Bari çip tak

Ben hemen kendimi sorgulamaya başlıyorum maalesef. Yanlış bişey yapmadim ama o lafları kendimi.kotu hissetmeme yetti. Keşke.sizin gibi.dusunebilsem
Değişebilirsiniz, ben de böyleydim önceleri ama değilim artık. Suçluluk psikolojisinden kurtulabilirsiniz.

Yaptığının saçma olduğunu ve insani yordugunu anlamasını istiyorum. Açıklıyorum ozellikle saklamadim sadece illa gösterme gereği duymadım diye. Her konu için bu böyle
.ben sevmiyorum herşeyimi her duygumu anlatmayı. Onun için iyi arkadaş olmanın kriteri bu..herseyimizi bilmemiz lazım

Arkadaslik kriterleriniz birbirinize uymuyorsa arkadaş olmazsiniz, bu kadar basit..
O size her seyi bilmek istiyor olmasini dayatmis,
Siz de illa beni anlayacak, ona yanlis oldugunu anlatacağım diye hirs yapmış gibisiniz.
Salin gitsin ya.

Arkadaslik kriterleriniz birbirinize uymuyorsa arkadaş olmazsiniz, bu kadar basit..
O size her seyi bilmek istiyor olmasini dayatmis,
Siz de illa beni anlayacak, ona yanlis oldugunu anlatacağım diye hirs yapmış gibisiniz.
Salin gitsin ya.
Çok mantıkli. Cidden öyle hırs oldu bende. Salmak en iyisi

Benim dentanidigim biri vardi bana sen bana sorrini anlat ben sana sirrimi anlatayim diye konusmustu....da iste o yaslari gectik cocuken oluyor boyle seyler sanirim kendileeini guvende hisediyorlar...samimiyet kisisen kisiye degisir ona seviyor ve guveniyorsan mesele olmadigini senin icin gereksiz olan detaylari sadece onun onemsedigini senin bunlari takip etmedigini guzellikpe.soyle bence

Son düzenleme:
Bir arkadasim var ve her yaptigimdan haberinin olmasını istiyor. Aynı sınava hazirlaniyoruz ve ondan habersiz kitap aldım ve ona göstermedim diye trip atıyor. Sanki ona büyük bir kazık atmışım gibi davranıyor.
Ondan bunu saklamami beklemezmiş, o herşeyini anlatıyormus söylüyormuş ben neden böyle birşey yapmışım. Çok alınmış. Çok şaşırmış ve hayal kırıklığına uğramış.
Bı de ona hep diyorlarmis herşeyini anlatma insanlara diye ama o yine anlatıyormus. Buna rağmen ondan birşeyler gizleniyormuş.İşin ilginç yani kuzenide yanında ve onu destekliyor.
Evet gerçektende o her yaptığını bana anlatıyor ama ben böyle birşey beklemiyorum ki ondan. Hatta herşeyi en ince detayına kadar anlatıyorsun özet geç diyorum.
Şaştım kaldım ya. Böyle saçma tripleri hep vardı ama bı kitap için dünyanın en pislik insani gibi hissettirelecegimi hiç dusunmemistim.
Yaşımızda 15 16 değil bu arada. 20 li yaşların sonundayiz.
Sinirden ağrı girdi başıma. Bilseydim hiç söylemezdim.
Sanırım arkadaşının fiziksel yaşı 20li yaşlarda fakat beyin yaşı 15-16 Allah kolaylık versin ne diyeyim 🤷‍♀️

Guvenecegin biriyse hayatindan cikarma derim ben kusursuz insan yok sana karsi fesat degilse guvenilirse dogrusunu soyle zamanla alisir bence
Evet güvenilir birisi. Hayatımdan çıkarmam ama böyle meselelerde de üzerine düşüp kendimi anlatmaya calismam artık. Çünkü kendimi hep kötü biriymiş gibi hissediyorum böyle yapınca.

