• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartolinmi degilmi :(

Loria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
276
6
68
Bacilar internetten arastirmalarim sonucu kendi kendime diyorum bu bartolin olabilirmi diye..
Simdi olayi anlatim, bir gecen ay birliktelik sonrasi vajinanin sol yaninda bi sislikoldu ve adetimin oncesiydi sonra bi 10 gun de gecti..sonra cinsel hayatim normal devam ediyordu ama gecen gun yine baktim ayni yerde bu sefer biraz daha buyuk bir sislik olmus ve biraz aciyor:( mesela bugun dar kot giymisim ve oturamiyorum aciyr, onu farkettigimden beri iliskiye girmiyorum ne olur ne olmaz diye, dun kadindogumdan randevu aldikoda taaa 1 ay sonraya verdi :// ben ozamana kadar kafayi yemezsem iyi :( ya kotu bisyse :( ve dikkatimi cekti yine adetim yakin, yani ayni gecen seferki gibi...

Boyle bisey bilen yasayan duyan dr gidene kadar icimi rahatlaticak kimse yokmu:(

Simdiden sagolun ..

Son düzenleme:
Anlattığınıza göre bartholin kistine benziyor.
Bi aralar ben de de sık sık çıkardı.
Büyütecek bişey yok.
Hemen geçiyor.
Tabi içinizin rahat etmesi için doktora bi görünseniz iyi olur.
Geçmiş olsun

Bacilar internetten arastirmalarim sonucu kendi kendime diyorum bu bartolin olabilirmi diye..
Simdi olayi anlatim, bir gecen ay birliktelik sonrasi vajinanin sol yaninda bi sislikoldu ve adetimin oncesiydi sonra bi 10 gun de gecti..sonra cinsel hayatim normal devam ediyordu ama gecen gun yine baktim ayni yerde bu sefer biraz daha buyuk bir sislik olmus ve biraz aciyor:( mesela bugun dar kot giymisim ve oturamiyorum aciyr, onu farkettigimden beri iliskiye girmiyorum ne olur ne olmaz diye, dun kadindogumdan randevu aldikoda taaa 1 ay sonraya verdi :// ben ozamana kadar kafayi yemezsem iyi :( ya kotu bisyse :( ve dikkatimi cekti yine adetim yakin, yani ayni gecen seferki gibi...

Boyle bisey bilen yasayan duyan dr gidene kadar icimi rahatlaticak kimse yokmu:(

Simdiden sagolun ..

ben de zaman zaman olabilen bir şey diye biliyorum.. yine de doktora gitmelisin tabi ki ama devlet hastaneleri bile artık aynı haftaya gün veriyor. nasıl 1 ay sonrasına vermiş çok garip. başka hastane dene. ya da ssk falan vardır mutlaka özel hastaneye gidebilirsin max 40-50 tl

Anlattığınıza göre bartholin kistine benziyor.
Bi aralar ben de de sık sık çıkardı.
Büyütecek bişey yok.
Hemen geçiyor.
Tabi içinizin rahat etmesi için doktora bi görünseniz iyi olur.
Geçmiş olsun

Peki sizin kendisimi gecti ? Cok sagol yorum icin.. Obur sefer oldugunda korkmadim ama yine olunca ve daha buyuk olunca korktum acikcasi , icimi rahattlattin .. Sagolasin..

ben de zaman zaman olabilen bir şey diye biliyorum.. yine de doktora gitmelisin tabi ki ama devlet hastaneleri bile artık aynı haftaya gün veriyor. nasıl 1 ay sonrasına vermiş çok garip. başka hastane dene. ya da ssk falan vardır mutlaka özel hastaneye gidebilirsin max 40-50 tl

Ben tr de dgilim canim maalesef burda boyle :( zaten eger bi hastaligin yoksada randevu tarihin gelene kadar o hastalik cikar yani stresten insanda.. Keske tr de olsam hemen git ozele ogren icin rahatetsin..
Kii bu randevu aldigim yerde guya ozel bir klinikmis.. Ancak kendi dr ma gidcem oda bana kadindogumcuya git dicek .. Bende direkt kadindogumdan randevu aldim oyuzdn zaman kaybetmiyim diye..
Sagolasin yorumun icin ..

Peki sizin kendisimi gecti ? Cok sagol yorum icin.. Obur sefer oldugunda korkmadim ama yine olunca ve daha buyuk olunca korktum acikcasi , icimi rahattlattin .. Sagolasin..

ben bi antibiyotik almıştım eczaneden.
tamamını bitirmemiştim bile.
hemen dağıldı.
siz de eczacıdan yardım alabilirsiniz.
onlar öneriyorlar.

canım yıllar önce bendede oldu o şişlik adını bile bilmiyordum doktora gittim ki sabah kalktığımda ne yürüyebiliyor e oturabiliyordum. doktora gittiğimde beni hemen ameliyat etti tekrarlayabilir dedi ama çok şükür henüz tekrarlamadı sende vakit kaybetmeden bi doktora git derim.

Her wc gittigimde kontrol ediyorum ama kuculme yokk :(
Ama yinede mesjlar biraz rahattlatti beni cok sagolun..
Ins dr tarihine kadar gider gelmez bidaha😢

Back
X