Bari bu sefer sözünde dur GERİ DÖNME! 'adam gibi adammış' diyeyim.

Minairva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
136
0
46
Tokat
1 yıl..
Cok uzun bi süre olmamasına ragmen bana bi ömür bi asır gelmiş olmalı ki atlatamıyorum.
Sinir hastası ettin beni dövdün kırdın aşağıladın..
O küçük aklınca gönlümü aldıgını sandın her defasında..
Kaç gece uykusuz aç bıraktın..
Gözlerimin dermanı kaldımı hic sormadın.
Hayatın en acımasız yüzünü gösterdin bana sen, daha 19 yasındayken bütün yaşama hevesim heycanım yok oldu eridi gitti.. Kac kere canıma kıymak istedim kac kere intihar ettirdin...
Dövdün gene gene dövdün gözüm mosmor sokaga degil bakkala bile inemez oldum.
Ayrılmak istedim tehtit ettin gene dövdün.. Sonra kendin bırakıp gittin.. Onca vaad ettin gözümü boyadın sana inandım..
Ayrıldıgın haldee orda burda konuşuyosun... Beni kimseye yar etmyceğini söylüyosun..
Canımı istiyosun simdi de, her defasında öldürürüm diye tehtitler savuruyosun.
Ama bitti be yavrum inan bu sefer bitti ben artık senden korkmuyorum.
Senin gibi bi insana kendimi cocuklarımı emanet edemem ben...
Bu sefer gercekten gidiyorum inanmıyosun pişman olup geri dönücem sanıyosun ama yanılıyosun.
İnan cook cook calıştım seni adam edebilmek için ama olmadı be yavrum kendi ruh saglıgımdan oldum.
Eskisi gibide değilim artık,
Doktora gittim antidepresanlara basladım günün 4/3'ünü uyuyarak geciriyorum.
Aglamıyorum artık hissizim.
Donuk donuk bakıyorum gecmişe.
Bugün fotograflarımızı yaktım aldıgın hediyeleri yaptıgın papatya tacını parcaladım paramparca edip öyle çöpe attım.
Benim yüreğim gibi oldular.
Toparlayamazsın ugrassanda parcaları bi araya gelmez artık..
Senin yüzünden annemle aram o kadar kötü ki onla da aramıza girmeyi başardın o kadar dengesizsin ki...
Yanımda tek bi arkadas bile bırakmadın..
Senden tek ricam arama beni ne olursun
ne olur yalvarırım arama beni cünkü bidaha hic acılmıycak bu kapı sana..

Sizinle paylşmak rahatlamak istedim.
Ne olur bana destek olun..
Kimsem yok dertleşebileceğim
Kızmayın nasıl katlandın diye sadece destek istiyorum ne olursunuz:50::50:
Yasadıklarımı unutmak o zor günlerin acısını atlatmak istiyorum

Son düzenleme:
İçim yandı sabah sabah...:14:
Arkadaşım nolur toplayın kendinizi.. Güzel günler çok yakın bana inanın!
Allahım yardımcınız olsun inşallah!:70:

Hayat maalesef sana bugüne kadar kötü yüzünü göstermiş. İnş bundan sonra herşey gönlünce olur. Moralini bozma düzelecek herşey.Dönüp baktığında hepsi sadece kötü bir anı olarak kalıcak:34:

nasıl dayandın nasıl kandın demek istemiyorum ama bizim kızlarımız bunca şeyi nasıl çekiyor anlamıyorum..bana şimdi sevdim diyeceksinde ah be yavrum sevmek bumudur.. içim sızladı valla.. hele ananın nasıl içi yanmıştır düşünmek bile istemiyorum

Canım daha çok gençsin hatta yeni gençsin ne olur yapmayın böyle şeyler ailenizide düşünün kendinizi düşünün,içim parçalandı yazık günah sizin yaşadığın şeyler aşk sevgi değil eğitimine odaklan inan birileri hayatına mutlaka girecek acele etme ama zaman ,mekan ve dogru kişi ..

