Bardaktaki Lekelenmeler

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Bardakların dibinde oluşan çay ve kahve lekeleri var, ayrıca sürahinin dibinde de kırmızı üzüm suyu lekesi kaldı bunları çamaşır suyu kullanmadan nasıl çıkarabilirim var mı bir püf noktası?

neden çamaşır suyu kullanmadan?
eğer sağlık açısından diyorsan, kimyasal olmayıp da ona rağmen çok etkili deterjanlar var, doğada kendini parçalayabilen. Ben kullanıyorum, öneririm de. biobellinda ürün. amway var bilirsiniz, onunla aynı işlevde denebilir. ama yerli malı bu.
yoksa çamaşır suyuna devam. başka türlü çıkmaz heralde.

ha, çaydanlıklar için, içinde c vitamini olan şeyler kaynatabilirsin. kuşburnu mesela.

Evet canım sağlık açısından yiyecek içecek kaplarında çam. suyu kullanmayı sevmiyorum hani nasıl elimizden çıkmıyor sanki o kaptan da çıkmıyormuş gibi geliyor :)
amway duydum da bahsettiğin ürünü hiç duymamıştım. Doğaya zararlı değilse harika.. hemen internetten araştıracağım.
Kuşburnu çıkarıyormuymuş? bunu da duymamıştım, teşekkurler a.s

biobellinda ürünleri nerde satılıyor cnm?

Aynı amway gibi, temsilcileri var, onlar aracılığıyla satılıyor bildiğim. Ama internetten de satılır mı bilemiyorum. Değişik temizlik ürünleri var..

yıllardır bütn temizlik ürünlerim amway faydalarını saysam bitiremem.en basit bitince şişesini toprağa göm eriyip kayboluyor.bukadar doğal.

Evet kızlar Amway ürünlerini şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…