• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bari bi taraftan gülsün yüzüm

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Kızlar fikirleriniz benim için önemli Hayatımda bir çok problemim var

Kaynana problemi,

Görümce problemi,

Eşimin sorumsuz davranışları,

Maddi problemler

Bide bunlar yetmezmiş gibi babam problem çıkarıyo Bari o yapmasa Düşünmek istemiyorum yoksa hasta oluyrm Bu problemleri aşmanın bi yolunu buldum Her biri için ayrı bi strateji geliştirdim Ve şimdi rahatım Ama babam en büyük problemim bence

Babam eşimden hoşlanmıyo Onun hakkında ileri geri ağza gelinmeyecek laflar söylüyo Bazen haklı yere bazen haksız yere laf söylyo

Eşime bunları hiç bi zaman aksettirmiyorum Oda sağ olsun babamlara karşı saygısızlık etmemeye gayret gösterir Eksikleri var tabi ama ben söyleyince kabul edip düzeltiyo

Bu akşam iftara babamlara gidicez onlar çağırdı Telefon açtı annem ne yapalım yemeğe diye bide babam demiş gelip alayımmı Bende dedim sağolsun yorulmasın zaten eşim 3 gibi gelicek o zaman geliriz dedim

Bi baktım babam ordan diyo 3te ne işi var damadın bizde ne diye o saatten karşımıza geçick Ben duydum ama annem duymadım sandı Bende dedimki anne belki bi yere gitmemiz gerekebilir geç geliriz

Şimdi söyleyin kızlar Ben napayım biri kocam biri babam ikisinide birbirine ezdiremem Babama karşı eşimi savununca babam küplere biniyo Seni silerim diyo Sen onların şeyindenmi düştün düyo çok afedersiniz Niye onu savunuyosun diyo

E napayım bu stresle yaşanmazki Tamam eşimin çok hataları oldu eskiden Ama bunu pişirip pişirip önümüze koymanın bi anlamı yok Ben üzülüyorum baba bunları konuşmayalım diyorum O zaman boşaan gel diyo Allahım sabırrr

tavrınız doğru babanıza karşı ama bence babanızı karşınıza alıp kırmadan kesin bir dille sizi üzdüğünü,ikisinin arsında kaldığınızı anlatın.ve sırf sizin hatrınıza damadı sevmeye çalışmasını söyleseniz diyorum...

Geçmişte yapılan hataların sürekli ısıtıp ısıtıp önünüze koymaması gerektiğini dile getirin. .
Eşinizin hatalarının farkında olduğunu fakat düzeltmek içinde çaba sarfettiğini anlatın. .
Ayrıca nasihat şeklinde söyleyecekleri yerine sürekli eleştirilmesinden rahatsız olduğunu da söyleyin

arada kalmak en zoru.. bırı babanız dıgerı esınız..ortak noktayı sız bulucaksınızz tabı yıprananda sızsınızz

vallahi benim babamı anlatıyorsun sandım.
benim eşimin de hataları oldu babam da hala bunları önümüze koyup duruyor.

ben artık babamla eşimi görüştürmemeye çalışıyorum. illaki iç içe olmalarına gerek yok.
yarın memlekete gideceğiz mesela. eşim kendi babasına ben babamın evine gidicem. soranlara da herkes kendi ailesine gidecek diye konuştuk diyoruz. gitsek suç gitmesek suç zaten.

Son düzenleme:
Geçmişte yapılan hataların sürekli ısıtıp ısıtıp önünüze koymaması gerektiğini dile getirin. .
Eşinizin hatalarının farkında olduğunu fakat düzeltmek içinde çaba sarfettiğini anlatın. .
Ayrıca nasihat şeklinde söyleyecekleri yerine sürekli eleştirilmesinden rahatsız olduğunu da söyleyin

Geçen pazar bunu yaptım zaten konuştum Oda onu bana savunma tepemin tası atıyo diyo Seni red ederim d,yo Yani artık adam laf bulamıyo İhtimal şeyleri bile söylüyo

Yok efendim , senin kocan bi gün benden borç 10bin tl istese Borcunu ödemese kurtulurum en azından bidaha istediği zaman O borcunu vermemiştin derim diyo 10tl kaybetmekle bişey olmaz bana ama en azından bidaha istemeye yüzü olmaz diyo Kafayı yemiş adam Bende ağladım Napayım dedim senden borç isteyen yok şimdi ne diye söyleniyosun Ben görücü usuluyle evlendim kocamıda sen seçtin Ben memnunum hayatımdan en azından memnun olmaya çalışıyrm Yapıcı olacağına yıkıcı oluyo babam

tavrınız doğru babanıza karşı ama bence babanızı karşınıza alıp kırmadan kesin bir dille sizi üzdüğünü,ikisinin arsında kaldığınızı anlatın.ve sırf sizin hatrınıza damadı sevmeye çalışmasını söyleseniz diyorum...

