Bari çip tak

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Bir arkadasim var ve her yaptigimdan haberinin olmasını istiyor. Aynı sınava hazirlaniyoruz ve ondan habersiz kitap aldım ve ona göstermedim diye trip atıyor. Sanki ona büyük bir kazık atmışım gibi davranıyor.
Ondan bunu saklamami beklemezmiş, o herşeyini anlatıyormus söylüyormuş ben neden böyle birşey yapmışım. Çok alınmış. Çok şaşırmış ve hayal kırıklığına uğramış.
Bı de ona hep diyorlarmis herşeyini anlatma insanlara diye ama o yine anlatıyormus. Buna rağmen ondan birşeyler gizleniyormuş.İşin ilginç yani kuzenide yanında ve onu destekliyor.
Evet gerçektende o her yaptığını bana anlatıyor ama ben böyle birşey beklemiyorum ki ondan. Hatta herşeyi en ince detayına kadar anlatıyorsun özet geç diyorum.
Şaştım kaldım ya. Böyle saçma tripleri hep vardı ama bı kitap için dünyanın en pislik insani gibi hissettirelecegimi hiç dusunmemistim.
Yaşımızda 15 16 değil bu arada. 20 li yaşların sonundayiz.
Sinirden ağrı girdi başıma. Bilseydim hiç söylemezdim.

Konunun başında yaşların 16-17 olduğunu düşündüm ancak o zaman bu saçma tavırlar bir nebze anlasilirdi.

Kendinden habersiz kitap aldım diye trip atan insanı arkadaş diye hayatımda tutmazdım ben. İşiniz yok onun çocukluklarıyla mi uğrasacaksınız?

ben arkadasa hak verdim sanki ya (ne oluyor bana :confused: )

yani ayni sinava hazirlaniyorsunuz, sik sik gorusuyorsunuz,
sinava hazirlik icin faydali bir materyal buluyorsunuz ama ozellikle ona anlatmiyorsunuz.

Ben olsam benden ozellikle gizlediginizi dusunurdum ve arkadasligimizi sorgulardim.
Zaten siz de ondan bir sey beklemediginizi soyluyorsunuz,
demek ki arkadasiniz gercekten de arkadasliginizi sizden farkli yorumlamis, o daha samimi oldugunuzu dusunmus, ama degilmissiniz.
Herkes kendince hakli bence, onun triplenmesi evet belki cocukca ama o da kendi hayalkirikligini bir sekilde yasayacak.

Evet hiç paylaşmayın. Olanı da söylemeyin.

Boylesiyle bir süre idare edebilirsiniz. Bünye kaldırmaz , hayat kaldırmaz.

Alıngan, tripli , sürekli modu düşük her insanı uzak tutun hayatınızdan. Mutsuzluk getiriyorlar.
Yaptığının saçma olduğunu ve insani yordugunu anlamasını istiyorum. Açıklıyorum ozellikle saklamadim sadece illa gösterme gereği duymadım diye. Her konu için bu böyle
.ben sevmiyorum herşeyimi her duygumu anlatmayı. Onun için iyi arkadaş olmanın kriteri bu..herseyimizi bilmemiz lazım

ben arkadasa hak verdim sanki ya (ne oluyor bana :confused: )

yani ayni sinava hazirlaniyorsunuz, sik sik gorusuyorsunuz,
sinava hazirlik icin faydali bir materyal buluyorsunuz ama ozellikle ona anlatmiyorsunuz.

Ben olsam benden ozellikle gizlediginizi dusunurdum ve arkadasligimizi sorgulardim.
Zaten siz de ondan bir sey beklemediginizi soyluyorsunuz,
demek ki arkadasiniz gercekten de arkadasliginizi sizden farkli yorumlamis, o daha samimi oldugunuzu dusunmus, ama degilmissiniz.
Herkes kendince hakli bence, onun triplenmesi evet belki cocukca ama o da kendi hayalkirikligini bir sekilde yasayacak.
Özellikle gizlemedim ki ama..beğendiğim bı kitap vs olunca direk söylüyorum zaten. Hatta bu kitap alma mezvusuda böyle gün yüzüne çıktı
Tavsiye istedi bende bunları aldım güzel dedim. Ordan olay vayy nasıl saklarsina geldi :D

Aynı sınava hazırlandığınız için bir yerde rakipsiniz, sizin yaptığınız ve aldığınız her şeyi yapıp almak istiyor yoksa diğer türlü sizden Puan olarak az alabileceğini Düşünüyor. Bir yerde kontrol gibi düşünün. Aşağı kalmak istemiyor çünkü. Garip ama mantık bu malesef

Birisi bana bu şekilde bir trip atsa asla umursamam. Yavaş yavaş yol alması için güzellikle teşvik ederim, onunla mı uğraşıcam.
Ben hemen kendimi sorgulamaya başlıyorum maalesef. Yanlış bişey yapmadim ama o lafları kendimi.kotu hissetmeme yetti. Keşke.sizin gibi.dusunebilsem

Özellikle gizlemedim ki ama..beğendiğim bı kitap vs olunca direk söylüyorum zaten. Hatta bu kitap alma mezvusuda böyle gün yüzüne çıktı
Tavsiye istedi bende bunları aldım güzel dedim. Ordan olay vayy nasıl saklarsina geldi :KK70:

yok demek istedigim tabi ki siz istediginiz sekilde davranacaksiniz, ve triplenerek o sacma davraniyor.

Ama iste onun arkadaslik samimiyetinden farkli bir samimiyet dusundugunuzu yeni gormus saniyorum ki.
O yuzden onun hayal kirikligini ve uzulmesini de anliyorum.

Tabi ki yapacaginiz bir sey yok, ya bu sekilde arkadasliginiz devam edecek ya da bitecek.

Benimde vardı böyle içimi bunaltan bir arkadaşım. Çok şükür artık arkadaş değiliz. Sağlam bir tersleme ve iletişimi en minimuma indirmek her şeyin çözümü
Yumusak yüzlüyüm
Biliyor terslemeyecegimi daha da üstüme geliyor. Böyle durumlarda he diyip geçmek lazım sanirim

Bence hiç takmayın. Tavrınızı koyun buda bahanesi olsun. Tabi hata sizde de var. Neden bu dereceye gelecek kadr yüz verdiniz ki?

Back
X