Bartolin kisti belası ....

Ben de gümüş nitrat tedavisi oldum ama baya büyümüştü benimki. Doktor içini boşalttıktan sonra içini gümüş nitratla doldurdu bikaç gün sonra da kistin kpsülünü çıkardı. Ben muayenede zorluk yaşadığım için zorlandım baya tam olarak iyileşmem iki haftayı buldu maalesef ama kurtulmak güzel 😊🙏🏼

Ben cok cektim cok gecmis olsun canim bende gumus nitrat tedavisi uyguladilar kurtuldum cok sukur sakin aldirma cok daha zararini gorursun
Merhaba benim 5.günüm bugün. Hem miyom açık ameliyat hemde aynı gün gümüş nitrat oldum anestezi altında. 3.gün doktorum dustumu dedi once anlamadım sonra koydukları maddeyi sorduğunu anladım. Dikiş sanırım 3.gün alındı.acidi az. Şimdi 5.günüm dün ağrı kesici kestim .ama bugun sızlama şişlik ağrı var. Kaçıncı gün geçecek bilgi verirmisiniz

Ben de gümüş nitrat tedavisi oldum ama baya büyümüştü benimki. Doktor içini boşalttıktan sonra içini gümüş nitratla doldurdu bikaç gün sonra da kistin kpsülünü çıkardı. Ben muayenede zorluk yaşadığım için zorlandım baya tam olarak iyileşmem iki haftayı buldu maalesef ama kurtulmak güzel 😊🙏🏼
Iki haftada ne gibi sıkıntı yaşadınız. Benim 5.günüm gümüş nitrat oldum. Şiş ve ağrı sızı var ayna ile bakınca sanki kocaman açıklık var gibi. Sizin de ağrı sızı oldumu kaçıncı gün yani sürdü

Iki haftada ne gibi sıkıntı yaşadınız. Benim 5.günüm gümüş nitrat oldum. Şiş ve ağrı sızı var ayna ile bakınca sanki kocaman açıklık var gibi. Sizin de ağrı sızı oldumu kaçıncı gün yani sürdü
Meraba 🤦 şuan ben de aynı sıkıntıdayım ağrım yok açıklık için de Dr 15-20 güne kapanır demişti ama hâlâ akıntı var kist bölgesinden, sizde de var mı ?

Meraba gümüş nitrat sonrası iyileşme süreciniz nasıl olur bilgi verebilir misiniz 😔

Back
X