Valla zaten eşimin yüzüne karşı bişey belli etmiyo Bu yetmezmi sana der Babam istiyoki sürekli bende eşimi ona kötüliyeyim kayın validemleri anlatıp dedikodu yapayım E yeri gelince derdimi anlatıyrm zaten ama babam sürekli olsun istiyo

vallahi benim babamı anlatıyorsun sandım.
benim eşimin de hataları oldu babam da hala bunları önümüze koyup duruyor.

ben artık babamla eşimi görüştürmemeye çalışıyorum. illaki iç içe olmalarına gerek yok.
yarın memlekete gideceğiz mesela. eşim kendi babasına ben babamın evine gidicem. soranlara da herkes kendi ailesine gidecek diye konuştuk diyoruz. gitsek suç gitmesek suç zaten.

Keşke bende ayrı şehirde yaşasaydım Benim babam....Ben çözemedim babamı ne istiyo bilmiyrm Ama beni çok yoruyo Maddi açıdan babam çok iyi Ama bizim durumumuz kötü Bize bi yardımı yok Zaten bende istemiyrm ama Durup durup diyoki ben istiyorum ayda sna şu kadar para vereyim ama damat yer diye vaz geçiyrm Sonra tabi devam ediyo böyle yapar şöyle yapar Yahu senden istemiyrm bişey Ne para ne yardım yeterki bi huzur ver Para vermek istiyosan ver istemiyosan sus Vermediği paranın hesabını görüyo Ve bunu söylerken bağırıyo

kızlar tek istediğim huzur Eşimin çok hatası oldu kimisini devam ettiriyo ama çoğu şeyi anladı ve düzeldi Ben baba evinde hiç huzur görmedim Sürekli alkol ve kavga vardı
Dün gece eşime baktımda beni ne kadar çok seviiyo Ne kadar mutluyuz Ya arkadaşlarından vaz geçti benim için Konu açmıştım bi ara arkadaşları yüzünden beni kızını ihmal ediyo demiştim O günden sonra o arkadaşlarını bıraktı Dün gece diyoki iyiki bırakmışım onlar bana göre değilmiş

Babaannem yanlız yaşıyo yemeğimizi aldık onda iftarımızı açtık dün Babaannem yanlız kalmasın dedik Eşimin bunu düşünmesi beni çok sevindirdi

İşte bunlar ve bu gibi şeyler beni mutlu ediyo eşimin içinde iyi bi insan var Ama babamın içinde sanki yok
Babaannemle konuşmuyo ortada bişey yokken Gönlü razı oluyo annesi orda yalnız ramazanda

Dedim ya nasıl davranacağımı bilmiyrm Zor durumdayım

anlattıklarına göre eşinden çok baban hatalı.üstelik büyük olan baban daha olgun davranması gerekirken boşyere seni üzüyor arada bırakıyor.bence eşinle babanı fazla biraraya getirme sende babanla çok sık görüşme konuştuklarını çok umursama ben başka bir çözüm göremiyorum maalesef çünkü baban değişmez:50:

haftada bir mecbur gidiyoruz Eşim bilmesede hissediyo ve hemen kalkmak istiyo ben yüzüne karşı biraz daha oturalım diyorum Ama bende kalkmak istiyrm Toplasan yemek dahil 2 saat görüşüyolar Görüşüp görüşmemekte önemli değil zaten Babam eskileride konuşmayı sever

Canım benimde sorunum var sağolasın ilgilendin sana şunu diyebilirim;
Eğerki eşin seni ailesine ezdirmediyse sende ailene ezdirme eşini.
Babanla konuş ve ayrılsan mutlumu olacak onu sor ?
Anlamıyorum bu aileleri bırakın insanlar huzurlu mutlu yaşasın ya
Ne karışırlar bu kadar :(

Helal olsun babana taktir ettim aslanlar gibi arkanda yanında kocan olacak adam seni atar ama baban hiçbir zaman atmaz asla unutma doğruyu yanlışı görmeye çalış sende biraz,hep arayı bulcam diye her lafı alttan alırsan çok ezilirsin,baban demekki yanlış olan şeyleri görmüş ve hazmedemiyor,belkide senin gibi haksızlığa gelemiyor,taktir ettim,keşke benimde arkamda baban gibi bir baba olsa 5 dk durmam...

Helal olsun babana taktir ettim aslanlar gibi arkanda yanında kocan olacak adam seni atar ama baban hiçbir zaman atmaz asla unutma doğruyu yanlışı görmeye çalış sende biraz,hep arayı bulcam diye her lafı alttan alırsan çok ezilirsin,baban demekki yanlış olan şeyleri görmüş ve hazmedemiyor,belkide senin gibi haksızlığa gelemiyor,taktir ettim,keşke benimde arkamda baban gibi bir baba olsa 5 dk durmam...

Valla artık ne doğru ne yanlış ben ayıtr edemiyorum artık kafayı sıyırma noktasındayım Kimse umrumda değil Ne halleri varsa görsünler Hiç bişey benim suçum değil Kaderime hep boyun eğdim Şimdi baş kaldırma zamanı

Back
X