Bartolin kist ameliyatı sonrası tüy temizliği

Nasıl temizlemeliyim

• Jilet

OY: 0 0,0%
  • Tüy dökücü krem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

cotech

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
136
42
298
Eskişehir
merhaba
13 gün önce bartolin kist ameliyatı oldum yarın Dr kontrolüm var ve tüylerin alınması lazım bu durumu yaşayanlar nasıl yaptınız tüy dökücü krem kullansam bi zararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim

merhaba
13 gün önce bartolin kist ameliyatı oldum yarın Dr kontrolüm var ve tüylerin alınması lazım bu durumu yaşayanlar nasıl yaptınız tüy dökücü krem kullansam bi zararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim

O tarz dökücüler kimyasal içerdiği için zararlı olabilir.. tavsiyem bu kez jiletle alın veya ağda..

merhaba

Jilet en uygunu olur sanirim. Bu ameliyatla ilgili deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Hastanede yattiniz mi? İyileşme sureci zor mu oldu?

Jilet en uygunu olur sanirim. Bu ameliyatla ilgili deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Hastanede yattiniz mi? İyileşme sureci zor mu oldu?

1 gece yattım hastanede ameliyat sonrası çok bi sorun yaşamadım dikiş yeri biraz batıyordu sadece öğlen oldum ameliyatı akşamına ayağa kalktım
ameliyat öncesi kist çok büyük olduğu için dehşet bi acı vardı oturup kalkmak çok zorluyordu rahat ettiğim bi an yoktu
Ameliyattan çıktığımda tamamen rahatlamıştım

Jiletle dikişleri keserim diye korkuyorum tüy dökücü kullandım sorun yaşamadım dikiş bölgesine sürmemeye gayret ettim sonrasında bol suyla duruladım

merhaba
Kist sağda miydi solda miydi?
Bi de ne kafadar ödediniz ameliya ücreti?

1 ay önce ben de ameliyat oldum. kistle birlikte bir taraftaki barthilon tamamen alındı. olmayı düşünenler için yazayım dedim. her sene tekrarladığı için artık aldılar benimkini. kist derindeymiş. iyileşmesi baya zor oldu. 10 gun aralıksız yattım. sezaryendan 2 gün sonra bile ağrı kesici kullanmamıştım ama bunda 10 gün aralıksız kullandım. bir ay sonra ancak geçti ama. o yüzden bir ay raporluydum. ankara'da liv hastanesinde başak güler yaptı ameliyatımı. ben memnun kaldım hastaneden ve doktordan.

Back
X