- 4 Ocak 2013
- 53
- 1
- 48
- Konu Sahibi siteyigereksizbuldum
barış çakıra estetik olup tecrübelerini paylaşmak isteyen bana ulaşabilir mi acaba aramız da hiç mi yok??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barış çakıra estetik olup tecrübelerini paylaşmak isteyen bana ulaşabilir mi acaba aramız da hiç mi yok??
dr tavsiyesi istiyorsanız isim verebilirm ameliyat oldum ben estetikbarış çakıra estetik olup tecrübelerini paylaşmak isteyen bana ulaşabilir mi acaba aramız da hiç mi yok??
Yok ben baris cakira ameliyat olan birileriyle konusmak istiyorum da onlar da bu mecralarda dolasmiyolar tabi
Merhaba, geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz dilerim. Henüz çok yeni burnunuz ama ona rağmen çok şiş görünmüyor. İlk ameliyattı değil mi? Siz Ali Murat Bey'le ilgili yazmışsınız daha önce hep. Daha sonra Barış Bey'e karar verme sebebiniz neydi? Ali Bey kendisi mi yönlendirdi sizi. Biliyorum ki Barış Bey Ali Bey'in hocası, o nedenle sordum. Teşekkür ederim cevabınız için şimdiden.Gozlerim hala iyilesmedi
Barış Bey' e ameliyat oldum sorusu olan varsa yanıtlayabilirim .
Siz ameliyat oldunuz mu kime oldunuz bi de niye vazgeçtiniz barıs beyden :))Bende ondan vaZgectim ne diye vazgectiysem en azindan burun ucunu kaldırmıstı tasarımdatam kadinsi burun
Siz ameliyat oldunuz mu kime oldunuz bi de niye vazgeçtiniz barıs beyden :))
kimdi doktorunuz özelse msj atar mısınız ? ne kadar oldu belki şişlikleriniz inince düzelir.Yandan büyük duruyodu ama önden cok hosuma gitmişti daraltmisti, niye diye sorma allahın zopasi yok beni öyle bir atese attiki felegim sasti ! Benim ünlü diyipte kendini avutan doktor benden daha fazla almasina ragmen burnumu önden kalın yaptı ne daraltmaya zamani oldu nede kaldırmaya birde üstüne basa basa yetmemis gibi göz kemigide ortaya çıkardı !!! Öyle sinirlerim bozduki allaha inancimida yetirdi
kimdi doktorunuz özelse msj atar mısınız ? ne kadar oldu belki şişlikleriniz inince düzelir.