• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartholin Kisti/Apsesi

ben de duş alırken hep vücut jeliyle yıkardım. meğer o kadar büyük bir yanlışmış ki.. bu arada fitile ben de ilk hiç sıcak bakmamıştım. ben bunu nasıl kullancam zaten girişi şiş iyice kapalı diye dertlendim. ama kolay oldu inan. gene de şiddetle tavsiye ediyorum fitili. tüm apseyi atıyor..
Fitilin ismini paylaşabilir misiniz

öncelikle geçmiş olsun. bu illet tek senin başında değil. benim de seneler evvel olmuştu. dr fitil verdi. bir kaç gün boyunca fitil sayesinde sıvı geldi ve şişlik git gide azaldı. sonra yok oldu çok şükür. eğer fitil çözüm olmazsa operasyonla komple keseyi alcaz demişti dr. şu an okadar çok arkadaşımın başında ki.. onlara da hep fitil vermiş dr. Bir de internetten nedenlerini araştır canım. çok fazla nedeni var bunun. onlara dikkat edin bundan sonra eşinle. bir daha tekrarlamaması ümidiyle..
Fitilin ismi nedir? Lütfennn.

do

bugun doktora kontrole gittim tekrar, kistim buyumus ve ici dolmus,haftaya carsamba bartholin bezini tamamen alicak,tekrar etme riskine karsi sanirim, bende zaten tamaminin alinmasini istiyorum, arastirdim ve gorfudugm kadariyla ici bosaltilan, temizlenen vs. terkar ediyor ne yazikki ve tekrar tekrar temizleme operasyonlari gecirmis olanlar var... o yuzden tamamini aldirip kurtulayim diyorum ,sizede yazarim gelismeleri isterseniz ,siz suan ne durumdasiniz? agri falan varmi? apse patladimi duruyormu?
Bezi aldırdınızmı şuan nasılsınız, tekrar ettimi ve hayatınız etkilendimi?

Geçmiş olsun ben 1 haziranda ameliyat oldum hala ağrıyor ameliyat yerim ve en kötüsü tekrarladı ameliyat çözüm değil hemde 2 ay geçmeden tekrarladı bu sefer doktora bile gidemeyeceğim bir yerdeydim ama daha tecrubeliydim artık antibiyotik ağrı kesici iltihap söktürücü bir kremle işi kendim çözdüm 3 gün içinde içi boşaldı
Hangi kremi kullandınız

Back
X