Bartholin bezesi

nida_bff78

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
91
-2
8
36
2.kez bartholin kisti oldum belliki ameliyat çare değil hep tekrar ediyor bezi tamamen aldırıp kurtulmak istiyorum bu durumu yaşayan oldumu varmi aranizda bezi tamamen aldıran

2.kez bartholin kisti oldum belliki ameliyat çare değil hep tekrar ediyor bezi tamamen aldırıp kurtulmak istiyorum bu durumu yaşayan oldumu varmi aranizda bezi tamamen aldıran
Ben pazartesi günü aldırdım bu gün 3.günüm , benimki sağ taraftaydı.Sünnet çocuğu gibi geziyorum. Ağrısı var ama geçecek inşallah

Ben pazartesi günü aldırdım bu gün 3.günüm , benimki sağ taraftaydı.Sünnet çocuğu gibi geziyorum. Ağrısı var ama geçecek inşallah
Ben 2. Kez boşaltma ve gümüş nitrat yapıldı şuan gebeyim dua ediyorum ınslah hamile iken tekrardan başıma gelmez o zman ne yaparım bilmiyorum

Ben 2. Kez boşaltma ve gümüş nitrat yapıldı şuan gebeyim dua ediyorum ınslah hamile iken tekrardan başıma gelmez o zman ne yaparım bilmiyorum
İnşallah gebeliğiniz boyunca sizi rahatsız etmez ve geçer . Ben sağlıkçı olduğum için bezi aldırmak dışında asla düzelmeyeceğini ve diğer işlemler sonrasında tekrarlayacağını bildiğim için direk bezi aldırdım.Güzel düşünün güzel olsun

Tskr ederim evet bende çok araştırdım malesef kurtulma şansı çok az o yüzden 2. Vakadan sonra tekrar eder ise niyetim bezi aldırmak ti öyle de anlaşmıştik drla şuan hamileyim çıkacak olrsa ınslah doğumdan sonra çıkar Sizede çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim inşallah hiç ihtiyacınız kalmaz tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…