Bartholin kisti mi?

wakemeup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
11
1
1
38
Merhabalar..Doktorum bu hafta izinde olduğundan size sormak istedim,belki başından geçen vardır diye.o dönünceye kadar geçmemişse görünürüm mutlaka.4 aylık hamileyim ve dış genitalde ağrı hissediyorum birkaç gündür.bugün de farkettim ki dış dudakta birkaç tane fındık büyüklüğünde belki daha küçük sertlikler var.internetten bakınca bartholin kisti çıktı karşıma.hiç duymamıştım adını.gerçi o olduğundan da emin değilim.evde sıcak pansuman iyi gelir diyor.var mı bu durumu yaşayan?ne iyi gelir veya kendiliğinden geçer mi?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

merhabalar, bartolin kistinden ameliyat olmuş biri olarak diyebilirim ki inş sizin ki öyle değildir ve bence anlattıklarınıza göre değildir. bende ki tek bir yerde şişlik vardı sadece ama sert değildi, ağrı sızı yoktu, doğumdan bir ay önce farketmiştim, doğumda dr içini enjektörle boşalttı, ilerleyen süreçte apse olursa alırız demişti akabinde 6 ay kadar sonra şişlik büyüdü, apse oluşmuş, yürüyemedim, oturamadım çok feci ağrı oluştu, yerlerde süründüm resmen. Dr gittim hemen ameliyat genel anestezi ile iyileşme süreci berbattı. ilk 10 gün özellikle. Geçmiş olsun inş öyle değildir.

Teşekkür ederim cevabınız için.geçmiş olsun size de. inşallah bartholin değildir de ne bu o zaman.çok sıkıntı veriyor ve ağrı yapıyor.kadın olmak ne zor iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…