Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkar canım belki biliyosundur bende resmen adet görmüştüm hemde tam normal adetimi görmüştüm.adetim bitti tamamen bitti.5 gün sonra lekelenmem oldu 3 gün sonra kanama başladı düştü.ama eğer herhangi bi şüphen varsa hamilelikle ilgili sakın ihmal etme hemen git kan tahlili yaptır.inşallah bizede güzel haberi verirsin...
Fundacim Inşş Hamilesindir Canim.. Sende Benim Gibi Olmuşsun Yani Adetin Bitmiş Ama Sağ Kasikta Batmalar Var Niye Acaba Yaa.
BENİM SON ADET TARİHİM CNM 31 OCAK DOKTORLARA GİTTİGİMDE BEBEK 23 OCAK GÖZÜKÜYOR YANI ÜSTÜNE KALMISIM DOKTORUM SEN YANILIYORSUN TARİHİ DEDİ DOKTORA GİDİP 2 AYLIK HAMILE OLANLAR BILE VAR ADET OLDUĞU HALDE.BENIM ŞÜPHELENDİĞİM DURUM AŞIRI HALSİZLİK VE BEL AGRISI OLDUSelam Arkadaşlar.. hep merak etmişimdir bu konuyu.. normal adet olupta hamile kalan varmı aranızda.. Lekelenme deil. basbaya adet görüpte sonra şüphelendiğiniz bi durum oldumu veya hamile kalanınız varmı??
ben gördüm kızlar...
hemde geçen ay ultrosonda sıra beklerken başıma geldi anlatayım...
ben tedavi gördüğüm yerde kadını ultrosona aldılar bende üstümü çıkarıyordumki dr aa sen hamilesin dedi bu kese dedi...aa dedik hepimiz:)))
sonra kıza sordu sen neden geldin dedi ben adet oldum 3. günüm dedi....ama hamilesin sen dedi..kızda şok olarak kalkdı odadan çıkdı:))) kan tahlili yaptıracakdı:)))
. Merhaba hamile miymisiniz acaba bunu yaşadığınızda bende şuan adet oldum ama 2 hafta önce başladı batmalar ve kendimi çok tuhaf hissediyorum ilk defa böyle oldum Bi hafta önce gebelik testi yaptım negatifti ben kendimi hamile sanarken adet oldum ama hala mide bulantısı baş dönmesi ve kasiklarda batma devam ediyor siz neler yaşadınız gerçekten böyle adet olup hamile kalan varmiTamam teşekkür ederim çok saolun