Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala bana barış çakır gibi geliyor cnm :)Iki doktordan da randevu aldim görüştükten sonra karar vericem ama yinede hangi doktor revizyonda daha iyi merak ediyorum.sizce hangi doktor daha iyi?yardım edin lütfen
Bencede ama yinede belli olmaz.burna kikirdak ekleyip düzeltmede hangisi daha iyiyse ona olmak istiyorumVala bana barış çakır gibi geliyor cnm :)
Evet iyi iletişim kurmakta çok önemli ama benim kararımı etkileyecek en önemli şey hangisi kulaktan yada kaburgadan kıkırdak alıp burnu daha iyi bir hale getirebilir bunu araştırıyorumiki doktorda kendi ispatlamış doktorlar bence daha iyi falan değilde hangisinin tarzını daha çok sevdin ve görüşme nasıl geçecek ona göre karar ver canım görüşmede elbet birini daha yakın hissedersin daha iyi iletişimin olur
Evet iyi iletişim kurmakta çok önemli ama benim kararımı etkileyecek en önemli şey hangisi kulaktan yada kaburgadan kıkırdak alıp burnu daha iyi bir hale getirebilir bunu araştırıyorum
Bencede ama yinede belli olmaz.burna kikirdak ekleyip düzeltmede hangisi daha iyiyse ona olmak istiyorum
Barış çakır la ilgili o kadar çok şey söyleniyor ki hangisine inanacagimi şaşırdımEmre ilhan cok reveziyon yapıyo baris cakir cok sevmiyomus diye biliyom, bence emre ilhan bu konuda daha tercübeli !
Ne gibi mesela?? ilk ameliyati iyi yapıyo ama 2. Ameliyatlarda geriye cekiliyo diye biliyomBarış çakır la ilgili o kadar çok şey söyleniyor ki hangisine inanacagimi şaşırdım
Ben bütün kanadına hemde burun kanatlarının birleştiği önce kemik gibi birşey var bende onlara eklenecekKıkırdak niye gerekiyo burnuna?
Hem burun kanadına yaBen bütün kanadına hemde burun kanatlarının birleştiği önce kemik gibi birşey var bende onlara eklenecek
İlk aneliyatdami cıktı??Ben bütün kanadına hemde burun kanatlarının birleştiği önce kemik gibi birşey var bende onlara eklenecek
Ilk ameliyatta doktor fazla almış tuhaf bir hale getirdi şimdi düzeltecek doktor arayışındayimİlk aneliyatdami cıktı??
Ilk ameliyatta doktor fazla almış tuhaf bir hale getirdi şimdi düzeltecek doktor arayışındayim
daha önce 1 kere ameliyat oldum ama sonucum berbattı! ben barış çakra olacakctım revizyon ameliyatımı ama muayene olduktan sonra vazgeçtim.. bir arkadaşımın tavsiyesiyle ali rıza öreroğlu'ya ameliyat oldum, geçen hafta atelim çıkarıldı sonuç muhteşem hafif şişliklerim olsada şuan bile çok iyi görünüyor