğer takımlardan da 6 parçası eksik

Son düzenleme:
evet canım çok sade..zaten sade olduğu için tercih ettim:)aslına bakarsan ben dümdüz bi şey istiyodum ama yemek takımımı alırken bunu gördüğümde tek kelimeyle bayıldım..sende çok beğenerek aldığına göre zevklerimiz çok benziyo tatlım:)

evet canım çok sade..zaten sade olduğu için tercih ettim:)aslına bakarsan ben dümdüz bi şey istiyodum ama yemek takımımı alırken bunu gördüğümde tek kelimeyle bayıldım..sende çok beğenerek aldığına göre zevklerimiz çok benziyo tatlım:)

bende çok beğenerek almıştım halada gözüm vr o tarz takımlarda bardakları kocaman kocaman tombul tombul çok şeker ama baya pahalıydı o fiyata bi özelliği yoktu çok sadeydi ve sanırım 350 tl ödemiştik yemek takımının yanında kullansam 6 bardak ne işe yarar iki takım alsam 700 tl çok pahalı bardak için bende vitrinde kullanabileceğim takım aldım sonra yemek takımımla kullanabileğim bardaklar alıcam

Gerçekten çok sade ve hoşmuş ama işte 6 kişilik alınca olmuyor diger türlüde pahalıya denk gelıyor

ben 2 takım aldım canım annem 6 kişilik olmaz dedi yemek takımının yanında..oldukça pahalıya geldi ama bence bu takıma değer..içime fazlasıyla sinerek aldım..

Önemli olan senini içine sinmesi canım Allah ıyı günlerde kullanmayı nasip etsin inş

bende bardak takımı alıcam ama karar veremedim henüzz...
aldıklarınızı iyi günlerde kullanın kıslaarr...

bende bardak takımı almak isityorum ama öyle çok süslü ağır sadece vitrinde kalacak bişey olmasını istemiyorum yemek takımımla kullanabilmek sonrasında vitrine koymak isityorum taşlı olmamalı 12 kişilik isitiyorumm rakı bardağı viski bardağı istemiyorum o yüzden bulursam tek ek alıcam netten modellere bakıyorum ama bi türlü içime sinen bi model göremedim

Bende 12 su kadehi 12 meşrubat bardağı almayı düşünüyorum.
Güzel değişik bişiler arıyorum bide bulaşık makinesinde yıkanabilecek bişey istiyorum.
Hala arayış içindeyim bakalım.

Kızlar ben alacağım bardakları buldum sonunda.
Bu kadehleri su kadehi olarak kullanıcam misafirlerim geldiğinde.
Bide bunların meşrubat bardakları vardı ayaksız.
Nette resmini bulamadım.
12 su kadehi 12 meşrubat kadehi olarak tamamlıcam.
Yemek takımımda kare olduğu için bunların uyumlu olacağını düşünüyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar ben alacağım bardakları buldum sonunda.
Bu kadehleri su kadehi olarak kullanıcam misafirlerim geldiğinde.
Bide bunların meşrubat bardakları vardı ayaksız.
Nette resmini bulamadım.
12 su kadehi 12 meşrubat kadehi olarak tamamlıcam.
Yemek takımımda kare olduğu için bunların uyumlu olacağını düşünüyorum.

Panduşum çok güzeller, kullanışlı bi seçenekte karar kılmışsın bence çok doğru bi seçim arkadaşımm harikasın, :79:

Back
X