K Kaedelen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2020 2 0 36 35 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaedelen #1 Bartolin apsesinin oluşmaması icin ne yapmak lazim?
armin83 Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 2.835 4.656 333 42 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaedelen #2 1 kere olustiginda ne kadar dikkat edersen et yine oluyor canim ya en guzeli marsupilizasyon islemi. Ben yaptirdim
1 kere olustiginda ne kadar dikkat edersen et yine oluyor canim ya en guzeli marsupilizasyon islemi. Ben yaptirdim
K Kaedelen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2020 2 0 36 35 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaedelen #3 armin83 .!.: 1 kere olustiginda ne kadar dikkat edersen et yine oluyor canim ya en guzeli marsupilizasyon islemi. Ben yaptirdim Genişletmek için tıkla... Ben de onu yaptirdim. Ancak devlette yaptırdığım icin tedirginim tam temizlediler mi acaba diye.Bir daha oluşursa bartolin bezesini alacaklarını söylediler. Bundan sonra oluşmaması icin ne yapmak lazim?
armin83 .!.: 1 kere olustiginda ne kadar dikkat edersen et yine oluyor canim ya en guzeli marsupilizasyon islemi. Ben yaptirdim Genişletmek için tıkla... Ben de onu yaptirdim. Ancak devlette yaptırdığım icin tedirginim tam temizlediler mi acaba diye.Bir daha oluşursa bartolin bezesini alacaklarını söylediler. Bundan sonra oluşmaması icin ne yapmak lazim?