• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

barışalım !

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.268
83
Geçti ya aradan 1 ay yine yumuşadııı yine insanlaştıı yine özledi sanırım ....
yine mesajlarr aramalar barışmak istemeler ...
dün gece 5 te aradı ağlıyor ... ben seni sevmesem vazgeçerdim diye. geçemiyorum senden . senin yerine kimseyi koyamamlar ....
artık etkilenmiyorum da ..
sanırım nötrleştim....
evet bende yalan yok çok özledim ama geçen yaptığım hatayı yapıp laflarına kanmıycam ....
dava aç diye diretiyorum açmıyorda ...
bende dava açmıycam ozaman diye inat ediyorum ...
rabbim sonumuzu hayır etsin.
sizden bi b*k olmaz dediğinizi duyar gibiyim :)
beende öyle düşünüyrum ....
aslında ayrı ayrı iyi insanlarız ama biz birleşince ortaya zehirli bi gaz çıkıyor sanırım ...
iyiken çok iyi ama kötüyken bana emdiğim sütü burnumdan getiren kocam ...

beni merak edenler için güçlü durmaya çalışıyorum ilk günlere göre çok daha iyim ...
ayın 1 inde işe başlıyorum burda . istanbul dışında ailemin yanındayım . eşimse istanbulda beter olmuş durumda ....
tam yeni bi hayata başlıyorum tamam derken hortluyor geliyor ...
Rabbim doğru yolu göstersin .
şimdilik durumlar böyle .
öperimmmm sizi :KK54:

dün gece 5 te aradı ağlıyor ... ben seni sevmesem vazgeçerdim diye. geçemiyorum senden . senin yerine kimseyi koyamamlar ....
sanırım nötrleştim....
evet bende yalan yok çok özledim ama geçen yaptığım hatayı yapıp laflarına kanmıycam ....
aslında ayrı ayrı iyi insanlarız ama biz birleşince ortaya zehirli bi gaz çıkıyor sanırım ...

beni merak edenler için güçlü durmaya çalışıyorum ilk günlere göre çok daha iyim ...
ayın 1 inde işe başlıyorum burda . istanbul dışında ailemin yanındayım . eşimse istanbulda beter olmuş durumda ....
Sizin bu boşanma mevzusu kaçıncı oldu allah aşkına 10 u buldu mu

Aile sorunu vardı sizde de sanki.

Ama senin de hataların yok değildi.
Yanlış mı hatırlıyorum?

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu gelgitlerle nereye kadar ya boşanın rahatlayın

yada çocuk oyuncağı gibi evcilik oyunu oynarmışçasına küstüm oynamıyorum muhabbetlerine girmeyin

evlilik bu oyun değil

Rahatsız olan okumazsa sevinirim :)
kimsenin başına silah dayayıp konu okutmuyoruz . merak edenler vardı genel güncel bi konu açtım .
lütfen beni kendinizle uğraştırtmayın ..

ben suçluymuşum :)
evden giden ben mişim oda sinirle yapmış
klasik laflar .
sinirle yaptım lafları ....
kesinlikle muhatap olma.. zaten bi insanin ne oldugu kotuyken, kavgaliykeb veya tartisma esnasinda ortaya cikar.. esin de kendini fazlasiyla gosterdi.. simdi 'sinirliydm' bahanesine siginmasin, anasinin kuzusu.. evlilik dedigin sey bi omurdur, insanin illaki siniri olur nesesi olur, her sinir aninda seni yari yolda mi birakacak? cocugun da yok, daha zor kosullarla bosanma bu adamdan, su an en iyi durumdasin..

sanırım nötrleştim....

simdi okudum, kusura bakma da cok kararliysan ne diye ona dava acmasini soyluyosun? neyi diretiyosun yani? cocuk oyuncagi etmeyin su isleri ya.. bosanacam diyosan ac davani, istemiyosan da git evine otur.. 'sen ac' demek, 'ben bosanmak istemiyorum, uzatiyorum' demektir.. net!

simdi okudum, kusura bakma da cok kararliysan ne diye ona dava acmasini soyluyosun? neyi diretiyosun yani? cocuk oyuncagi etmeyin su isleri ya.. bosanacam diyosan ac davani, istemiyosan da git evine otur.. 'sen ac' demek, 'ben bosanmak istemiyorum, uzatiyorum' demektir.. net!
ailemde boşanmamı istiyor ama davayı bana açtırtmıyor çnkü herşeyin hazırına kondular ... annemde diyor bukez hazıra konmıycaklar kendi gitsin açsın uğraşsın . diye tepkililer ve haklılarda

ailemde boşanmamı istiyor ama davayı bana açtırtmıyor çnkü herşeyin hazırına kondular ... annemde diyor bukez hazıra konmıycaklar kendi gitsin açsın uğraşsın . diye tepkililer ve haklılarda
tepkilerinde haklidirlar da, hazira konmasin davayi onlar acsin kisminda ben bi mantik goremedim.. isi surunduruyo gibi izlenim verirsiniz herkese.. ve kararli degilmis gibi gorunursunuz.. yoksa oyle mi?

bu kadar tepkililerse, bi an once davayi acip kurtulalim, demeleri gerekirdi.. hem siz hakliyken (kendinizce), karsi taraf senden ayrilmak istiyo gibi dava mi acsin?

dayısının eşiyle konuşuyoruz kocamın
kadın diyor ki bunlar ruh hastası benim kocamla anneside böyle diyor yani kocamın annanesi...
eşim anası falan bunlara gitmiş yanı dayılarına sonra eşimle dayısı dışarı çıkmışlar
kv balkondan bağrıyormuş eşime ay oğlum ne kadar yakışıklısın maşallah tütütü falan diye :D
deliriyorum bunları duydukça kafayı yemişler ...
sonra kv demiş ki pitipiti arıyor benim oğlum açmıyor :D
yengede demiş ki oğlanın morali çok bozuk ama bence o arıyor kızı kız istese bugün barışırlar demiş
bozulmuş kv ..
amaaannn kurtulduğuma sevinmeliyim bence

Back
X