Barışmak istiyorum

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar işyerinde birisi beni biriyle tanıştırdı 10 gün kadar görüştük ve ben ayrıldım ondan :( pazartesi günü ama barışmak istiyorum şimdi ama o ilk adımı ben atmış olmak istemiyorum tükürdüğünü yaladi demesin o yüzden msj 'la yada farklı bi yolla onun bana adım atmasını saglamalıyım siz belki bir fikir verirsiniz?
Hani sanki yanlışlıkla başkasına atacağım mesajı ona atmışım gibi ons benzer bir öneri istiyorum

Kızlar işyerinde birisi beni biriyle tanıştırdı 10 gün kadar görüştük ve ben ayrıldım ondan :KK43: pazartesi günü ama barışmak istiyorum şimdi ama o ilk adımı ben atmış olmak istemiyorum tükürdüğünü yaladi demesin o yüzden msj 'la yada farklı bi yolla onun bana adım atmasını saglamalıyım siz belki bir fikir verirsiniz?
Hani sanki yanlışlıkla başkasına atacağım mesajı ona atmışım gibi ons benzer bir öneri istiyorum

Yanlis msj numarasi eskimedi mi daha yahu :KK45:.
Sizi tanistiran kisi devreye girsin bence :)

niye küsmüştünüz niye barışmak istiyorsunuz?
O her dakika konuşalım her dakika mesajlaşalım istiyor ve benim o ara ailevi sorunlarım vardı bir kaç saat mesaj atmadim aramadim diye fazla üstüme geldi bende bitirdim;:(

Tukurdugunu yalamak niye olsun..
Çok büyük gurur meselesi prensipler mi cigneniyor allah aşkına..
10 günlük bişeymış arayın istersen yine görüşelim diyin bişey başlıyorsa dürüstçe başlasın dimi..

gittiği yerleri biliyorsanız tesadüfen(!) orada olun. o adım atar. ya da dürüstçe o dönem çok sorunluydu sana kaba davrandığımı düşünüyorum vicdanen rahatsızım kusura bakma hakkını helal et minvalinde bir mesaj atabilirsiniz.

60 yaşında demişsiniz bu kadar olgun bir adamın "tükürdüğünü yaladı" demesini beklemiyorum şahsen..
Bir şeyler içmeye çağırıp dürüstçe söyleyin. Bu yaşa gelmiş biri ne hissettiğinizi anlayıp hak verir size.

O zaman şöyle yapalım; barışma isteğimi nasıl dile getirebilirim ,nasıl adım atayım

60 yaşında demişsiniz bu kadar olgun bir adamın "tükürdüğünü yaladı" demesini beklemiyorum şahsen..
Bir şeyler içmeye çağırıp dürüstçe söyleyin. Bu yaşa gelmiş biri ne hissettiğinizi anlayıp hak verir size.
60 yaşında olan tanıştıran adam sanırım o zaten öyle bişey demez diye düşünüyorum;) ama öneri güzel bende onu yazacaktım mesela o zaman canım çok sıkkındı istemeden kalbini kırıdysam özür dilerim çok ani karar verdim falan diyip konuya girebilir

Aracı 60 yaşında anladigim.

Ben ilişkilerde dürüstlüğün daha çok işe yaradığına inanıyorum taktiklere göre.
Adamla tekrar görüşmek mi istiyorsun ya o dönem zor bir süreç geçiriyordum acele bir karar verdiğime inanıyorum. Senin için de sorun olmazsa bir kahve içelim mi gibi.
Yoksa ay rüyamda gördüm iyi misin, A harfine kazara bastım kusura bakma gibi şeylere kimse inanmıyor da inanmış gibi yapıyor.
Dürüst olun bence.
Ne yaparsanız yapın anlayacak en azından amma da cesur desin daha çok saygı duyar.

Ben ilişkilerde dürüstlüğün daha çok işe yaradığına inanıyorum taktiklere göre.
Adamla tekrar görüşmek mi istiyorsun ya o dönem zor bir süreç geçiriyordum acele bir karar verdiğime inanıyorum. Senin için de sorun olmazsa bir kahve içelim mi gibi.
Yoksa ay rüyamda gördüm iyi misin, A harfine kazara bastım kusura bakma gibi şeylere kimse inanmıyor da inanmış gibi yapıyor.
Dürüst olun bence.
Ne yaparsanız yapın anlayacak en azından amma da cesur desin daha çok saygı duyar.
Nasıl başlamalıyım işte onu kestiremiyorum

Back
X