19 yaşındasın daha nerdeyse aynı yaştayız. hayat daha yeni başlıyomuş gibi düşün. önünde upuzun bi gelecek var. zararın neresinden dönersen kardır demişler sende burasından dönmüşsün. hakkında hayırlısı

laaleye canı gönülden katılıyorum..o kadar gençsinki daha önünde nice uzun yıllar var..annenle niçin aran bozuldu,böyle bir sevgili seçiminde bulunduğun için mi?

tedavini yarım bırakma kardeşim annenden afda dilersin iyleşirsinde,mesleğin varsa ona sarılırsın bi güzel..hayat sana gülen yüzünü gösterecek elbet..işki o psikopat peşini bırakabilsin..hem hırpala hemde kızı bırakma tam asılacak tip..

Cok sagolun nasıl dayandıgımı nasıl katlandıgımı bende bilmiyorum.
Abisinin telefonuna uyandım az önce napıyosun varmı bi sorun dedi.
Bugün dısarı cıkmak istiyorum hazırlanıcam kac gündür evdeyim abi biraz hava alsam iyi gelicek bi çay bahcesinde kafa dnlemek istyrum ddm( o çay bahceside burda cok ünlüü baya bilindik bi yer tokat'taki herkes oraya gider)
Sacmalama otur evinde gezmek istiyosan gel özgeyle ben seni gezdiririz cıkamazsın tek basına cenk'i sinirlendirme cok kötü şeyler yapar duyar falan dedi.
Abi bitti niye anlamıyosunuz benim hayatımı yönetmesin artık yalvarırım dedim olmaz cıkmıyosun evden benim sözümü dinle dedi kapattı :43:
Bi coğunuza şaka gibi gelebilir bu tür hayatları olan insanlara güler geçerdim hep ama basıma geldi.
Üniv. sınavındanda cok düşük aldım dershaneye gidicektim sene basında ona izin vermemişti.. calışamadım hic simdi vasat haldeyim ne yapıcam bende bilmiyorum acıkcası
Desteğini alabileceğim bi kız kardesim var henüz 15 yasında.
Onun yanında bile dövdü beni inanabiliyomusnuz cocuk aglamaktan beter oldu. Cünkü ben henüz babamdan bile dayak yemedim.
Gitmeyi düşünüyorum bu şehrden kzlar okulum bitince gidicem belki o zmn kurtulurum..

Senin ailen kadar kimse seni düşünmez kim oluyorda senin hayatını yönetiyor sana hükmedebiliyor ,birde abisi bak canım evlisindir nişanlısındır seni çok çok mutlu eder sana saygı duyar ozaman senin hayatında söz sahibi olabilir ailenle paylaş derslerine çalış sen daha küçüksün evlilik desen anlarım ama böyle işkence haline gelmiş birşeyi sakın devam ettirme ..

Çok küçükken yaşamaya başlıyorsunuz herşeyi çok çabuk eriyor duygularınız bir abla olarak bunları söylemekte sakınca görmüyorum ailenle paylaş öyle insanlar çıkar ki karşına sevilmek güzel şey ama bu şekilde değil normal değil erkek arkadaşın..

ya ben sunu anladim, turkiyede kadin olmak cok zor. ne demek ya seni dovmesi tehdit etmesi, abisinin sana disari cikma demesi. 3. dunya ulkesiyiz be biz, gelismemis beyinler, herseyi yapabilecgine inanan mahluklar, yokmu bizim ulkemizde kadina sahip cikacak bir kurum? ben yurt disinda yasiyorum, ve kendimi burda daha guvende hissediyorum, inanin bunu butun samimiyetimle soyluyorum.
burda esim bana en ufak bir fiske bile vursa, yada piskolojik baski yapsa, aninda iceri girer, ama kendi ulkemde beni dove dove oldurse hic kimse hicbir sey yapamaz.
ne diyeyim canim benim, seni nasil teselli edeyim bilemiyorum, dua et Allah buyktur, ins en kisa zamanda kurtarsin seni. her uzuntunun ardindan Rabbim iki ferahlik verirmis, sen yinede ezdirme kendini, ama esinin yaptiklari suctur, polise gitsen bir kurtulus olurmu bilemiyorum, bir arastir....

