Barış çakır mı emre ilhan mi revizyonda daha iyi?

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Iki doktordan da randevu aldim görüştükten sonra karar vericem ama yinede hangi doktor revizyonda daha iyi merak ediyorum.sizce hangi doktor daha iyi?yardım edin lütfen

iki doktorda kendi ispatlamış doktorlar bence daha iyi falan değilde hangisinin tarzını daha çok sevdin ve görüşme nasıl geçecek ona göre karar ver canım görüşmede elbet birini daha yakın hissedersin daha iyi iletişimin olur

iki doktorda kendi ispatlamış doktorlar bence daha iyi falan değilde hangisinin tarzını daha çok sevdin ve görüşme nasıl geçecek ona göre karar ver canım görüşmede elbet birini daha yakın hissedersin daha iyi iletişimin olur
Evet iyi iletişim kurmakta çok önemli ama benim kararımı etkileyecek en önemli şey hangisi kulaktan yada kaburgadan kıkırdak alıp burnu daha iyi bir hale getirebilir bunu araştırıyorum

Evet iyi iletişim kurmakta çok önemli ama benim kararımı etkileyecek en önemli şey hangisi kulaktan yada kaburgadan kıkırdak alıp burnu daha iyi bir hale getirebilir bunu araştırıyorum

Emre ilhan cok reveziyon yapıyo baris cakir cok sevmiyomus diye biliyom, bence emre ilhan bu konuda daha tercübeli !

daha önce 1 kere ameliyat oldum ama sonucum berbattı! ben barış çakra olacakctım revizyon ameliyatımı ama muayene olduktan sonra vazgeçtim.. bir arkadaşımın tavsiyesiyle ali rıza öreroğlu'ya ameliyat oldum, geçen hafta atelim çıkarıldı sonuç muhteşem hafif şişliklerim olsada şuan bile çok iyi görünüyor

daha önce 1 kere ameliyat oldum ama sonucum berbattı! ben barış çakra olacakctım revizyon ameliyatımı ama muayene olduktan sonra vazgeçtim.. bir arkadaşımın tavsiyesiyle ali rıza öreroğlu'ya ameliyat oldum, geçen hafta atelim çıkarıldı sonuç muhteşem hafif şişliklerim olsada şuan bile çok iyi görünüyor

Burnunuzun resmini paylaşabilirmisiniz
Eğer yüzünüz gözükmesini istemiyorsaniz
Yüzünüzü kesin veya etiket resim yapistirin programı efektleri yle

Ali Rıza beyin yaptığı burunlara ben de baktım ama çok çok beğenemedim maalesef. İyi ama beklentilerimi karşılayacak kadar iyi değil. Çok daha iyilerini gördüm. Forumdan birisi 2017 yılında 8000 dolara yaptığını yazmış, doğruysa günümüz parasıyla 30.000-40.000 tl gibi bir rakama tekabül eder ki doğruysa gördüğüm fotoğraflarla bu fiyat arasında bir bağlantı kuramadım, anlam veremedim. Siz ne kadara ameliyat oldunuz?

Son düzenleme:
Back
X