Geçmişte yapılan hataların sürekli ısıtıp ısıtıp önünüze koymaması gerektiğini dile getirin. .
Eşinizin hatalarının farkında olduğunu fakat düzeltmek içinde çaba sarfettiğini anlatın. .
Ayrıca nasihat şeklinde söyleyecekleri yerine sürekli eleştirilmesinden rahatsız olduğunu da söyleyin
tavrınız doğru babanıza karşı ama bence babanızı karşınıza alıp kırmadan kesin bir dille sizi üzdüğünü,ikisinin arsında kaldığınızı anlatın.ve sırf sizin hatrınıza damadı sevmeye çalışmasını söyleseniz diyorum...
vallahi benim babamı anlatıyorsun sandım.
benim eşimin de hataları oldu babam da hala bunları önümüze koyup duruyor.
ben artık babamla eşimi görüştürmemeye çalışıyorum. illaki iç içe olmalarına gerek yok.
yarın memlekete gideceğiz mesela. eşim kendi babasına ben babamın evine gidicem. soranlara da herkes kendi ailesine gidecek diye konuştuk diyoruz. gitsek suç gitmesek suç zaten.
Helal olsun babana taktir ettim aslanlar gibi arkanda yanında kocan olacak adam seni atar ama baban hiçbir zaman atmaz asla unutma doğruyu yanlışı görmeye çalış sende biraz,hep arayı bulcam diye her lafı alttan alırsan çok ezilirsin,baban demekki yanlış olan şeyleri görmüş ve hazmedemiyor,belkide senin gibi haksızlığa gelemiyor,taktir ettim,keşke benimde arkamda baban gibi bir baba olsa 5 dk durmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?