Yani belki sınav için keske söyleseydin ben de alırdım diye gucenmesini anlarim da trip atip küsmek çocukça
Sahsen tripten hoslanmam onun haricinde kırılgan olabilir, idare edersin veya etmezsin ama yas olarak 18-20 en fazla diye düşündüm yasina göre cocuk kalmış

Herkes farklıdır kimi herseyi anlatmayı sever kimi sevmez, ben de anlatmayı severim :) ama bazi insanlar da az konuşarak kendini ifade eder

Kaç yıllık arkadaşsınız? Eğer sizi tanıdıysa alınması mantıksız konu açılmamış, anlatmamış diye düşünürdüm ben. Ama aynı sınav olması biraz olayı kirilganlastiriyor.
Benimde bir arkadaşım sürekli bana anlatmıyorsun hiçbir şeyini tipleri atıyordu ve evet anlatmıyordum çünkü cook farkli bakış açımız var , yorumları beni aşağıya çekiyordu diye anlatmıyordum. Normalde seviyorsanız böyle bir sorununuz yoksa bence çıkarmayın hayatınızdan.

Kaç yıllık arkadaşsınız? Eğer sizi tanıdıysa alınması mantıksız konu açılmamış, anlatmamış diye düşünürdüm ben. Ama aynı sınav olması biraz olayı kirilganlastiriyor.
Benimde bir arkadaşım sürekli bana anlatmıyorsun hiçbir şeyini tipleri atıyordu ve evet anlatmıyordum çünkü cook farkli bakış açımız var , yorumları beni aşağıya çekiyordu diye anlatmıyordum. Normalde seviyorsanız böyle bir sorununuz yoksa bence çıkarmayın hayatınızdan.
9 10 sene olmustur. Kitap almak istemiyordu zaten. Hatta banada alma gerek yok diyordu. Söylemedim bende.
Sevdiğim bir arkadaşım bu huyu dışında

ona neymiş senin aldığın kitaptan?
ona yalan söyleyip "ben kitaptan çalışmıyprum" demişsin gibi davranmış.
bence seni kendisine rakip olarak gördüğü için bu kadar takıyo ve her yaptuğını bilmek istiyor.

Ay az önce ben de benzer bir konu açtım bu modelin bir altında bende de var 😂 cok sükür daha o aşamaya gelmedik. Bu kisiyle arkadaşlık etmek zorunda misiniz ?

Bence arkadaşınız haklı. Siz onu arkadaş olarak görmüyorsunuz sanırım yoksa saklamazdiniz. Arkadaşınız şimdi " acaba benden sakladığı daha neler vardır" diye düşünmüştür. Haklı bir kırgınlık.

Bence arkadaşınız haklı. Siz onu arkadaş olarak görmüyorsunuz sanırım yoksa saklamazdiniz. Arkadaşınız şimdi " acaba benden sakladığı daha neler vardır" diye düşünmüştür. Haklı bir kırgınlık.
Saklamadim ki. Özellikle bak ben bu kitapları aldım diye söylemedim sadece. Sonra kitap tavsiyesi isteyince ben bunları aldım. Sende al.istersen dedim

Ay az önce ben de benzer bir konu açtım bu modelin bir altında bende de var 😂 cok sükür daha o aşamaya gelmedik. Bu kisiyle arkadaşlık etmek zorunda misiniz ?
Sizin konunuzuda merak ettim bakayım bı.
Arkadaşlık etmek zorunda değiliz tabi ama genel olarak iyi biri. Böyle alınganlıklari oluyor. Herşeyi bilmek istiyor. Bazen yatarken haber ver kalkerken haber ver vs gibi gereksiz darlamalari oluyor.

Yaptığının saçma olduğunu ve insani yordugunu anlamasını istiyorum. Açıklıyorum ozellikle saklamadim sadece illa gösterme gereği duymadım diye. Her konu için bu böyle
.ben sevmiyorum herşeyimi her duygumu anlatmayı. Onun için iyi arkadaş olmanın kriteri bu..herseyimizi bilmemiz lazım
Arkadasiniz ile sizin yapiniz farkli demek ki o onem veriyor boyle seylere samimiyeti azaltın

Sizin konunuzuda merak ettim bakayım bı.
Arkadaşlık etmek zorunda değiliz tabi ama genel olarak iyi biri. Böyle alınganlıklari oluyor. Herşeyi bilmek istiyor. Bazen yatarken haber ver kalkerken haber ver vs gibi gereksiz darlamalari oluyor.
Evet ama arkadas hayata nese katmak icindir mecbur değilseniz čekmeyin

Back
X