1 yıl..
Cok uzun bi süre olmamasına ragmen bana bi ömür bi asır gelmiş olmalı ki atlatamıyorum.
Sinir hastası ettin beni dövdün kırdın aşağıladın..
O küçük aklınca gönlümü aldıgını sandın her defasında..
Kaç gece uykusuz aç bıraktın..
Gözlerimin dermanı kaldımı hic sormadın.
Hayatın en acımasız yüzünü gösterdin bana sen, daha 19 yasındayken bütün yaşama hevesim heycanım yok oldu eridi gitti.. Kac kere canıma kıymak istedim kac kere intihar ettirdin...
Dövdün gene gene dövdün gözüm mosmor sokaga degil bakkala bile inemez oldum.
Ayrılmak istedim tehtit ettin gene dövdün.. Sonra kendin bırakıp gittin.. Onca vaad ettin gözümü boyadın sana inandım..
Ayrıldıgın haldee orda burda konuşuyosun... Beni kimseye yar etmyceğini söylüyosun..
Canımı istiyosun simdi de, her defasında öldürürüm diye tehtitler savuruyosun.
Ama bitti be yavrum inan bu sefer bitti ben artık senden korkmuyorum.
Senin gibi bi insana kendimi cocuklarımı emanet edemem ben...
Bu sefer gercekten gidiyorum inanmıyosun pişman olup geri dönücem sanıyosun ama yanılıyosun.
İnan cook cook calıştım seni adam edebilmek için ama olmadı be yavrum kendi ruh saglıgımdan oldum.
Eskisi gibide değilim artık,
Doktora gittim antidepresanlara basladım günün 4/3'ünü uyuyarak geciriyorum.
Aglamıyorum artık hissizim.
Donuk donuk bakıyorum gecmişe.
Bugün fotograflarımızı yaktım aldıgın hediyeleri yaptıgın papatya tacını parcaladım paramparca edip öyle çöpe attım.
Benim yüreğim gibi oldular.
Toparlayamazsın ugrassanda parcaları bi araya gelmez artık..
Senin yüzünden annemle aram o kadar kötü ki onla da aramıza girmeyi başardın o kadar dengesizsin ki...
Yanımda tek bi arkadas bile bırakmadın..
Senden tek ricam arama beni ne olursun
ne olur yalvarırım arama beni cünkü bidaha hic acılmıycak bu kapı sana..

Sizinle paylşmak rahatlamak istedim.
Ne olur bana destek olun..
Kimsem yok dertleşebileceğim
Kızmayın nasıl katlandın diye sadece destek istiyorum ne olursunuz:50::50:
Yasadıklarımı unutmak o zor günlerin acısını atlatmak istiyorum

sabah sabah ağlattın beni inan zaten doluydum patlamama sebep oldun:14::14::14::14:
güzel bir karar vermişsin ne olur arkasında ol ve bir daha yanılma sakın
çok gençsin henüz yepyeni bir hayat var önünde
herşeyin en güzeli seninle olur dilerim...

Cok sagolun nasıl dayandıgımı nasıl katlandıgımı bende bilmiyorum.
Abisinin telefonuna uyandım az önce napıyosun varmı bi sorun dedi.
Bugün dısarı cıkmak istiyorum hazırlanıcam kac gündür evdeyim abi biraz hava alsam iyi gelicek bi çay bahcesinde kafa dnlemek istyrum ddm( o çay bahceside burda cok ünlüü baya bilindik bi yer tokat'taki herkes oraya gider)
Sacmalama otur evinde gezmek istiyosan gel özgeyle ben seni gezdiririz cıkamazsın tek basına cenk'i sinirlendirme cok kötü şeyler yapar duyar falan dedi.
Abi bitti niye anlamıyosunuz benim hayatımı yönetmesin artık yalvarırım dedim olmaz cıkmıyosun evden benim sözümü dinle dedi kapattı :43:
Bi coğunuza şaka gibi gelebilir bu tür hayatları olan insanlara güler geçerdim hep ama basıma geldi.
Üniv. sınavındanda cok düşük aldım dershaneye gidicektim sene basında ona izin vermemişti.. calışamadım hic simdi vasat haldeyim ne yapıcam bende bilmiyorum acıkcası
Desteğini alabileceğim bi kız kardesim var henüz 15 yasında.
Onun yanında bile dövdü beni inanabiliyomusnuz cocuk aglamaktan beter oldu. Cünkü ben henüz babamdan bile dayak yemedim.
Gitmeyi düşünüyorum bu şehrden kzlar okulum bitince gidicem belki o zmn kurtulurum..

canım benim görüşme ailesinden kimseyle
hattını değiş ne bileyim birşekilde sana ulaşamasınlar
birde bu adam kaç yaşında ?

canım benim görüşme ailesinden kimseyle
hattını değiş ne bileyim birşekilde sana ulaşamasınlar
birde bu adam kaç yaşında ?

