Bartolin Kisti'nin şişip inmesi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi funeral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

funeral

Ziyaretçi
Merhaba...
genital bölgemdeki şişliğe bartolin kisti teşhisi konuldu... küçük bir operasyon yapılması gerektiği söylendi...
ancak sorum şu ki ;
her zaman şiş değil... bazen şişiyor, bazen iniyor... şiştiğinde oturmamı yürümemi engelliyor normal zamanlarda ise normal...
bu durumda gerçekten kist mevcut mudur?
yani bartolin kisti 2 gün şiş kalıp sonra inip tekrardan şişebilir mi sürekli?
bana kistin şişip inmesi biraz garip geldide...

offfff bende bugün gittim doktora bilmiyorum bartolin kistimi ama netten baktığım kadarıyla öyle gibi yumurta büyüklüğünde ilaç verdipazartesi gel bakalım akıtmaya gerek varmı dedi çok korkuyorum seninki iç dudakmı dışmı canım geçmiş olsun

Dıştaa ...
sanada çok geçmiş olsun canım. alınsa bile korkulacak birşey yokmuş...
ama bi belirip bi yok olması tuhaf geldi bana :/

bu akşam acile gittim ilaçlara devam dedi bitince bakarız dedi inan ağlayarak gittim zorla götürdüler bügün patadı iltihabı üç saat boyunca sıktım hala geliyodu akınca biraz rahatlıyo aradan bir iki saat geçince tekrar doluyo ve ağrıdan kıvranıyorum insallah ilaçlar kurutur allah hepimize yardım etsin:çok üzgünüm:

bndede olmuştu çok ağrım oluyordu,doktora gittiğim zaman patlattı bide ilaç verdi geçti,tekrarlaması da normalmiş.Bu arada sizi niye bi daha çağırıyor ki o muayene esnasında yapabilir işlemi...
çok geçmiş olsun...

selam geçmiş olsun bartolin kist ya da absesi oradaki bezlerin salgı üretmeye devam ederken tıkanmasından dolayı oluşur. abse aşamasına geldiğinde kesinlikle içinin boşaltılması şarttır. hatta iç kapsülü çıkarlılmadığı taktide tekrarlayacatır. anestezi ile çok kısa sürede tedavis yapılan ve iz kalmadan iyileşen bir işlemdir. antibiyortiklerin çok zaman işe yaramadığını biliyoruz. kist ise bazen küçülür sonra tekrar dolar ve şişer onun da boşaltılmasında elbetteki fayda var.

teşekkür ederim cevabınız için...
fakat inikken nasıl operasyon yapabilirler ki...
şiştiği zaman mı gitmeliyim :/

teşekkür ederim cevabınız için...
fakat inikken nasıl operasyon yapabilirler ki...
şiştiği zaman mı gitmeliyim :/

evet söndüğünde kistin içine girmek kolay olmayacağından kapsül de tam çıkartılamaz tekrarlar sonra.

Peki Fiyatını öğrenebilir miyim bu operasyonun?
örneğin sizde ne kadara yapılmakta?

peki fiyatını öğrenebilir miyim bu operasyonun?
örneğin sizde ne kadara yapılmakta?

selam sizin için muhasebeyle konuştum, bin lira civarında tutuyormuş anestezi, muayene, işlem ve sonrasında gümüşnitratın çıkarılması.

Teşekkürler.O halde Sigorta-Bağkur fiyatında bir değişiklik oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…