Bir yıllık bir ilişkim vardı. Birazdan soyleyecegim şeyden sonra onun beni sevmediğini düşünebilirsiniz, ancak ilişkimizin öncesinde, ilişkimiz boyunca şu an bile bundan hiç şüphe etmedim. Benim çevrem onun çevresi herkes aynı düşüncede. Zaten sevmeyen bir erkek şüpheye yer bırakmaz, sevgisizliklik hissedilir diye düşünüyorum. Aynı zamanda ilişkimiz boyunca bana hep olması gerektiği gibi davrandı, saymayacağım kadar fedakarlık, düşünceli hareketler, kısacası mükemmel biriydi. Benim lafım her zaman onun için emir gibiydi şu an ayrıyız ama hala da öyle, ne dersem yapacağını ve ben mutlu olayım diye bütün sınırları zorlayacağını biliyorum. Bu kadar detaylı açıklıyorum çünkü biri bana bunu söylese kesinlikle sevmiyor, ayrıl derdim. Her zaman kalbinden çok mantığını düşünen biriydim ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunda bir mesaj yakaladım, mesajı telefondan silmişti ancak ipad ten silmediği için gördüm. O kadar çok güveniyordum ki ilk gördüğümde yanlış anlamadım bile. Daha sonrasında sordugumda verdiği tepkiden gerildiğini anladım o zaman korkmaya başladım. Bana mesajı attigini daha sonra pişman olup sildigini söylüyor, bu arada her yere baktım eğer bir tanışıklıkları olsaydı bulurdum kızla da konuştum sadece sevgilim bir mesaj atmış kızda bu mesaja cevap vermemiş. Bu davranışın sebebini açıklayamıyor ben de açıklayamıyorum. Ayrılalı neredeyse iki hafta oldu iki haftadır bitik bir haldeyim, o da öyle. Ayrılmaya çalıştığımda bu ayrılığı kabul etmediğini ve sonuna kadar çabalacağını çabalamayı bırakamayacağını söylüyor. Onu ilişkimizden önce de çok iyi tanıyordum, gerçekten istemesem bile yıllarca beni bekleyeceğini ve peşimden koşcağını biliyorum. Onu çok seviyorum ve sevgisine inanıyorum. Sadece bir insan bunu çok severken neden yapar, daha iki yıl olmadan bunu bana yapan evlendiğimizde yapmaz mı gibi gibi sorular beni bitiriyor. Çok arada kaldım. Hayatta sınırlar çok net değildir aldatıyorsa sevmiyordur gibi bir olguya inanmıyorum. Tek merak ettiğim erkekler bu tarz hataları hata olarak görüp düzeltebilir mi yoksa bir kez affedildiği için hep affedilceğini düşünüp devam eder mi? Bir şans daha verilir mi
Kısa bir ekleme yapmak istiyorum, bir psikoloji öğrencisi olarak onu analiz ettiğimde bu davranışı terk edilme korkusundan dolayı ilişki sabote etmek olarak görüyorum, yanılıyor olabilirim ama sanmıyorum. Çünkü ben onu ilişkimizin başından beri eğer hak edildiği gibi davranılmazsam, üzüldüğüm bir ilişkideysem, ne kadar sevilirsem sevileyim gideceğimi hissettirdim. Bir noktada kendisini bana layık görmediğini de hissetmiştim. Kıza mesaj atma sebebi bu olabilir ama kendimi de kandırmak istemiyorum açıkçası.
Kısa bir ekleme yapmak istiyorum, bir psikoloji öğrencisi olarak onu analiz ettiğimde bu davranışı terk edilme korkusundan dolayı ilişki sabote etmek olarak görüyorum, yanılıyor olabilirim ama sanmıyorum. Çünkü ben onu ilişkimizin başından beri eğer hak edildiği gibi davranılmazsam, üzüldüğüm bir ilişkideysem, ne kadar sevilirsem sevileyim gideceğimi hissettirdim. Bir noktada kendisini bana layık görmediğini de hissetmiştim. Kıza mesaj atma sebebi bu olabilir ama kendimi de kandırmak istemiyorum açıkçası.