20 yasnda kmsyle grüşmüyorum zaten arıyolar o arattırıyodur büyük ihtimal :50:
bitti canım gercekten herkes bu cocuk seni git gide öldürüyo yeter artık diyo artık ona tahammülüm yok umarım aramaz

O kadar dayaktan sonra polise neden gitmediniz? siz gitmediniz neden aileniz götürmüyo şikayet edilmiyor?

hattını değiştir bence. dışarı da bir süre annenle ve arkadaş ortamınla beraber çık, tek çıkma. İnsanların içindede saçından tutup çekiştirecek değil herhalde? Güçlü ol, o veya onun yakınları ararsa da telefonuna bakma derim.

O kadar dayaktan sonra polise neden gitmediniz? siz gitmediniz neden aileniz götürmüyo şikayet edilmiyor?

hattını değiştir bence. dışarı da bir süre annenle ve arkadaş ortamınla beraber çık, tek çıkma. İnsanların içindede saçından tutup çekiştirecek değil herhalde? Güçlü ol, o veya onun yakınları ararsa da telefonuna bakma derim.

O kadar zaman yedik içtik birlkte güldük agladık.. Onca sorunumla ilglendi yeri geldi polise gitmek onada banada agır gelir diye düşündüm.. Ailem polise gitmekte ısrar etti ama ben bu kadarını kaldıramazdım ya
Abisinin sevgilisi en yakn arkadasım bitek o var dertlesebilceğim.. Oda olmazsa ben grcekten kafayı yerdim..
Dayanamıyomuş artık abisi sevgilisi özge'ye söylemiş ararsa acsın tlfnunu kötü konuşmasın diye.
Canımı yakıyo yaa varlıgı bi dert yoklugu bi dert ararsa sert cıkısıcam o kadar doluyum ki ona..

Ve şerefi eksik sevdiğim aradı kızlar istmediğimi bitirdiğimi söyledim şok oldu küçük bi travma yaşadı arkadasları abisi bana cephe aldılar kimin umrndaa...
Allahım sen bana güç ver sabır ver bu yaşadıklarımı atlatayım bi an önce ne olursun...:14:

geçecektir inş. canm sabret karşına ondan daha iyi biri çkar elbet heba etme kendini yalnız değilsin.. onu bırakarak en iyisini yapmışsın kararından asla vageçme ne olrsaa olsun.. bütün bir ömrünü ona ziyan ettirme SAKIN...!! :50:

geçecektir inş. canm sabret karşına ondan daha iyi biri çkar elbet heba etme kendini yalnız değilsin.. onu bırakarak en iyisini yapmışsın kararından asla vageçme ne olrsaa olsun.. bütün bir ömrünü ona ziyan ettirme SAKIN...!! :50:

Haklısın canım o kadar kötüyüm ki anlatamam bugün 8. gün mahfoldum gözlerimin dermanı kalmadı bu gece cook kötüyüm Rabbim yardımcım olsun ben gercekten hic iyi değilim...

sana bu eziyetleri yapan insan sevgilinmi yanlışmı anladım acaba

eğer öyleyse ailen nasıl izin veriyo sen nasıl izin veriyosun
SEVGİ bu değil güzel kardeşim
sen daha hayatının baharında böyle manyakların elinde oyuncak ol diye dünyaya gelmedin
güçlü ol ve hayatından çıkar bu adamı

Son düzenleme:
Haklısın canım o kadar kötüyüm ki anlatamam bugün 8. gün mahfoldum gözlerimin dermanı kalmadı bu gece cook kötüyüm Rabbim yardımcım olsun ben gercekten hic iyi değilim...

bu kadar yıpratmamalısın kendini saglığın herseyden daha önemli.. sen onun için önemli olsaydın şu hale bırakmazdıı seni.. sen seni düşünmeyeni önemsemeyeni neden hala önemsiyon bundan sonra yapacagn yeni bir yol çizip kendne hayatta yeni kişilerle onu sana unutturacak kişilerle olman..bırak onu senin ahın da onu mutlu ettirmez zaten yaptıklarını çekecek elbette..

Back
X