Barışma Seksi...

Kavgadan sonra yapılan seks daha mı ateşli oluyor ?

• Evet

OY: 101 84,2%
  • Hayır

OY: 19 15,8%

• Ankete Katılan
    120

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
Kavgadan sonra sarılın ama seks yapmayın...

‘Tartışma sonrasında sarılın ama sex yapmayın çünkü asıl sorununuz çözülmez.

’Mutlu seks için çiftlerin hep çok iyi anlaşması mı gerekli ?
Anlaşmanın sekse anlamlı bir katkısı olur. Mutlu bir cinsel hayat için, her iki çiftin farklı alanlarda paylaşımı olması, seksin devamlılığı için önemlidir. Birbirleriyle kavga etmek yerine anlaşan çiftlerin cinsel hayatı daha mutludur.

Kavga ettikten sonra seks yapıp barışılmasını önerir misiniz?
Bunu önermem. Barışmak için iyi bir yöntem olmaz bu. Seks bir paylaşımdır, küslüğü yatağa taşımamak önemlidir. Barışmak için seksi kullanmak hatalı. Altta yatan sorunu çözmeyince başka alanda sıkıntı yaşanır.

Seks kavga sever mi, neden kavgalardan sonra sevişilebiliyor?
Kavga, yoğun duyguların yaşandığı bir durumdur. Seks de yine güçlü duyguların zevkin, hazzın en üst noktada olduğu bir duygudur. Bu duygular birbirine geçebilir. Ve o yüzden kavgadan sonra seks olabilir.

Kadınların ya da erkeklerin bu konuda tavır alıp bir süre birbirleriyle tensel temasta bulunmamaları mı gerekir?
Bir evlilikten söz ediyorsak, iki insanın kavga etmiş olsalar bile birbirleriyle tensel teması kesmemeleri önemlidir. Ama bunu mutlaka sekse taşımaları da gerekmez.

Tutkuyla nefret birbirini sever mi?
Genellikle iç içe geçer. İkisi de üst noktalarda duygulardır. Bu nedenle birbirlerini çekerler. Ama bu geçiş genellikle kısa sürer. Tutkunun yaşanması sonrasında, nefret daha ağır basar.

ESRA TÜZÜN

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Evli değilim ama bana kalırsa hiçte ateşli olmaz çünki kalbi krık olan insan soğuk olur diye düşünüyorum

evett bencedeee :asigim:
yani ben de ufak çapLı atışma oLarak aLgıLadım ve evet diorumm..
evLi değiLim ama kanaatim bu yönde..

Kavgadan sonra barisma seksi guzel olabilir..ama oncelikle kavganin ne kadar ciddi olduguna bagli..bazen olur ya sacma konular icin tartisir kavga edersin boyle bir kavgadan sonra seksi super olabilir.. Ama konu eger daha ciddi ise..olmaz diyorum...seksi bosver suratini bile gormek istemem boyle bir durumda... Ama esim kavga sirasinda veya kavgadan sonra yaklasmasina yaklasiyor utanmaz herif daha da sinir ediyor beni :)

nişanlımla kavgalarımız genelde çok sık oluo.tartışmalar tatlıya bağlanınca o hemn öpüo falan ama benim içimden gelmio.sinirli oluorum napim.sanırım sekste bana göre ateşli olmazzz ama erkeğe göre bilemicem

bencede evet çünki bizzat şahit oluyorum ve en güzeli o hırcın bagırıp çağıran kavga eden ikiliden geri kalan sessiz ama mutlu bir karı koca çifti
herkese tavsiye derim

BÜYÜK BİR MESELE YÜZÜNDN TARTIŞMIŞSAM ASLA seks düşünmem.zaten eşimde hiç yanaşmaz.ama çeviz kabuğunu doldurmayacak mesele yüzünden tatışmıssak.olabilir yorum yok

kavgadan sonra birliktelik hiç bana göre değil...tiksinirim....:mymeka:

Sınırları aşmayan dozda yaşanan atışmalar ve ağız dalaşından sonra savaşın zafere dönüşmesi geçekten ayrı bir heyecan katıyor diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…