Baş ağrim oldu kadin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selamlar kızlar.
Ben kamuda bi çağrı merkezinde çalışıyorum.isimin vardiyali olmasi dolayısıyla isteki arkadaşlarla uzun sure beraberiz .
Fakat şöyle sorunlar var. Bi arkadaşım var bekar 40 yaşında. Dışarda bi hayatı olmamız hep açıköğretim okuyarak atanmış. Ama o kadar ayrıntılı ve uzun cümlelerle ve manasiz konusuyo ki. Bazen sesine cidden tahammül edemiyorum.bazen konuşmalarıyla ortalığı karıştırıyo. Laf tasiyo sonra farkında değilmiş pot kırmış gibi yapiyo.herseyden memnuniyetsiz.surekli insanı aşağıya çeken bi yapısı var. Gecen aksam ufak bi patlama yasadim gene başka bi arkadaşımla hayata dair farklı görüşleri var ortada buluşmaya çalışırken tartışıyorlar. Ama bu baya bi sürdü. Döndüm sert çıktım artık ben sizi dinlemek zorundamıyım anlaşamıyorsunuz iste ya susun ya başka yerde konuşun diye. Bulunduğumuz ortam kalabalık 50-60 kişiyiz sadece bunlar konusuyodu. Sonradan gereksiz tepki verdin diyenler oldu.
Ben artık baya bunaldim işyerinde kimseyle konuşmaktan keyif almıyorum günaydın günaydın o kadar. Dengeli bi ilişki kurmak icin ne yapmalı. Sizler iş hayatınızdaki enerji emiciler karşı neler yapiyosunuz.??

Enerji emicilerle uğraşılmaz düzeltemezsin davranışlarını ya da doğruyu anlatamazsın, kör kuyu gibilerdir yorulduğunla kalırsın. Kronikleşmiştir artık davranışları ki bu davranışlar içlerinde besledikleri kompleksten ileri gelir çoğunlukla. Uzak durmak en güzeli. Ben şimdiye kadar başka çözüm bulamadım.

Uzun cümlelerle manasız konuşma deyince bugün youtubeda cihanna diye tipin yaptığı şeyma subaşı röportajını izledim, boş konuşmanın kralını yapmışlar izleyin ve eğlenin kızlar. Bir insan ancak bu kadar çok konuşur ve aslında hiçbir şey anlatmaz.

Yasadiginiz sinir bozucu evet ama neden acikogretimde okudugunu ozellikle belirtme geregi hissettiniz? Cok gereksiz bir ayrinti
Toplayamadım olayı. Amacım aşağılamak değildi.ama söyle bi kişiliği var ; dokunmatik telefon kullanmanıza laf söyler. Dışardan yemek yememize laf söyler. Ben hep tarlada calistim der sürekli kendini anlatır. Yaşlı kadın muhabbeti yapar. Kisiligi çok farklı.

Bence de gereksiz tepki vermissiniz,
hatta boyle yasli teyzeler cocuklara bagirir ya,
gidin baska yerde oynayin, yoksa topunuzu keserim diye,
direk o sahne canlandi bende anlatiminizdan.
bu kadar gerilecek bir sey yok ki.

Yıllarca çağrı merkezinde çalışmaktan o hale gelmiş olabilir zor bir ortam.

Bence de gereksiz tepki vermissiniz,
hatta boyle yasli teyzeler cocuklara bagirir ya,
gidin baska yerde oynayin, yoksa topunuzu keserim diye,
direk o sahne canlandi bende anlatiminizdan.
bu kadar gerilecek bir sey yok ki.
Ya uzun zamanın patlamasiydı bu. Bisey anlatirken kendini dinletmek zorunda birakiyo.dinlemiyorum pist pist yapiyo. Artık rahatsız ediyo.beni.

Y
Ya yok.bi yıldır çalışıyo. Yoğun bi kurum değiliz çok.konusmuyoruz yani genelde sessiz bi.ortam. surekli sınırlı.surekli tripli sürekli.konusuyo.of
İyide orası çağrı merkezi kulaklık gani yani konuşmaya başladığında aç bi şarkı salla başı geç.
Olmadı başka bi ortama geç onun olmadığı sonra sen kötü olursun iş yerinde herkes birbirinin kuyusunu kazar.

sen dinlemek istemıyorsun o konuşmak istıyor! herkes saygı istiyor.
kişiliğine bişey yapamazsın.iyi ya da kötü .aöf lü ya da odtü lü.
saygı istıyorsan saygı çerçevesinde uyarman gerekırdı.

