Barismakla hatami ettik ne

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
Henüz bir ay bile olmadı aramalar.mesajlar barıştik erkek arkadaşımla sonra bugün ben yıllık izindeyim lise arkadaşımın yanına geldim onun Yanında ilk günüm evdeyim Samsun burasi burda Tokat'ta olan deprem hissedildi sallandik bayagi mesajlasiyor dum o ara o korkuyla ben attım kendimi dışarı arkadaşları falan aradım konuştuk sonra buna mesaj attım deprem oldu burada diye bana inanmadi sonra evet olmuş dedi dakikalar sonra yazdı bir geçmiş olsun demedi aramadi korktunmu diye sormadı kısaca çokta fifi gibi bişey yaptı çok üzüldüm bunları kendisine de soyleyemedim aşırı üzüldüm kendisini bırakmayacağımi falan mı anladı nedir bu umursamaz tavırlar

Bir şey anladıysam ne olayim......

normalde merak etmesi lazımdı .acaba onun mesajına sen geç yazınca cevap ilkten yalan söyledin mi sandı.sonra senin dediklerinin gerçek olduğunu öğrenince de haksız duruma çıkmamak için olayı geçiştirdi.

Yok ben ona geç yazmadım ki zira o geç yazdı hep

Yok ben ona geç yazmadım ki zira o geç yazdı hep
mesajlasıyordum o sırada deprem olunca kendimi dışarı attım dediniz ya erkek arkadaşınızla mesajlaşıyorsunuz sandım o sırada.ne kadar süredir sevgilisiniz .yani sizi merak etmesi önemsemesi sevgisiyle alakalı bir durum.birde nasılsa deprem hasar verici bir boyutta değil diye önemsememiş olabilir.

Sanki zoraki, sırf hayatımda biri olsun diye barışmış gibisiniz. Sonunuz yine ayrılık gibi tatlım üzgünüm, hata etmişin evet

Peki neden aramadin demedin mi agzinin payini vermedin mi ?
Sizce de kendisinin düşünmesi lazım değilmiydi ben sonradan arayıp soyledikten sonra ne önemi var ergen değil bişey değil düşünmesi lazımdı çok kırıldım acaba dedim diğer sevgilileri olsa ne yapardı

Kendisiyle mesajlasiyor dum 3.yila girdik ki ben yolculuk yaparken şarjı bitip kendisine ulaşamadıgjm da hastaneleri arayan birisiydim

Büyük bır deprem olmadığı için pek üstünde durmamıs olabılır..sıradan sallantı işte demiştir..

Ayrıca bende samsundayım..evet bayag ürküttü bu deprem..

Belki olayi anlamaya calismistir senin yazim tarzini ben de anlamadim konuyu iki kere okudum bu yuzden anlasamiyo olabilirsiniz

Belki olayi anlamaya calismistir senin yazim tarzini ben de anlamadim konuyu iki kere okudum bu yuzden anlasamiyo olabilirsiniz
Ben başlı başına bir anlaşılmazligim zaten ama sonuçta yazmışım ona deprem oldu diye siz olsanız demezmiismiz bişey oldumu kokrtun mu arayıp konuşmaz mısınız geçmiş olsun demezmiydiniz beni onemsemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…