Barışmak tekrar birlikte olmak kararsızlık

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
Merhaba arkadaşlar
Başlıktan da anlaşıldığı gibi çok kararsızım. Olayı şöyle anlatayım 2 hafta önce sevgilimden ayrıldım.Uzun mesafe ilişkisiydi.Genelde internet üzerinden konuşuyoduk. Sebebim de bana karşı artık soğuk olması ve bir kız arkadaşıyla mesajlaşmasını görmemdi. Kız arkadaşıyla benim hakkımda konuşmuşlar ve aramızda özel olduğunu düşündüğüm şeyleri anlatmış ve bir yerinde de hiç uyumuyomuşum ondan bahsetmiş. Cidden sabahlara kadar konuşuyorduk. Bunları söyledim ayrılmak istediğimi söyledim dedim o da başta ayrılamazsın dedi daha sonra tamam ayrılalım o zaman dedi. O bu sebepleri ayrılmak için bahane olarak gördüğünü söyledi. Daha sonra tekrar normal konuştuk. Ayrılmamın onu üzdüğünü belli eden şeyler söyledi. Kıskandırmaya çalıştı başka kızlardan bahsetti. Ama günlerdir konuşmuyoruz tabi.
Benim kararsız olduğum nokta şu ki bugün onunla konuşup tekrar barışmak istiyorum ama yine aramız buz gibi olur diye korkuyorum yada o barışmak istemez diye.
Onla barışmak isteme nedenim aslında içten içe yalnız hissetmem. Öğrenciyim yalnız kalıyorum ve yurda gelince bi boşluk oluyo. Hep onunla konusurdum. Yeni biri de olmayınca barışsam mı diyorum sizce ne yapmalıyım?

Şu uzak mesafe iliskisinden ne keyif aliyorsunuz?
Ben internet uzerinden gorusmelerle suren iliskiye iliski bile diyemiyorum.
Bi kere kopmussunuz bi daha barisirsaniz ne degicek yine ayni sorunlar.
Kendinize biraz zaman taniyin cevrenizden biri illa cikar karsiniza. Canin istediginde gorusebilecegin disarda vakit gecirecegin biri olsun.

Yurda gelince bosluktan konustugunuz kisiyi siz de sevmiyorsunuz ya da sogumussunuz, diye bakarim olaya.
Bence uzatmayin.
Cunku ozelinizi anlatmasi cok cirkin, bastan eksi.
Evet aslında haklısınız ama sanırım yalnız kalmaya alışamıyorum konusacak pek bi kişi de olmayınca. Her gun alısmıstım onunla konusmaya sanırım o yüzden kararsız kaldım.

Zaten okuldan dolayı pek vaktim olmayınca uzak mesafe ilişkisi mantıklı gelmişti ama belkide soğumanın kaynağı mesafelerdir.

Barisirsin buyuk ihtimal geri doner tekrar baslarsin, bu kez daha fazlasi olur. Ayrilirsin yine bosluga dusersin, yine barismak istersin...

Boyle boyle devam eder derken, iliskinde biter , kendine olan sayginda.

Barisirsin buyuk ihtimal geri doner tekrar baslarsin, bu kez daha fazlasi olur. Ayrilirsin yine bosluga dusersin, yine barismak istersin...

Boyle boyle devam eder derken, iliskinde biter , kendine olan sayginda.
İyi devam etme ihtimali yok diyosunuz. Aslında kaybedeceğim bir şey yok gözüyle bakıyodum ama bi kere daha ayrılırsak belki o zaman üzülücem yada dediğiniz gibi kendimi saygımı kaybedicem haklısınız

Bir kere arada yeterli duygu yok, sadece aliskanlik var saniyorum. O da bir sure sonra geciyor. Inan bana kaliteli bir yalnizlik, lacka olmus bir iliskiden cok daha iyidir. Lacka olmus derken , ikide bir ayrilip barismalardan bahsediyorum.

Bir kere arada yeterli duygu yok, sadece aliskanlik var saniyorum. O da bir sure sonra geciyor. Inan bana kaliteli bir yalnizlik, lacka olmus bir iliskiden cok daha iyidir. Lacka olmus derken , ikide bir ayrilip barismalardan bahsediyorum.
Haklısın sanırım ama yalnız hissedince hata mı yaptım diye düşünüyorum. Ama zamanla geçer dediğin gibi inşallah

uzun mesafe yürümüyor genelde. sırf yalnızsın diye geri dönmek pek mantıklı değil. başka birine baksan olmaz mı

Sirf boslukta kalmamak icin karakteri zayif biriyle devam etmek ne kadar mantikli? Sonucta dunyadaki tek erkek degil.

Ben senin yerinde olsam böyle biriyle barismazdim,vakit kaybı olur böyle birisiyle olmak..Yalnızlığı tercih ederim.

uzun mesafe yürümüyor genelde. sırf yalnızsın diye geri dönmek pek mantıklı değil. başka birine baksan olmaz mı
su an görünürde öyle biri yok o yuzden zaten kararsızlığım

Kendimi senin yerine koyarak cevaplıyorum;
Yukarıda söylediğin şey, ilişkimi gözden geçirmem için bir sebeptir.

Bu da ayrılık sebebidir.

Sirf boslukta kalmamak icin karakteri zayif biriyle devam etmek ne kadar mantikli? Sonucta dunyadaki tek erkek degil.

Bırak gitsin saygısızı.

İnternetten konuşup bakit geçirmek istiyosan mynete takıl sağdan soldan adılan asılana dalga geç

Ben senin yerinde olsam böyle biriyle barismazdim,vakit kaybı olur böyle birisiyle olmak..Yalnızlığı tercih ederim.

Haklısınız kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bende mantıklı olanın artık geriye bakmamak olduğunu biliyodum bir de sizden duymak iyi geldi.

5 yıl uzun mesefe iliskisi yasadim. Aşık olmadigin bir adamla sürdürülecek cinsten bur sey degil. Sadexe öyle vakit gecirmek icin düşündüğünüz bir diyalog iliski sizi ve geleceginizi yorar..

5 yıl uzun mesefe iliskisi yasadim. Aşık olmadigin bir adamla sürdürülecek cinsten bur sey degil. Sadexe öyle vakit gecirmek icin düşündüğünüz bir diyalog iliski sizi ve geleceginizi yorar..
Öylesine vakit geçirmek için düşünüyodum bende ama zaman geçtikçe ilişki beni yıprattı bi de yazdığım sebepler son nokta oldu ama yine de ayrılan taraf ben olunca hata mı yaptım diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…