Bartholin bezini aldiran yada ameliyat olan

Bayan cok gulen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
98
43
88
Merhaba nerdeyse 1senedir bartholin kisti oluşuyordu ilaçlarla iltihap gidiyor ama ameliyat olmayi dusunuyorum olan varsa bilgilenmek isterim tekrar oluşuyormu bi sikintisi var mi yardim edermisiniz.

Canim kaç gunde kendine geldin tamamen agrin sizin ne zaman bitti.
Benimki çok büyüktü biraz zor geçmişti hasta bezleri ne kullandıö dikişimde fazlaydı birde bezimi aldılardı , herkes kolay kolay diyodu ama ben çok zorlandım
Canım ben 2 gece hastanede kaldım sonda ne takılıydı , sonda çıktıktan sonra WC hissim tamamen gitmişti resmen bildiğin idrar kendi kendine geliyordu ama ben hiç hissetmiyordum çok ağladım ne zaman tuvalete gitme hissi gelecek diye 15 gün hasta bezi kullandım ve oturamadım hep yattım dikişlerim kendi atacakmıştı uzun sürdü ilk 1 ayda toparlandım ama tamamen geçmesi 3 ayımı aldı benimki çok büyüktü ve zor geçmiş bende anlamadım zaten nasıl bu kadar zor olur, narkozdan sonra kendime geldiğimde sanki etlerin kopuyordu o am çok canım yanmstı bağırdım cagırdım agrı kesici yapın diye dengesiz bi tane hemşire vardı banane agrın varsa diye basımda durdu ameliyatlı halimle kalktım hemşireye yürümüştüm en son bunu hatırlıyrm imkânın varsa özel de ol derim devletin kadın doğum hemşireleri sıkıntı biraz.

Ayyycanim gecmis olsun. Bende olmayi düşünüyorum haftaya doktora gidicem inşallah agrisiz sizisiz iyilesirim.

merhaba. bu işlem için doktoru iyi seçmek gerekiyor. Ben çok başarısız bir operasyon geçirdim. Kistim vardı apseye döndü gittiğim doktor gümüş nitrat ile bartholin kanalını dışarı alıp bir daha şişmeyecek bir yöntem önerdi. Apseyi boşaltmak için açtığı kesinin içerisine bir parça gümüş nitrat koydu ve dikti. 72 saat durması gerektiğini söyledi. 72 saatin sonunda dikişi açtı ve bartholin kanalı çıkmadı (canım nasıl yandı anlatamam etimi pens ile çekiştirirken) biraz daha dursun dedi ve tekrar dikti (bunları hep lokal anestezi ile yaptı) ertesi gün tekrar dikişi açıp baktı, olmamış tekrar dikti ve bunu bu şekilde tam 3 kez söküp dikerek yaptı. En sonunda başka bir jinekolaga gittik dr ile o da söktü dikişi (tam 4 kez dikilip söküldüm yani) o da dikişler açık dursun gümüş nitarat başarısız olmuş içindeki sıvıyı akıt pansuman yap kapanmasını bekle dedi. Başından sonuna tüm işlem 2 ay sürdü. Şu an iyi durumda ancak tekrar şişme ihtimali var. Yani doktoru iyi seçmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…