Barışmak için adım atmalı mıyım?

Nura86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
37
-1
6
Merhabalar,

Ayrılık nedenini daha önce yazmıştım fakat her zaman nasıl başladığı değil nasıl bittiği hatırlanır ya bende bitiş zamanı kendimi çok suçluyorum.

Yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle her ne kadar düzeltmeye çalışsak da etkilenmiştim ve kendimi yanlış ifade ettim son dönemler yanlış anlaşıldım. O da herşey normal görünürken bir anda kendini geri çekti. 1 hafta sessizliğe gömüldü bende arayıp mesaj atıp zorlamamak kendi haline bıraktım.

Nitekim 5 gün dayanabildim ve müsaitsen konuşalım diye mesaj attım. O akşam konuştuk nedenini sordum. Bana aynı sorunlardan bahsetti ve sen düzeltmek için ufacık çaba harcasaydın böyle olmazdı. Eksiklerin çok fazla beni kıskandın, trip yaptın, bencil davrandın, ablamın nişanından sonra sana bir haller oldu, mutlu değilsin etrafındaki insanlarında mutluluğunu istemiyorsun kıskanıyorsun, yetişme tarzlarımızda farklı, senin hareketlerin hoşuma gitmiyor bu hareketlerin beni soğuttu sevgim bitti dedi. Ama müsait bir zaman ayarlayıp konuşacaktık yüzyüze yine. Oysaki yaşadığımız sorunlardan etkilendiğim için kendimi adapte edemedim o dönem ilişkiye ve nişan yapmayı düşünüyorduk.

Söyledikleri çok zoruma gitti ertesi günü gittim dükkanına ona kendi adıma çekmiş olduğum krediyi istedim. O da sinirlendi hatta ne parası tarzında konuştu senin için harcadıklarıma say dedi ama ben ilk parayı istediğim için kendimi çok suçladım. Sonrasında tartıştık savcılığa giderim falan dedi gelir gelmez parayı istiyorsun düzeltmeye gelmemişsin olacağı varsa da olmaz artık dedi. Ertesi günü o ana kadar bekleten paylaştığı ikimizin resimlerini o gün sildi. Aradı beni paran bende kalmaz dedi bitsin dedi artık şükrediyorum kurtulduğum için dedi:(

Sonrada konuşmak istedim ama istemiyorum dedi başka bişey demedi benden nefret etti. Zorla gittim konuşmak için daha beter oldu polisi arıyorum dedi aradı da sonra yazıklar olsun dedim gittim ordan ağlayarak:(

Ben ona iyi niyetimle kredi çekmiştim ama bana bu sorunları düzeltmeye çalıştığım halde senin huyun bu diyerek bitirmesi kendini geri çekmesi dedikleri yüzünden sinirlenip şokun etkisiyle yaptım:(

Belki para olayları olmasaydı daha farklı olabilirdi. Böyle hatırlanmak bile çok acı. Ne yapmalıyım? Nasıl bu durumu düzeltmeliyim işin içinden çıkamıyorum:( Ortak tanıdıklarımız var onun çevresinden hatır gönül gidip anlatsa mı? Düzelir bunlar dese ne yapar bilmiyorum.

Bu arada toplam 1 ay oldu ama en son konuşalı 20 gün oldu :(

Son düzenleme:
Ben yazdıkkarınızdan yola çıkarak bi oluru oldugunu sanmıyorum. Beyefendi zaten son konuşmanızda oldukça mantıklı yaklaşmış ve para olayı girince tamamen çirkinleşmiş. Mesaj atma

Back
X