Barış Çakır/Salih Emre Üregen/Emre İlhan

özelden fotoğraf paylaşmanız mümkünmü? bi fotoğrafla neden hemen olmaz demişki acaba

ilginç bi durum olmuş ilgilenmemesi..Oysa çok sorumluluk sahibi bi insana benziyor.
biz şahsen memnun kalmadık ilk kontrole pasta falan alıp gittik güleryüzlü ilgili gibi görünüyordu ama ozaman hem burnun şekli ortaya çıkmamıştı şişlikten anlaşılmıyordu hemde acaba burun biraz fazla mı inceltilmiş deyince hiç oralı olmadı egosundan geçilmedi diyebilirim. tercih sizin ben sadece düşüncelerimizi paylaşıyorum.

burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra

Yaa ameliyattan sonra burun çökmesi sadece tecrübesiz doktor işi değil mi Barış Çakır'a hiç yakıştıramadım . Bir yanlış var sanki Umarım Salih Emre Üregen'in sonuçları öyle değil Bu arada Salih Bey hakkında özellikle kötü yorum aradım ve hiç bulamadım

ameliyattan önce zaten yüzde beş kusurlu burun sonucu alabiliyoruz demişti barış bey oda bizi buldu herhalde

acaba fotoğraf yükleyebilir misiniz bende olmayı düşünüyorum

Arkadaslar merhaba, Baris Bey'e ameliyat olanlarin son durumlari nedir acaba? Herhangi bir sikayetiniz oldu mu? Bu zorlu surecte 1 dakikanizi ayirip cevap verebilirseniz cok cok mutlu olurum... Simdiden olumlu yada olumsuz yanit veren herkese tesekkur ederim...

ben de üç isimde yoğunlaştım ama üregen çok yeni yani fazla bir geçmişi yok diğerlerine göre... ama fiyat anlamında biraz daha uygun. ama şu bir gerçek ki barış çakır yada emre ilhan daha yoğun talep görüyorlar.. ama bu üregen in kötü olduğu anlamına gelmio sanırım. kenisiyle görüşeceğim. eğer uygun olursa ona yaptırabilirim..

Uzun uzun araştırmalardan sonra salih emre üreğen e ameliyatımı oldum.2. Günüm tenim çok hassas olduğu için şişliklerim ve morluklarım var tabiki ama ağrı yaşamadım.emre bey alanında uzman yüzümde bir çok farketmediğim özelliğin farkına vardım burnumu da tamamen kendisine bıraktım nasıl olacak merak ediyorum..

Merhaba geçmiş olsun acaba özelden de olsa fotoğraf atarmısınız bende birkaç doktoru araştırıyorum içlerinde salih beyde var

Merhaba ben 2. Burun ameliyatı için Barış beyi düşünüyorum siz şuan ne durumdasınız ? Burnunuz oturmuştur artık bir şikayetiniz var mı ?

Revizyon ameliyatı oldunuz mu acaba ? Bende revizyon düşünüyorum lütfen yardımcı olun

Barış Beye tekrar gittiniz mi bu durum için ? Ben Barış Beyi düşünüyorum çünkü

Ben olmadım ama Bekir sivri çok iyi yapıyor , barış çakır pahalı ama çok güzel yapıyor diye duydum , yazdığın doktorların hepsi çok iyi , Emre İlhan da öyle ama geç tarihe veriyormuş 1 yıl sonrasına kadar filan

Burnumu tamamen kendisine bıraktım demişsiniz. Sonucunuz ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…