150 kere uyardim inan ben onu.espriye vurarak kız sus az falan yaptgim.cok.olmustur. ben de aofluyum asagilamak.icin yazmadım.onu. kişiliğini evden.cikmadigini kapalı.biri.oldugu u.belirtmek.icin yazdım.beni.ilgilendirmex bu özellikleri ama.bunlari bize yansıtıyor. Yemek söyleyip yiyoruz mesela.aa o yenir mi öooggg yapıyor.

Selamlar kızlar.
Ben kamuda bi çağrı merkezinde çalışıyorum.isimin vardiyali olmasi dolayısıyla isteki arkadaşlarla uzun sure beraberiz .
Fakat şöyle sorunlar var. Bi arkadaşım var bekar 40 yaşında. Dışarda bi hayatı olmamız hep açıköğretim okuyarak atanmış. Ama o kadar ayrıntılı ve uzun cümlelerle ve manasiz konusuyo ki. Bazen sesine cidden tahammül edemiyorum.bazen konuşmalarıyla ortalığı karıştırıyo. Laf tasiyo sonra farkında değilmiş pot kırmış gibi yapiyo.herseyden memnuniyetsiz.surekli insanı aşağıya çeken bi yapısı var. Gecen aksam ufak bi patlama yasadim gene başka bi arkadaşımla hayata dair farklı görüşleri var ortada buluşmaya çalışırken tartışıyorlar. Ama bu baya bi sürdü. Döndüm sert çıktım artık ben sizi dinlemek zorundamıyım anlaşamıyorsunuz iste ya susun ya başka yerde konuşun diye. Bulunduğumuz ortam kalabalık 50-60 kişiyiz sadece bunlar konusuyodu. Sonradan gereksiz tepki verdin diyenler oldu.
Ben artık baya bunaldim işyerinde kimseyle konuşmaktan keyif almıyorum günaydın günaydın o kadar. Dengeli bi ilişki kurmak icin ne yapmalı. Sizler iş hayatınızdaki enerji emiciler karşı neler yapiyosunuz.??

Enerji emicileri ben hayatımdan çıkarıyorum genelde... Kimsenin gönlünü edemem bu yaştan sonra...

150 kere uyardim inan ben onu.espriye vurarak kız sus az falan yaptgim.cok.olmustur. ben de aofluyum asagilamak.icin yazmadım.onu. kişiliğini evden.cikmadigini kapalı.biri.oldugu u.belirtmek.icin yazdım.beni.ilgilendirmex bu özellikleri ama.bunlari bize yansıtıyor. Yemek söyleyip yiyoruz mesela.aa o yenir mi öooggg yapıyor.
o zaman ağzına vuracan:KK11:. benim arkadaşım da yediğim yemeğe böğğğ yapmıştı yurtta.nasıl bağırıp elimi masaya vurduysam yurtta ünlü olmuştum.işte yorumlarda yazmayın bunları konulara yazın ki can alıcı şeylerı ona gore yorum yapalım.:KK50:

boş bir hayatı vardır,konuşacak arkadaşı yoktur,kendisini seven bir erkek yoktur,sevdiği bir erkek yoktur,ailesi ile geçimsizdir,yaşamak istedikleri içinde kalmıştır,kişiliği oturmamıştır vs vs vs..Mesafe koyun,ciddi olun ama soğuk da davranmayın..Sadece iş yeri olduğunu hissettirin...

Kadınin bence psikolojik sorunları var. Anlattıklarınızdan yola çıkarak depresyon olabileceğini düşündüm. Herşeyi konuşurlar ama aslında gerçekten nasıl olduklarını ve ne hissettiklerinden asla bahsetmezler

Selamlar kızlar.
kendinizcr haklisiniz ama insanlarin iyi yonleride kotu yonleride var kendiniz bunu zaten ayirt ediyorsunuz kafaniza gore bir arkadasiniz yoksa bunun icin kendinizi zorlamayin lakin 60 70 kisinin icinde illa birileri vardir diyr dusunuyorum insanlar arkadaslik icin sans vermek lazim sadece mesele bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X