• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baro avukat verir mi ?

arkadaslar 11 aylik evliyim ve 4 aylik hamileyim bosanma davasi acmak istiyorum ama avukat tutmaya gucum yok normalde calisiyorum ama dusuk riskim oldugu icin hatta hem bebek ben tehlikede oldugum icin doktor doguma kadar rapor verecegini ve yataktan cikmayacagimi soyledi rapor param yatiyor ama durumumda dolayi hastane masraflatim cok fazla proferose muayne olmak zorundayim ve sadece bir muaynesi 600 tl ayni zamanda surekli hastaneye yatiriliyorum ve hastane masraflarim oluyor bu durumda geriye elime bi para kalmiyor ve avukat tutma ihtimalim ortadan kalkiyor acaba muracet etsem bu durumda bana barodan avukat tayin ederlermi bilenler nolur bi yardimci olabilir mi
Verir başvuru yapabilirsin

ailemin yaninda kaliyorum suan cunku yemegimi bile hazirlayamayacak durumdayim tubalet ihtiyacindan baska kalkmam yasak cunku ama bosanma konusuna gelince asla arkamda degiller onlara gore ben bunlari kabul edip sindirip unutup bu evliligi surdurmeliyim nolurmus bana bana beni aldatiyosun demisse sonucta aldatmadigimi onlar biliyormus bunlar affedilcek seylermis digerleride duzelirmis zamanla oyuzden sirf davayi acamayim die ellerinden geleni yapiolar onlara gore bunlar basit seyler kendileri cekmedigi icin beni anlamiyorlar kaldiki oyle bi aileye sahibim ki anca oldurulmem yada cok ozur dileyerek söylüyorum pazarlanmam lazim ancak bukadar buyuk sebepler bosanmaya sebep onlar icin davayi acatigimda bu yola girdigimde bu evden kovulabilirim bile sirf caresiz kalayım da ona geri doneyim die vs. neler neler anlatmkla bitecek gibi degil

Aileni yanina cagir.bir avukata danis once.sonra ailenle ortak karar ver.acil degilse bosanmayi dogum sonrasina ertele bence.bu haldeyken stres dusuge sebep olabilir

ailemin yaninda kaliyorum suan cunku yemegimi bile hazirlayamayacak durumdayim tubalet ihtiyacindan baska kalkmam yasak cunku ama bosanma konusuna gelince asla arkamda degiller onlara gore ben bunlari kabul edip sindirip unutup bu evliligi surdurmeliyim nolurmus bana bana beni aldatiyosun demisse sonucta aldatmadigimi onlar biliyormus bunlar affedilcek seylermis digerleride duzelirmis zamanla oyuzden sirf davayi acamayim die ellerinden geleni yapiolar onlara gore bunlar basit seyler kendileri cekmedigi icin beni anlamiyorlar kaldiki oyle bi aileye sahibim ki anca oldurulmem yada cok ozur dileyerek söylüyorum pazarlanmam lazim ancak bukadar buyuk sebepler bosanmaya sebep onlar icin davayi acatigimda bu yola girdigimde bu evden kovulabilirim bile sirf caresiz kalayım da ona geri doneyim die vs. neler neler anlatmkla bitecek gibi degil

Küçük şehirde avukat masrafları da düşük olur diye düşünüyorum. Sen şimdi bebeği doğurmaya odaklan. Ama bir avukata da danış tabi. Davayi ilerleyen donemde acarsan alahine sonuclanma ihtimali olabilir mi? Ailenin yanında kalmaya devam et bakıma ihtiyacın var sonuçta. Onları da çocuk doğsun bir sağ salim bakarız diye oyala canım.

Back
X